Τα ζώδια την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Η διάθεσή σας θα ανέβει από το βράδυ της Δευτέρας, ενώ μέχρι και την Τετάρτη ακόμα και ασήμαντα πράγματα θα σας κάνουν να νιώθετε καλά. Η Παρασκευή είναι μια μέρα που μπορεί να βγάλει ξαφνικά έξοδα στους γεννημένους 19 Απριλίου, οπότε περιορίστε σπατάλες για να ανταπεξέλθετε. Για εσάς το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια τρομερά αποδοτική περίοδο σε ό,τι έχει να κάνει με φιλικές και κοινωνικές σχέσεις. Οι φίλοι θα είναι δίπλα σας και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν ή και να μεσολαβήσουν υπέρ σας.

Ταύρος
Μυστικοπαθείς και μαζεμένοι ξεκινάτε την εβδομάδα σας, με σκέψεις πώς να αυξήσετε τα έσοδα από τρίτες εκτός δουλειάς πηγές. Την Παρασκευή ένα επαγγελματικό ζήτημα φαίνεται να ‘χει τη δύναμη να αναστατώσει τον ψυχισμό σας, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης την ίδια μέρα δίνει ένα διάστημα που θα ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια. Παράλληλα, αυτό το πέρασμα μπορεί να φέρει και κάποια οικονομική βελτίωση. Ακόμα, είναι ένα καλό διάστημα για την τακτοποίηση υποχρεώσεων. Οι γεννημένοι από 16 έως 20 Μαΐου θα έχετε ειδικές αιτίες συναισθηματικής χαράς μέσα στην εβδομάδα.

Δίδυμοι
Συνεργάσιμοι και ιδιαίτερα συντροφικοί θα είστε από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, ενώ την Παρασκευή φαίνεται πως μια κίνηση θα μπορούσε να σας φέρει αλλαγές είτε συναισθηματικά είτε υλικά. Το πέρασμα που κάνει η Αφροδίτη μέχρι τις 26 Μαρτίου στον πολύ φιλικό για εσάς χώρο του Υδροχόου θα δώσει οξύτητα στη σκέψη σας, καθώς και τη δυνατότητα να βρίσκεται γρήγορα λύσεις. Θα υπάρχει εύνοια σε νομικά και σπουδαστικά θέματα, ενώ άνθρωποι από μακριά ή και μεγαλύτεροι, θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με τον τρόπο τους στην εκπλήρωση επιθυμιών σας.

Καρκίνος
Μόνο με τη δουλειά και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων θα πρέπει να ασχοληθείτε από την αρχή της εβδομάδας. Από την Πέμπτη και μετά, η ανάγκη συντροφικότητας θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε και με τις ανάγκες των άλλων. Την Παρασκευή ένα οικογενειακό θέμα θα έχει τη δύναμη να στεναχωρήσει κυρίως τους γεννημένους 22 Ιουλίου. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο υπόσχεται βελτίωση των οικονομικών σας ή του συντρόφου σας, ενώ είναι ένα πολύ καλό διάστημα για τη διευθέτηση κληρονομικών. Αυτό το διάστημα θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί μα και κτητικοί με τους συντρόφους σας. Αποφύγετε να γίνεται ασφυκτικοί και περιορίστε την αυξημένη καχυποψία.

Λέων
Ανεβασμένοι και με αυξημένη αυτοπεποίθηση θα είστε μέχρι το τέλος του μήνα. H Παρασκευή είναι μια μέρα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού φαίνεται πως θα σας προβληματίσει είτε ένα θέμα υγείας είτε κάποιο νέο που έχει τη δύναμη να σας ρίξει. Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο και σας κάνει πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας, ενώ θα έχετε αυξημένη την ανάγκη ουσιαστικής συνύπαρξης. Είναι ένα καλό διάστημα να μιλήσετε με σύντροφο ή συνεργάτες και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Οι γεννημένοι 14 και 15 Αυγούστου έχετε εύνοια σε όλους τους τομείς, τις μέρες αυτές.

Παρθένος
Τα οικογενειακά έχουν τον πρώτο λόγο ως την Τετάρτη και από την Πέμπτη ξεκινά το καλύτερο 3ήμερο για εσάς. Την Παρασκευή υποδεχτείτε μαζί με την άνοιξη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, που θα φέρει ένα διάστημα απόλυτα ευνοϊκό για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Φαίνεται πως οι ιδέες σας θα σας αποφέρουν όχι μόνο οικονομική άνοδο αλλά και βελτίωση του επαγγελματικού σας στάτους. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα είτε για να ανανεώσετε τον χώρο της δουλειάς είτε για υγεία και ευεξία. Οι γεννημένοι 18 έως 22 Σεπτεμβρίου θα έχετε λόγους να είστε πολύ χαρούμενοι.

Ζυγός
Πολλές μετακινήσεις έχει το τέλος του μήνα, συναντήσεις, συζητήσεις και γενικά κόσμο γύρω σας που δεν θα σας αφήσει να πλήξετε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι πολύ καλό, αφού δίνει ένα γόνιμο διάστημα για τα συναισθηματικά σας. Οι μεγαλύτεροι έχετε να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας, ενώ οι μόνοι εκμεταλλευτείτε την άνοιξη είτε για να αναθερμάνετε μία σχέση, είτε για να κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία. Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια και να ασχοληθείτε με ό,τι και όσους πραγματικά αγαπάτε.

Σκορπιός
Ανεβασμένη η διάθεσή σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας και εσείς της 2ης εβδομάδας του ζωδίου πιθανόν να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Τετάρτη και Πέμπτη θα είστε κτητικοί και κουραστικά απαιτητικοί από τους γύρω σας, ενώ την Παρασκευή μια διαφωνία ή ένα δυσάρεστο νέο θα σας αναστατώσει πρόσκαιρα. Απολαύστε την Αφροδίτη μέσα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας που περνά με το ξεκίνημα της άνοιξης για να ομορφύνει τον χώρο σας είτε με την παρουσία κάποιου ατόμου είτε με αιτίες που θα σας κάνουν να θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο σπίτι.

Τοξότης
Θα πρέπει να έρθει η Τρίτη για να βάλετε εμπρός τις μηχανές σας, καθώς η Δευτέρα σάς βρίσκει μουδιασμένους από το Σαββατοκύριακο. Τρίτη με Πέμπτη όλα θα τρέξουν όπως θέλετε και σχεδιάζετε. Την Παρασκευή γρήγορα θα καταλάβετε πως αν είστε περισσότερο ευέλικτοι στον λόγο, όλα θα είναι καλύτερα και στον επαγγελματικό και στον προσωπικό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στον 3ο σας φυσικό οίκο που σηματοδοτεί μια περίοδο αυξημένης κινητικότητας, με πολλές συζητήσεις μετακινήσεις και μηνύματα. Οι γεννημένοι 13 και 14 Νοεμβρίου είστε οι πιο τυχεροί.

Αιγόκερως
Οι γεννημένοι 15 έως 19 Ιανουαρίου θα έχετε ειδικές αιτίες συναισθηματικής χαράς και τύχη. Οι περισσότεροι, όμως, θα έχετε διαθέσεις απολογισμού και αναθεωρήσεων ως την Πέμπτη. Από την Παρασκευή, η Αφροδίτη θα περάσει στον δεύτερο φυσικό σας οίκο για να σας δώσει οικονομική ανάσα και μάλιστα όχι αναμενόμενη, διότι η Αφροδίτη στον χώρο του Ουρανού φέρνει και ξαφνικά κέρδη. Παράλληλα, θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς, όχι μόνο με υλικά θέματα αλλά και συναισθηματικά. Εκμεταλλευτείτε την πολύ καλή περίοδο για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη.

Υδροχόος
Με αυξημένη κοινωνικότητα θα είστε τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας, ενώ πολλοί θα έρθετε πιο κοντά με συναδέλφους από τον χώρο της δουλειάς. Την Παρασκευή η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας το ζώδιο και θα ομορφαίνει την καθημερινότητα σας. Κατά την παραμονή της θα δίνετε προτεραιότητα στα δικά σας θέλω, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων, ενώ θα θελήσετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Θα νιώθετε επιβεβαιωμένοι συναισθηματικά και θα μπορέσετε να αναθερμάνετε σχέσεις. Αυτή την εβδομάδα πρώτοι θα ευνοηθείτε από αυτό το πέρασμα οι γεννημένοι 20 και 21 Ιανουαρίου.

Ιχθείς
Πολύ καλά θα σας πάνε οι τελευταίες μέρες του μήνα και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας θέματα. Η Παρασκευή μπορεί να φέρνει απρογραμμάτιστα έξοδα, όμως, μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο δίνει μια αιτία χαράς για ένα συναισθηματικό θέμα και βοηθά να κατασιγάσουν ανησυχίες σας, να γαληνέψετε και να ηρεμήσετε ψυχικά. Σε κάποιες περιπτώσεις το πέρασμα αυτό μπορεί να φέρει μυστικές συζητήσεις ή συμφωνίες για ένα οικονομικό ή και κληρονομικό θέμα ή και μια κρυφή σχέση για κάποιους.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *