Τα ζώδια την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Φεύγοντας ο μήνας ανοίγει ευκαιρίες σε γεννημένους την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου που τις μέρες αυτές μπορούν να έχουν μια θετική αισθηματική ή άλλης μορφής εξέλιξη. Οι μέρες δείχνουν εξαιρετικές για τους γεννημένους 7 και 8 Απριλίου, που πιθανόν να βρεθούν απέναντι σε ένα άνοιγμα, μία πρόταση ή θα έχουν ένα κέρδος. Γενικά, οι μέρες βοηθούν την κοινωνικότητα των Κριών που μπορούν πλέον να διευρύνουν τον κύκλο των κοινωνικών και φιλικών τους σχέσεων. Από το απόγευμα της Τρίτης ως και το βράδυ της Πέμπτης είναι ίσως το πιο αποδοτικό διάστημα για όλους.

Ταύρος
Ήσυχες δείχνουν για τους περισσότερους οι τελευταίες ημέρες του μήνα μα και το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου. Αυτήν την εβδομάδα και κυρίως ως και την Πέμπτη θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά θέματα, ενώ ενδέχεται κάποιοι να έχετε και μία οικονομική στήριξη. Στον επαγγελματικό τομέα όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά για όσους έχουν προσπαθήσει, ενώ οι μέρες βοηθούν να φανούν περισσότερο οι δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο δείχνει εξαιρετικό καθώς θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγετε και να ξεκουραστείτε. Το τέλος της εβδομάδας δείχνει να ευνοεί μικρά ταξίδια.

Δίδυμοι
Αν προσέξετε την ορμή του λόγου σας που θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις -ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 28 Μαΐου ως και 8 Ιουνίου- θα έχετε μια καλή εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Έως και την Πέμπτη είναι το πιο δημιουργικό και αποδοτικό διάστημα της εβδομάδας, καθώς από την Παρασκευή θα έχετε πιο κλειστή διάθεση και κάποιοι θα νιώσετε ότι έχετε παραμελήσει άλλους βασικούς τομείς της ζωής σας, προκειμένου να κυνηγήσετε τα όποια φιλόδοξά σχέδιά σας. Μόνο το βράδυ της Κυριακής δείχνει εξαιρετικά καλό, κυρίως για τους γεννημένους τις τέσσερις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Καρκίνος
Ως και την Πέμπτη στα επαγγελματικά σας θα κάνετε πολλά πράγματα τις μέρες αυτές και κάποιοι πιθανόν να προλάβετε να ολοκληρώσετε τις αλλαγές που έχετε προγραμματίσει. Το ίδιο διάστημα βοηθά τα οικονομικά σας και γενικά δίνει αποδόσεις σε αυτούς που προσπαθούν. Από την Παρασκευή και μετά θα κάνετε ό,τι χρειάζεται για να καλύψετε τις ανάγκες συντρόφων και θα είστε εξαιρετικά υποχωρητικοί απέναντι στα όποια αιτήματά τους. Η εβδομάδα δείχνει καλή και για να ασχοληθείτε με θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Ίσως τώρα να μπορέσετε να ξεκινήσετε προγράμματα, τα οποία δεν θα βαρεθείτε και θα εγκαταλείψετε σε λίγο καιρό.

Λέων
Σε γενικές γραμμές οι μέρες δείχνουν να βοηθούν τους σκοπούς σας. Η τύχη με διάφορα πρόσωπα ανοίγει δρόμους στους γεννημένους 15 έως 22 Αυγούστου και διευκολύνει συναισθηματικούς ή άλλους στόχους. Αγκαλιά με μια ευκαιρία ή απέναντι σε μια αξιόλογη πρόταση θα βρεθούν οι γεννημένοι 9, 10 και 11 Αυγούστου, που είναι οι πιο τυχεροί από όλους τους Λέοντες αυτή την εβδομάδα. Οι ανασφάλειες που σας γεννά το δύστροπο Σάββατο και οι δύσκολες όψεις της Σελήνης δείχνουν πως γρήγορα θα καλυφθούν. Αν αναπροσαρμόσετε τα δεδομένα σας στις νέες συνθήκες, όλα θα είναι υπέρ σας.

Παρθένος
Οι μέρες μπορούν να δημιουργήσουν έξοδα και οικονομικές ανασφάλειες, όμως, όλα δείχνουν ότι είναι άδικο να ανησυχείτε. Αυτό που χρειάζεται είναι να δώσετε έμφαση σε ό,τι αφορά τα αιτήματα που προβάλλει μια σημαντική για εσάς σχέση, την οποία ίσως έχετε παραμελήσει κυνηγώντας άλλους στόχους σας. Ιδιαίτερα το δύσκολο Σάββατο αφιερώστε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε, γιατί πιθανόν να αντιδράσουν δυναμικά στην αδιαφορία σας. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τις υπερβολές και να μην πεισματώνετε και να αποκτάτε εμμονές απέναντι σε όσα δεν εξαρτώνται από τα δικά σας χέρια.

Ζυγός
Όλα θα πάνε καλά τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σας εξελίξεις, κυρίως αν έχετε γεννηθεί από 30 Σεπτεμβρίου ως και 10 Οκτωβρίου. Τα μηνύματα, οι συναντήσεις, μα και οι πόρτες που σας ανοίγονται αυτόν τον καιρό, μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε επιβεβαίωση σε όλους τους τομείς. Οι γεννημένοι 11 ως 15 Οκτωβρίου θα έχετε κόντρες που απαιτούν μεγάλη διπλωματία για να τις αποφύγετε, ενώ οι γεννημένοι 21 Οκτωβρίου μία εξαιρετικά απαιτητική και δύσκολη εβδομάδα. Όλοι πρέπει να αποφασίσετε να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς, αν θέλετε να προχωρήσει μια συνεργασία.

Σκορπιός
Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας ανεβάζουν ψυχολογικά τους Σκορπιούς και στη συνέχεια οι καλές οικονομικές εξελίξεις σάς δίνουν ικανοποίηση. Η πιθανότητα στο 7ήμερο να πάρετε ένα δώρο ή να έχετε ένα κέρδος είναι αυξημένη. Ακόμα, πληθαίνουν τα ευχάριστα μηνύματα που παίρνετε από άτομα που μπορούν να έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και γενικά ένας θετικός άνεμος φυσά στα πανιά των φιλόδοξων ονείρων σας. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης το Σάββατο δυσκολεύουν τις επικοινωνίες, τις μετακινήσεις και γενικά τα προγράμματά σας, όμως, η Κυριακή σάς βοηθά να κατανοήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ατόμων που σας περιβάλλουν.

Τοξότης
Οι μέρες που ακολουθούν είναι πολύ καλές για όλους, μα περισσότερο για τους γεννημένους 14 ως και 21 Δεκεμβρίου. Πιο κερδισμένοι, είστε οι γεννημένοι 10 και 11 Δεκεμβρίου που αυτές στις μέρες θα δεχθείτε μια σημαντική πρόταση ή ενδεχομένως να ανοίξει μια σημαντική πόρτα προόδου και εξέλιξης. Το δύσκολο Σάββατο καλό θα ήταν να προσέχετε τα οικονομικά σας και τις διαφωνίες με τα κοντινά σας άτομα. Την Κυριακή μπορείτε να ανοίξετε σοβαρές συζητήσεις, σε οικογενειακού τύπου συγκεντρώσεις, και να προβάλετε αιτήματα για ό,τι χρειάζεστε.

Αιγόκερως
Εντάσεις σε οικογενειακούς χώρους φέρνουν οι μέρες, στους γεννημένους 9 έως 12 Ιανουαρίου. Σε γενικές γραμμές, όμως, το 7ήμερο λειτουργεί καλά για εσάς, καθώς σας επιτρέπει να δείτε πιο πλατιά ένα θέμα που ήταν μόνιμη αιτία διαφωνίας με τους γύρω σας. Ευέλικτοι και πρακτικοί, μπορείτε πλέον να ακούτε τα πάντα και να προσαρμόζεστε εύκολα σε νέα δεδομένα. Αυτό, θα κάνει πιο εύκολες τις επαφές σας και θα αυξήσει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Πιο παραγωγική και αποδοτική μέρα είναι η Παρασκευή και η Κυριακή. Το Σάββατο ενδεχομένως να σας δώσει κάποιες βαρετές κοινωνικές υποχρεώσεις.

Υδροχόος
Μπορεί την Τετάρτη και Πέμπτη να είναι το πιο καλό 2ήμερο της εβδομάδας για όλους, όμως, γενικά τις μέρες αυτές θα τα πείτε με αγαπημένα άτομα εκ των οποίων κάποια θα σας προβληματίσουν. Οι γεννημένοι 27 Ιανουαρίου έως και 6 Φεβρουαρίου μπορείτε να προωθήσετε τις θέσεις σας και έναν επαγγελματικό ή άλλο σας στόχο. Η κοινωνικότητά σας αυξάνει την ανάγκη σας για κατανάλωση, αλλά και τις απαιτήσεις που έχουν από αυτούς που σας δίνουν χρήματα. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης το Σάββατο ίσως σας βάλουν σε σκέψεις και φέρουν κάποια νέα που θα σας ρίξουν ψυχολογικά.

Ιχθείς
Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο καλές μέρες για εσάς, καθώς τις άλλες μπορεί να έχετε φορτωμένο και αποδοτικό πρόγραμμα, αλλά η σκέψη σας θα είναι σε ένα θέμα που σας κλείνει στον εαυτό σας και σας προβληματίζει αρκετό καιρό τώρα. Η εσωστρέφεια, λοιπόν, είναι το βασικό χαρακτηριστικό των ημερών για τους περισσότερους από εσάς. Το Σάββατο, οι δύσκολες όψεις της Σελήνης θα μπορούσαν να σας φέρουν σε σύγκρουση με κάποιο κοντινό σας άτομο και η αίσθηση ότι δεν συμμερίζονται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας θα είναι έντονη.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *