Τα ζώδια την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου

Κριός
Διάθεση: Αυτό το διάστημα αισθάνεστε ότι κανένας γύρω σας δεν καταλαβαίνει ποσά πολλά βάρη έχετε φορτωθεί στην πλάτη σας.
Έρωτας: Οι αστρολογικές όψεις πιέζουν το ψυχολογικό σας κομμάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συναισθηματικά δεν είστε καλά.
Επαγγελματικά: Υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθετε ότι πρέπει να ταχτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας το συντομότερο δυνατόν. Η προσπάθεια σας να βοηθήσετε στον χώρο της εργασίας σας, δυσχεραίνει αυτή την εβδομάδα.
28/2: Αναρωτηθείτε αν βρήκατε τον σωστό δρόμο για την επιτυχία. Πρέπει να υπολογίσετε κάθε δεκάρα που θα ξοδέψετε.

Ταύρος
Διάθεση: Ο πανικός σάς ακολουθεί. Όλη αυτή η ταλαιπωρία μοιάζει να κάνει τους περισσότερους από εσάς λίγο δύσπιστους και δύσκαμπτους.
Έρωτας: Παρά την καλή θέλησή σας είναι παρά πολύ δύσκολο σε αυτή την καμπή να κάνετε αλλαγές γιατί δεν ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε.
Επαγγελματικά: Η συναισθηματικότητα σάς διδάσκει ποσό σημαντικό πράγμα είναι το να μοιράζεστε και να παλεύετε για έναν κοινό σκοπό με τους συνεργάτες σας.
26/2: Οι καθυστερήσεις θα είναι μεγάλες σήμερα.

Δίδυμοι
Διάθεση: Ξεκουραστείτε γιατί έχετε πάρα πολλά να κάνετε και η κούραση είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Έρωτας: Είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Έχετε μια τάση να κολλάτε σε άσχημα πράγματα. Αντιληφθείτε ότι ένας Δίδυμος είναι πολύ πιο γρήγορος στον τρόπο σκέψης του από οποιονδήποτε άλλον.
Επαγγελματικά: Αν διώξετε τα αρνητικά αισθήματα και τον θυμό από μέσα σας, θα είστε οι πρώτοι που θα δείτε καινούριες ευκαιρίες και ανοίγματα.
2/3: Ψάξτε τι από αυτά που σας λένε οι συνεργάτες σας είναι αξιόπιστο και χρησιμοποιήστε το.

Καρκίνος
Διάθεση: Κάθε εμπειρία στη ζωή μάς αποφέρει όχι μόνο γνώση αλλά και την ικανότητα να βρούμε άλλους τρόπους να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.
Έρωτας: Ο θυμός, η ένταση, η απογοήτευση και ο πανικός σάς κάνει να μη μεταφέρετε αντικειμενικά μηνύματα στο έτερόν σας ήμισυ. Γι’ αυτό δώστε προσοχή!
Επαγγελματικά: Οι άνθρωποι που είναι γύρω σας ασκούν έντονη κριτική στον τρόπο που δουλεύετε και σας κοιτάνε μόνο σαν χρήμα.
1/3: Το υπερβολικό άγχος λόγω αυξημένων υποχρεώσεων έχει αρχίσει να σωματοποιείτε.

Λέων
Διάθεση: Οι επαφές επηρεάζονται, ενώ το τοπίο γύρω σας είναι θολό. Είναι βέβαιο ότι σε αυτή την καμπή της ζωής σας νιώθετε αβέβαιοι ή μπερδεμένοι.
Έρωτας: Ανοιχτείτε και ζητήστε βοήθεια από κάποιους ή φροντίδα. Μην περιμένετε να κάνουν οι άλλοι την κίνηση αυτή την εποχή.
Επαγγελματικά: Αυτό που πρέπει να δείτε είναι αν πραγματικά υπάρχουν τα περιθώρια να ορθοποδήσετε μέσα από το επαγγελματικό κομμάτι που χειρίζεστε τώρα.
27/2: Δείξτε κατανόηση, όλοι είναι αγχωμένοι και λίγο στον κόσμο τους.

Παρθένος
Διάθεση: Νιώθετε ανικανοποίητοι και είναι λογικό, γιατί έχετε συναντήσει αρκετά προβλήματα και περίεργες αντιδράσεις από πρόσωπα που είναι παρά πολύ κοντά σας.
Έρωτας: Περνάτε μια περίεργη μπόρα όπου προσπαθείτε να κρατηθείτε από κοντινά σας πρόσωπα, άλλοι στρέφεστε στα παιδιά σας, άλλοι στους γονείς σας ή οι γονείς και τα παιδία στρέφονται ο ένας προς τον άλλο
Επαγγελματικά: Κάποιοι ίσως να πρέπει εγκαταλείψετε ό,τι σας τρώει πολύ χρόνο χωρίς να σας δίνει το απαραίτητο οικονομικό αποτέλεσμα.
3/3: Μην παραπονιέστε. Δεν βοηθάει πουθενά.

Ζυγός
Διάθεση: Κάποιοι θα αντιληφθείτε ότι δεν είστε οι πιο δραστήριοι και οι πιο γρήγοροι και ότι πρέπει να αυξήσετε τους ρυθμούς σας.
Έρωτας: Για μεγάλες αγάπες και μεγάλες φουρτούνες δεν είστε προς το παρόν έτοιμοι.
Επαγγελματικά: Η επιτυχία και η εξασφάλιση των προς το ζην και της καθημερινότητας είναι ένα παρά πολύ μεγάλο κεφάλαιο και μια μεγάλη πρόκληση στην όποια ανταποκρίνεστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
28/2: Έχετε πρόβλημα με το νευρικό σας σύστημα λόγω απαιτήσεων, συζητήσεων και γκρίνιας.

Σκορπιός
Διάθεση: Ακόμα και την ώρα που προσπαθείτε να αναπαυθείτε, το μυαλό σας συνεχίζει να δουλεύει με γρήγορες στροφές για να προλάβει όλα αυτά που σας έχουν διαφύγει.
Έρωτας: Η ζωή υπόσχεται σίγουρα βελτίωση των συναισθηματικών σας με περίεργο τρόπο.
Επαγγελματικά: Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και η επιβίωση είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παιχτεί με άλλους. Άνθρωποι και γεγονότα θα δοκιμάσουν την ηρεμία και την ψυχραιμία σας.
26/2: Η ευθύνη βαραίνει πάντα τους ώμους αυτού που βλέπει, ξέρει και καταλαβαίνει.

Τοξότης
Διάθεση: Πρώτη φορά αισθάνεστε ότι το στρες σάς κόβει την ανάσα και τον ενθουσιασμό.
Έρωτας: Η απομόνωση είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Αν διώξετε τη χαρά και τη δημιουργικότητα, θα επηρεάσετε το οικογενειακό και συναισθηματικό σας προφίλ.
Επαγγελματικά: Όσοι από εσάς έχουν την τάση να επιμένουν να συγκεντρώνουν τα βλέμματα ή να τραβούν την προσοχή με σπασμωδικές κινήσεις και αψυχολόγητα ξεσπάσματα, θα βρεθούν πρώτοι μπροστά στο αδιέξοδο.
2/3: Αν περιμένετε να έλθουν όλα όπως τα φανταστήκατε, τότε δεν έχετε αντιληφτεί ότι η ζωή γραφεί τα δικά της σενάρια.

Αιγόκερως
Διάθεση: Το ότι έχετε αυτό το πλεονέκτημα της ευστροφίας δεν σας επιτρέπει να διαχωρίζετε τόσο εύκολα τη θέση σας από τους υπόλοιπους.
Έρωτας: Ο ανώτερος εαυτός σας πρέπει να κρατήσει αντίσταση. Η μεγάλη πρόκληση είναι να αντέξετε τις παρεξηγήσεις και τον εκνευρισμό.
Επαγγελματικά: Μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Όσα λιγότερα λέτε τόσο λιγότερο κινδυνεύετε αυτή την εβδομάδα.
4/3: Η πολύ απαιτητική δουλειά ή οι πολλές λεπτομέρειες, σας κουράζουν και σας ζορίζουν αυτή τη μέρα.

Υδροχόος
Διάθεση: Οι κοντινοί σας άνθρωποι έχουν μπερδευτεί και κουραστεί από τις ψυχικές μεταπτώσεις σας.
Έρωτας: Φαίνετε ότι υπάρχουν παλαιότερες διαφορές και διαφορετικός τρόπος σκέψης που δεν σας δίνει το περιθώριο να στηρίξετε ο ένας τον άλλον όπως θα θέλατε.
Επαγγελματικά: Η καριέρα σας έχει ήδη μπει σε ένα πολύ καλό δρόμο. Δεν μπορούμε, όμως, να πούμε ότι αυτό δεν σας εξαντλεί ή δεν σας κουράζει.
27/2: Έχετε πάρα πολλές μετακινήσεις, πάρα πολλά τρεχάματα, πάρα πολλές πιέσεις.

Ιχθείς
Διάθεση: Αν εσείς που είστε έξυπνοι βλέπετε τόσα πολλά και δεν κάνετε τίποτα, δεν έχετε κανένα λόγο να κριτικάρετε και να καυτηριάζετε άλλου που δεν βλέπουν και δεν μπορούν.
Έρωτας: Ο στόχος είναι να εστιάσετε την προσοχή σας στα καλά και στα όμορφα που σας ενώνουν με τους άλλους ανθρώπους.
Επαγγελματικά: Βρήκατε από πού υπήρχαν οι διαφυγές, ποιοι σας έκλεψαν, ποιοι σας ζημιώσανε και τι πρέπει να κάνετε για να τα πάρετε χοντρά.
1/3: Πολύ σημαντική για τις οικογενειακές σας σχέσεις η μέρα αυτή.

Πηγή : Myastro.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *