ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 25-31 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 25-31 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Μια βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, αρκεί να μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές ενέργειες. Παράλληλα, το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, δικοί σου άνθρωποι όμως ή και συγγενείς μπορεί να σε χρειαστούν. Τη Δευτέρα πάντως μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και το Σάββατο έχεις κάποια ερωτηματικά. Η γκρίνια δε λείπει με το ταίρι σου, αλλά είσαι σε μια πιο αισιόδοξη φάση στα προσωπικά σου, με περισσότερες αφορμές για χαμόγελα, γνωριμίες και φλερτ.

 ΤΑΥΡΟΣ
Δευτέρα και Τρίτη μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους άλλους με άνεση. Πρόσεξε όμως την Παρασκευή ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια. Επίσης, από το Σάββατο όμως ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα. Από την Τρίτη έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως στο εξής το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί περισσότερο να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου. Επίσης, από την Παρασκευή ασχολείσαι πιο εντατικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα όμως το Σάββατο ο Άρης περνά στον Σκορπιό, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Η Αφροδίτη σε ευνοεί στις σχέσεις, πρόσεχε όμως την Τετάρτη καθώς η δυσμενής της όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα φέρνει… ερωτικές παγίδες! Θα πρέπει όμως να δεις και τις ευθύνες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορείς στον ορίζοντα της εβδομάδας αυτής να καταφέρεις πολλά, αρκεί να θυμάσαι πως καλείσαι να βοηθήσεις πρόσωπα που θα σε χρειαστούν. Επίσης, από το Σάββατο ο Άρης μετά από μια περίοδο σε θέση κόντρα που έφερε τρέξιμο στο σπίτι και ηλεκτρισμένο κλίμα με τους οικείους, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια. Ο Άρης με τη νέα του θέση, πέρα από σαρκικά πάθη, ενδεχομένως να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε παιδιά, αν είσαι γονιός και εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο.

ΛΕΩΝ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας προετοιμάζεις τις κινήσεις σου, προσπάθησε όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς. Από το Σάββατο ο Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές. Είσαι σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, παρόλα αυτά θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός την Παρασκευή, καθώς οι καταστάσεις μεγεθύνονται στο κεφάλι σου. Επίσης, η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια θέση εξαιρετική για τα ζητήματα καρδιάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη Δευτέρα είναι κοντά σου και οι φίλοι σου, ενώ από την Τετάρτη προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου, πρόσεξε όμως να μην σε καταβάλει το άγχος την Παρασκευή. Από το Σάββατο ο Άρης, περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα και όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής! Από το Σάββατο είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί με τη Σελήνη στο ζώδιό σου.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι, κυρίως από την Τετάρτη και μετά. Επίσης, την Παρασκευή θα πρέπει να είσαι πιο ευέλικτος σε στόχους που θέτεις, αλλά και στις επαφές σου με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Μολονότι η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί παρασύρεσαι σε λάθη, ειδικά γύρω στην Τετάρτη. Πάντως, η Αφροδίτη από τον Τοξότη φέρνει ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες, γενικότερα άλλωστε γνωρίζεις κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από το Σάββατο ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Στο τέλος της εβδομάδας όμως θα κληθείς να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν με την δύσκολη όψη Ήλιου-Κρόνου, ειδικά αν έχεις γενέθλια εκείνες τις ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την Δευτέρα μπορείς να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, σε αντίθεση με την Παρασκευή που φέρνει μπελάδες αν ανήκεις σε εκείνους που είναι μπερδεμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Από το Σάββατο επίσης ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Στα καλά νέα είναι η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας ανάσα ονείρου στα αισθηματικά με έχει σημαντικές ευκαιρίες, όμως κάποια πρόσωπα μπορεί να μην είναι ειλικρινή απέναντί σου, ειδικά γύρω στην Τετάρτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες, ειδικά από την Παρασκευή και μετά όπου ευνοείσαι σε νομικά, διαδικαστικά, επαφές με εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών και γενικότερα η ψυχολογία σου είναι πιο ανεβασμένη. Επίσης από το Σάββατο ο Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Μέχρι την Τρίτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες από τις οποίες επωφελείσαι στα προσωπικά χάρη σε φίλους, είσαι όμως πλέον σε μια περίοδο στα αισθηματικά που ευνοεί όσους ήδη έχουν βρει το ταίρι τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις έρθει πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και η τύχη δεν σε εγκαταλείπει, θα πρέπει όμως να είσαι πιο εργατικός ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια, αν θες να τα δεις να υλοποιούνται. Επίσης, η νέα θέση του Άρη από το Σάββατο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες και αυτό μπορεί να σε προβληματίσει. Η Τετάρτη σε φέρνει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ από την Παρασκευή σκληραίνεις τη στάση σου, με την δύσκολη όψη Ήλιου-Κρόνου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει αρκετές επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Από το Σάββατο μάλιστα ο Άρης περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, Από τα μισά της εβδομάδας και μετά, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα. Μέχρι το Σάββατο η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη ακόμη και στις δυσκολίες.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS