Τα ζώδια την εβδομάδα 24 ως 30 Σεπτεμβρίου 2018

Τα ζώδια την εβδομάδα 24 ως 30 Σεπτεμβρίου 2018

Τα ζώδια την εβδομάδα 24 ως 30 Σεπτεμβρίου 2018

Κριός
Μια αυστηρή πανσέληνος στο ζώδιο σας απαιτεί να φρενάρετε πρόσκαιρα τον παρορμητισμό του λόγου και των αντιδράσεών σας, ιδιαίτερα εσείς του Μαρτίου, γιατί διαφορετικά θα φέρει μια αναστάτωση στις σημαντικές για σας σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως χρειάζεται τις μέρες αυτές να κάνετε κάποια συμμαχία με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν τους συντρόφους σας και που δεν εγκρίνουν απόλυτα τη δράση ή και τη συμπεριφορά σας. Αυτές τις μέρες η διπλωματία δίνει περισσότερα κέρδη απ’ όσο το πείσμα σας.

Ταύρος
Είναι φανερό πλέον πως κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο είναι προ των πυλών και η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει να σας αγχώνει και να σας αναστατώνει ψυχολογικά. Η πανσέληνος στον Κριό θα σας κάνει ευσυγκίνητους υπερευαίσθητους. Εσείς της 21ης Απριλίου να είστε ήρεμοι και προσεχτικοί σε ό,τι κι αν κάνετε και ψύχραιμοι απέναντι στην όποιας μορφής ανατροπή φέρει αυτό το διάστημα. Από το βράδυ της Πέμπτης και μετά ξεκινά το καλύτερο μέρος της εβδομάδας για εσάς.

Δίδυμοι
Τις μέρες αυτές θα διαπιστώσετε ότι έχετε αναλώσει πολύ από τον χρόνο ή και το χρήμα σας για ανούσιες καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Όλα αυτά, όμως, θα σας βγουν σε καλό, καθώς οι μέρες μόνο αρνητικές δεν είναι για εσάς. Κυρίως, οι γεννημένοι τις δύο πρώτες εβδομάδες του ζωδίου θα έχετε θετικές συναισθηματικές μα και επαγγελματικές εξελίξεις, αλλά και αιτίες για να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Καρκίνος
Οικογενειακά προβλήματα ίσως γίνουν αιτίες εξόδων που θα σας αγχώσουν, καθώς οι ανάγκες των ατόμων που περιμένουν λύσεις από εσάς είναι μεγάλες. Πιο πιεσμένοι από όλους αυτές τις μέρες είναι οι γεννημένοι 24 και 25 Ιουνίου. Η πανσέληνος στον Κριό θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια, ανοίγοντας τις οικονομικές προοπτικές που χρειάζεστε, θα σας φορτώσει όμως και με περισσότερες ευθύνες. Η εβδομάδα αυτή θα φέρει μια απρόσμενη χαρά, είτε οικονομική είτε συναισθηματική, στους γεννημένους από 30 Ιουνίου ως και 2 Ιουλίου.

Λέων
Το μυαλό σας παίρνει γρήγορες στροφές αυτό το διάστημα και έχετε λαμπρές ιδέες που θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι μπορείτε να φτάσετε εύκολα στη λύση ενός προβλήματος. Όμως, τα δικά σας σχέδια, ιδιαίτερα ως την Τετάρτη, προσκρούουν στην απροθυμία ή και την άρνηση των άλλων να σας ακολουθήσουν ή να τα υποστηρίξουν. Εσείς των πρώτων ημερών αποφύγετε τις κόντρες, ακόμα κι αν νιώσετε εριστική τη στάση των άλλων απέναντί σας. Γενικά, να θυμάστε ότι μέχρι και τον Οκτώβριο οι επαναστάσεις δεν ευνοούνται.

Παρθένος
Πολύ πιθανόν κάποιο άτομο του κοντινού σας χώρου να χρειαστεί την έμπρακτη βοήθειά σας. Η πανσέληνος θα σας βοηθήσει να δείτε τι φταίει και τι πρέπει να περιορίσετε για να βγουν τα οικονομικά σας προγράμματα, αλλά θα σας κάνει περισσότερο καχύποπτους και κτητικούς ως την Τετάρτη. Από το βράδυ της Πέμπτης και μετά θα τα βλέπετε όλα περισσότερο αισιόδοξα και, ανεξάρτητα με τα σκαμπανεβάσματα των πρώτων ημερών, το τελικό αποτέλεσμα θα σας βρει ικανοποιημένους.

Ζυγός
Η ανάγκη σας να βρίσκεστε συνεχεία με κόσμο και να χάνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες αμελώντας οικογενειακές ή και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα δυσαρεστήσει τον/την σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη σας. Η πανσέληνος της Τρίτης ζητά από εσάς να δείξετε υπευθυνότητα απέναντι σε ό,τι έχετε υποσχεθεί και αναλάβει, τόσο σε ό,τι αφορά συντροφικές όσο και σε ό,τι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όσοι καταφέρετε να δείξετε χαρακτήρα θα έχετε να κερδίσετε άμεσα, καθώς οι γύρω σας θα γίνουν δεκτικοί στα όποια αιτήματά σας.

Σκορπιός
Η πανσέληνος θα δώσει φορτωμένο πρόγραμμα ως τα μέσα της εβδομάδας, δυσκολίες συνεννόησης και μετακίνησης. Η καθυστέρηση επίτευξης μιας εργασίας θα φέρει έναν πρόσκαιρο εκνευρισμό, ίσως και έναν τσακωμό, που, αν δεν καταφέρετε να αποφύγετε, δεν πρέπει να του δώσετε συνέχεια. Η εβδομάδα αυτή θα δώσει μια απρόσμενη χαρά, είτε οικονομική είτε συναισθηματική, στους γεννημένους από 31 Οκτωβρίου ως και 2 Νοεμβρίου, ενώ οι μέρες προσφέρουν μια σημαντική πρόταση και γνωριμία στους γεννημένους 13 και 14 Νοεμβρίου.

Τοξότης
Τις μέρες αυτές και κάτω από την επιρροή της πανσελήνου, να είστε λίγο προσεκτικοί αν έχετε κάτι να κρύψετε και δεν θέλετε να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Γενικά, οι μέρες ευνοούν συναισθηματικά ζητήματα, ενώ οι ελεύθεροι θα μπορούσατε να κάνετε μια καλή γνωριμία και οι παντρεμένοι να ασχοληθείτε δημιουργικά με τα παιδιά σας και τις ανάγκες τους. Παράλληλα, μπορείτε να στηριχτείτε στη βοήθεια που μπορεί να σας προσφέρει ένας ισχυρός φίλος.

Αιγόκερως
Η πανσέληνος στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα δημιουργήσει εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο. Οι γεννημένοι 24 Δεκεμβρίου θα νιώθετε αρκετά πιεσμένοι, όμως, από την Πέμπτη όλα θα είναι καλύτερα για εσάς. Το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο φτάνει για να επιστρέψει η χαρά και η αισιοδοξία στη ζωή σας και το τελείωμα του μήνα δείχνει να βοηθά κυρίως τα επαγγελματικά σας θέματα, επιτρέποντας σε όσους ψάχνετε ένα καλύτερο αύριο να κάνετε κερδοφόρες κινήσεις.

Υδροχόος
Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της και η αυστηρή πανσέληνος της Τρίτης σάς καλεί να προσέξετε τα λόγια και τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους που σχετίζεστε με οποιονδήποτε τρόπο. Ο αληθινός αλλά ενοχλητικός σας λόγος γίνεται συχνά αιτία να χάνετε το δίκαιο σας, γι’ αυτό θα πρέπει να τον ελέγξετε περισσότερο. Την Πέμπτη και την Παρασκευή καλέσματα και ζεστές οικογενειακές συγκεντρώσεις βοηθούν γενικότερα, ενώ οι μέρες που μπορούν να καλύψουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες είναι αυτές του σαββατοκύριακου.

Ιχθείς
Η πανσέληνος μπορεί να σας αγχώσει οικονομικά, είτε γεννώντας έξοδα είτε μειώνοντας έσοδα. Οικονομικός ίσως είναι και ο λόγος μιας διαφωνίας που μπορεί να παρουσιάσει μια σχέση σας αυτές τις μέρες, όμως, από την Πέμπτη και μετά η εβδομάδα δείχνει πολύ καλή. Κέρδη, μια απρόσμενη χαρά, είτε οικονομική είτε συναισθηματική, περιμένουν τους γεννημένους από 26 ως και 28 Φεβρουαρίου, οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι σε πολλούς τομείς. Ακόμα, οι μέρες προσφέρουν μια σημαντική πρόταση ή γνωριμία στους γεννημένους 11 και 12 Μαρτίου.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *