Τα ζώδια την εβδομάδα 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα, με πολύ καλή διάθεση από τη μεριά σας, όμως, η πανσέληνος στα μέσα της εβδομάδας σάς φέρνει απέναντι σε αναγκαστικές, υποχρεωτικές και κάποτε κουραστικές οικογενειακές κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Ωστόσο, οι μέρες μεταφέρουν ευχάριστα συναισθηματικά και οικονομικά μηνύματα στους γεννημένους από 3 έως 10 Απριλίου. Ο Ερμής περνά στον Λέοντα την Παρασκευή και θα επαναφέρει τον ουσιαστικό διάλογο στις σχέσεις σας, ενώ παράλληλα θα φέρει και ευχάριστες προσκλήσεις στους γεννημένους τις 4 πρώτες μέρες του ζωδίου.

Ταύρος
Συγκρατημένοι και, δίκαια ή άδικα, καχύποπτοι με πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας θα είστε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Στα μέσα της η ρεαλιστική πανσέληνος από τον Αιγόκερω θα σας δώσει την αυτοσυγκράτηση που χρειάζεστε για να μη χαλάσετε, σε κακές στιγμές, πράγματα που έχετε χτίσει. Ο Ερμής, που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα, κάνει πιο συχνή την παρουσία φίλων στο σπίτι, ενώ βοηθά και στην καλύτερη επικοινωνία με άτομα της οικογενείας. Το Σάββατο απρόσμενα έξοδα ίσως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι
Συντροφικούς και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω, σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας ενώ η πανσέληνος που γίνεται την Τετάρτη στον Αιγόκερω σάς κάνει πιο μυστικοπαθείς σε σχέση με τα οικονομικά σας. Ο Ερμής, που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα, θα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας και πιο πειστικό τον λόγο σας. Το Σάββατο θα μπορείτε μαχητικά να περάσετε τα δικά σας θέλω, ακόμα κι αν κάποιοι γύρω σας αντιδρούν και διαφωνούν.

Καρκίνος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας θέλει να ασχολείστε με λεπτομέρειες που αφορούν τα επαγγελματικά σας, ενώ κάποιοι άλλοι με την υγεία σας. Η πανσέληνος που γίνεται απέναντι σας, έρχεται να σας θυμίσει τις πολλές οικογενειακές ή και επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και έχουν περιορίσει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σας. Ο Ερμής θα βοηθήσει να έχετε πιο πρακτικό τρόπο διαχείρισης του χρήματος, ενώ το Σάββατο πιθανότατα κάποιο νέο ή κουτσομπολιό θα σας αναστατώσει. Οι γεννημένοι στις 5 Ιουλίου διανύετε μια περίοδο εύνοιας.

Λέων
Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σας βρίσκει να ασχολείστε με πράγματα που αγαπάτε, ενώ στα μέσα της η πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει επαγγελματικά άγχη και να επαναφέρει στο προσκήνιο άλυτες εκκρεμείς επαγγελματικές υποθέσεις. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας βοηθώντας σας να εκφράζεστε πιο εύκολα. Παράλληλα, βοηθά τα νέα ξεκινήματα των γεννημένων τις 4 πρώτες μέρες του ζωδίου. Το Σάββατο αποφύγετε σπατάλες εντυπωσιασμού, γιατί θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οι γεννημένοι 5 με 12 Αυγούστου θα έχετε ειδικές αιτίες να είσαστε πολύ χαρούμενοι.

Παρθένος
Με ωραίο οικογενειακό κλίμα ξεκινά η εβδομάδα σας. Στα μέσα της, θα ασχοληθείτε αρκετά με αγαπημένους σας που ζητούν περισσότερα από εσάς και από τον χρόνο σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, που από την Παρασκευή περνά στον Λέοντα, θα σας κάνει πιο μοναχικούς και απόμακρους. Το Σάββατο οι υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε ίσως σας κάνουν περισσότερο νευρικούς και οξύθυμους απ’ ό,τι είστε στην πραγματικότητα.

Ζυγός
Με πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και διάθεση για καλό κουτσομπολιό, ξεκινά η εβδομάδα, ενώ στα μέσα της η πανσέληνος θα μπορούσε να κορυφώσει κάποιες αντιθέσεις σας με άτομα του οικογενειακού χώρου. Ο Ερμής την Παρασκευή περνά στον Λέοντα και φέρνει φίλους κοντά σας, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν κάποια ειδική γνώση που να σας φανεί χρήσιμη. Παράλληλα, κάποιος μέσα από τον φιλικό περίγυρο θα φανεί καλό στήριγμα για να εκμυστηρευτείτε τα εσώψυχά σας και να ηρεμήσουν ανησυχίες σας.

Σκορπιός
Για εσάς του πρώτου δεκαπενθημέρου αυτές οι μέρες προσφέρουν ανοίγματα και ευκαιρίες. Μπορείτε να αιτηθείτε αλλά και να πάρετε έτοιμη γνώση από άτομα που γνωρίζουν πράγματα και μπορούν να σας βοηθήσουν σε ένα σας θέμα. Οι μεγάλοι τυχεροί των ημερών είναι οι γεννημένοι 6 Νοεμβρίου, που θα έχουν εύνοια σε όλους τους τομείς. Η πανσέληνος της πέμπτης θα δώσει μια δυσκολία συνεννόησης, η οποία θα ξεπεραστεί σχετικά εύκολα.

Τοξότης
Οι γεννημένοι 5 έως και 12 Δεκεμβρίου θα έχουν αιτίες ψυχολογικής ανόδου τις μέρες αυτές. Η πανσέληνος της Πέμπτης έρχεται να προσγειώσει όλους, αφού τους φέρνει απέναντι σε πιεστικά οικονομικά θέματα, ενώ σε πολλούς βγάζει αναγκαστικές δαπάνες που δεν είχαν υπολογίσει. Το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα θα κάνει για ένα μεγάλο διάστημα περισσότερο επιθετικό απ’ ό,τι χρειάζεται τον λόγο σας, κάτι που αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε θα σας φέρνει σε εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως
Η πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σας, χωρίς να είναι αρνητική, σας αναγκάζει να λειτουργήσετε αρκετά σοβαρά και πολύ περισσότερο απ’ ό,τι ζητάει η παρορμητική σας φύση. Σας δείχνει με ρεαλιστικό τρόπο μια πραγματικότητα που σας ζητά να πάρετε στα δικά σας χέρια τον έλεγχο των καταστάσεων. Το δύσκολο είναι ότι δεν σας αφήνει να εκδηλώσετε με θέρμη τα συναισθήματα σας και ίσως να κατηγορηθείτε γι’ αυτό από τους γύρω σας. Ο Ερμής από τον Λέοντα για μεγάλο διάστημα θα αυξήσει την εσωστρέφειά σας.

Υδροχόος
Η εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αυξημένη κοινωνικότητα, μηνύματα και συναντήσεις. Με εξαίρεση τους πολύ πιεσμένους γεννημένους στις 22 Ιανουαρίου, που διανύουν μια πολύ ανατρεπτική περίοδο. Όμως, την καλή διάθεση και το καλό κλίμα των ημερών δείχνει να το χαλάει η δύσκολη πανσέληνος της Πέμπτης, αφού στα μέσα της εβδομάδας, λόγια και μπορεί να σας ενοχλήσουν και να σας ρίξουν ψυχολογικά. Από την Παρασκευή, ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί σας στον Λέοντα, αυξάνοντας την ανάγκη να επικοινωνείτε πιο πολύ με τους γύρω σας.

Ιχθείς
Σχεδόν όλοι οι Ιχθείς έχουν κάτι καλό να περιμένουν αυτή την εβδομάδα, είτε σαν πρόσκληση είτε σαν γνωριμία, είτε σαν μια θετική επαγγελματική εξέλιξη. Η δύσκολη πανσέληνος στα μέσα της εβδομάδας δεν σας αφορά άμεσα, αλλά θα σας κάνει να ασχοληθείτε αρκετά με ένα πρόβλημα είτε κάποιου δικού σας είτε κάποιου φίλου που θα ζητήσει τη συμπαράστασή σας. Ο Ερμής από τον Λέοντα θα δώσει μια περίοδο θετικών επαγγελματικών κατατάξεων, που θα ολοκληρωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *