ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 27 Απριλίου - 3 Μαΐου 2020

Τα ζώδια την εβδομάδα 27 Απριλίου – 3 Μαΐου 2020

ΚΡΙΟΣ
Από τις ευχάριστες εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς ακόμη κι αν υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Επίσης, σταδιακά ξαναβρίσκεις τις δυνάμεις σου και ανοίγεσαι και πάλι, ειδικά μετά την πίεση που πέρασες το περασμένο διάστημα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυριολεκτικά ή έστω… τηλεφωνικά, όμως, η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, δείχνει πως κάποιες νέες γνωριμίες κρύβουν και παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, ενώ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να έχεις σημαντικές ιδέες που τις επικοινωνείς στο περιβάλλον σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει περισσότερα φλερτ, γνωριμίες και κινητικότητα αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας. Επίσης, το Σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημά της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, ενώ από τη Δευτέρα ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο εγκαινιάζει μια περίοδο που πρέπει να κρατάς μυστικά τα σχέδιά σου και να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια. Τις μέρες Πέμπτη και Παρασκευή μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ο δυναμικός Άρης είναι σύμμαχος για το ζώδιό σου, ενώ μπορείς γενικά να προσεγγίσεις με άνεση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να έχεις τις κεραίες ανοιχτές για κάτι νέο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει πιο εσωστρεφή στο ξεκίνημά της, καθώς προτιμάς να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, παρά να αναλωθείς σε κοσμικές επαφές που σε κουράζουν. Αντίθετα, όμως, από την Τρίτη είσαι πιο εξωστρεφής με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν και να σταθεροποιούνται. Είσαι σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο που έχεις ανάγκη περισσότερο ρομαντισμό, τρυφερότητα και κατανόηση, αλλά τώρα που επιδρά η αρνητική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μην επενδύσεις σε κάτι εφήμερο…

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε βοηθητικό πλαίσιο, καθώς Δευτέρα ασχολείσαι πιο εντατικά με τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ από την Τρίτη κάνεις ένα βήμα πίσω, μακριά από την πολυκοσμία, για να αφουγκραστείς τις καταστάσεις. Πέμπτη και Παρασκευή μπορείς με περισσότερη άνεση να υλοποιήσεις τα θέλω σου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Θα πρέπει, όμως, στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις με τη δύσκολη όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής την Πρωτομαγιά συναντά τον Ουρανό, που για σένα μεταφράζεται σαν μια υπερπροσπάθεια που κάνεις, ώστε να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει και νευρική εξάντληση. Επίσης, οι μέρες από Τρίτη έως Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην μπερδέψεις οικονομικά (ή σεξ) με τις φιλίες σου. Το Σαββατοκύριακο έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Μια βοηθητική εβδομάδα αυτή, καθώς μπορείς να δεις στόχους σου να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο που έχεις την εύνοια του Κρόνου. Τη Δευτέρα κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου από τους Διδύμους, σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα δείχνει πως μπλέκεις τα αισθηματικά με πρόσωπα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι θέλουν, ενώ ένα πιθανό σενάριο για κάποιους είναι και η… εκμετάλλευση. Προσοχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου. Πρόσεξε, όμως, να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Από την Τρίτη, το κλίμα είναι πιο βοηθητικό. Σε μια περίοδο που οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές, πλέον δίνεις περισσότερη έμφαση στο τώρα, ενώ και η Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνει ανεβασμένη λίμπιντο στα προσωπικά σου. Μην ξεχνάς, όμως, και τις αναποδιές του Ποσειδώνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, όμως, η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα δείχνει πως δεν βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις και τις επιλογές στα προσωπικά. Από τη Δευτέρα, ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα, έγγραφα και πρακτικά ζητήματα. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχουν και νέες σπίθες που ξεπηδούν από το πουθενά… Επίσης, το Σαββατοκύριακο κάνεις κοινωνικές επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο σταθεροποιητική για σένα και κινείται σε πιο ήρεμους ρυθμούς. Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο φέρνει ένα πιο βοηθητικό πλαίσιο για να επικοινωνείς τα σχέδιά σου. Επίσης, Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο». Τη Δευτέρα οι φίλοι σου σε βρίσκουν αρκετά κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές μέρες για τα προσωπικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι, μολονότι επιδιώκεις να έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες. Γενικότερα, όμως, θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου. Είναι θετικές ημέρες μέχρι την Πέμπτη για τα ζητήματα καρδιάς και φέρνουν εύνοια, μολονότι οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου δυσκολεύονται, καθώς το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μη βάζει νερό στο κρασί του.

ΙΧΘΥΕΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής δυσκολεύεσαι να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο. Ωστόσο, Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και γενικότερα έχεις ισχυρούς υποστηρικτές στο πλευρό σου, που σε βοηθούν να υλοποιήσεις σχέδια. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη στην προσεχή περίοδο. Πρόσεξε, όμως, τις υπερβολές που καίνε λόγω… Ποσειδώνα! Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που σε προβληματίζουν ή που σε πλήγωσαν παλιότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS