Τα ζώδια την εβδομάδα 26 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 26 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 26 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Την Πέμπτη, μάλιστα, ο Ερμής περνά στην Παρθένο και σε βοηθά με όλες τις λεπτομέρειες των πρακτικών υποθέσεών σου. Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, όμως, τα αισθηματικά δεν είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα, καθώς είσαι σε περίοδο που αλλάζεις τον τρόπο που λειτουργείς συνολικά. Το Σαββατοκύριακο, όμως, σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Από τις πιο ευχάριστες εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη την Παρασκευή σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, μαζί με τις θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, σε βοηθά να ξεκινήσεις σημαντικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη από την Παρθένο ομορφαίνει την ερωτική σου ζωή, ενώ στην ίδια θέση περνά ο Ερμής την Πέμπτη και σε βοηθά να μιλήσεις για όσα θες, στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη την Παρασκευή στην Παρθένο φέρνει για σένα μια ανανέωση σε αυτούς τους τομείς, μείνε όμως μακριά από υπερβολές! Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ το Σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, μολονότι τα αισθηματικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις, ενώ ταυτόχρονα ευνοείσαι και σε υπογραφές συμβολαίων ή αγορά καινούριων μέσων μεταφοράς. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Άρης φέρνουν θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου χάρη σε εξόδους ή μικρές αποστάσεις που κάνεις, ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Γενικά, η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» για τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις.

ΛΕΩΝ
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού σε βρίσκει πιο εσωστρεφή στο ξεκίνημά της, καθώς προτιμάς να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η Τετάρτη σε βρίσκει πιο εξωστρεφή με την Σελήνη στο ζώδιό σου και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο σταθερή βάση, αν είσαι ήδη σε σχέση, όμως, για τους ελεύθερους δείχνει πως έχουν πιο έντονη την ανάγκη για φλερτ και περιπέτεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη την Παρασκευή στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου μια ευκαιρία για όσα ετοιμάζεις με κόπο εδώ και καιρό, καθώς έχεις και σημαντική βοήθεια αυτή τη φορά. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σε ευνοϊκότατες όψεις με Ουρανό και Κρόνο, δείχνει πολύ θετικούς οιωνούς, ενώ το πέρασμα του Ερμή την Πέμπτη στο ζώδιό σου σε κάνει επικοινωνιακό και σου αποκαλύπτει το παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη σχηματίζοντας αυτή την εβδομάδα καλές όψεις με Κρόνο και Ουρανό δείχνει πως πιθανόν να εισπράξεις πολύτιμη βοήθεια σε θέματα που σε δυσκόλευαν! Επίσης, η Νέα Σελήνη την Παρασκευή σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο μπερδεμένο, καθώς οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες ακόμη, όμως, τα μέσα της εβδομάδας είναι εξαιρετικά για να δεις φίλους. Μην ξεχνάς πως ήρθε ο καιρός και για ξεκαθαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα η τελευταία του καλοκαιριού, καθώς μπορείς να δεις στόχους σου να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Οκτώβριο. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη την Παρασκευή φέρνει θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες! Δευτέρα και Τρίτη, όμως, κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Ήλιος, Αφροδίτη, Άρης και ο Ερμής κάνουν καλές όψεις με τον απρόβλεπτο Ουρανό, έτσι προλογίζονται πολύ σημαντικές ευχάριστες εκπλήξεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου. Είναι ώρα για έργα, όχι για θεωρίες! Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα κι αν ανήκεις στους τυχερούς που οι διακοπές του καλοκαιριού σου το επιτρέπουν, ίσως εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες για μια μικρή απόδραση, μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το Σαββατοκύριακο βλέπεις φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού είναι εξαιρετικά θετική για σένα, καθώς το πλανητικό σκηνικό σού δίνει σημαντικές ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη την Παρασκευή στην Παρθένο δείχνει ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση για την οποία είχες κοπιάσει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβρη. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, μαζί με τον Άρη και σε καλές όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο, φέρνει πιο παθιασμένες νότες στα προσωπικά! Το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού είναι πιο σταθεροποιητική για σένα και κινείται σε πιο ήρεμους ρυθμούς, ενώ ο Ερμής περνώντας την Πέμπτη στην Παρθένο σε κάνει πιο καχύποπτο, αλλά και πιο προσεκτικό στον τρόπο που σκέφτεσαι. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε κάνει πιο κτητικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι εξετάζεις σε βάθος αν είστε τελικά στο ίδιο μήκος κύματος.

ΙΧΘΥΕΣ
Η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής -από την Πέμπτη- απέναντι από το ζώδιό σου φέρνουν εξαιρετικά θετικούς οιωνούς για τα αισθηματικά σου, σε συνδυασμό με τον Ουρανό που φέρνει εύνοια για τον ερωτικό τομέα.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *