Τα ζώδια την εβδομάδα 28 Μαΐου ως 3 Ιουνίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 28 Μαΐου ως 3 Ιουνίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 28 Μαΐου ως 3 Ιουνίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Αιτίες για ευχάριστες μετακινήσεις, αλλά και νέα που μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια πρόσκαιρη αναστάτωση φέρνει ο Ερμής από την Τετάρτη με το πέρασμά του στους Διδύμους. Αυτόν τον καιρό, πρέπει να είστε πολύ περισσότερο διπλωμάτες απ’ όσο συνήθως, ώστε να διατηρήσετε ισορροπίες μεταξύ καταστάσεων ή σχέσεων που αντιμάχονται η μία την άλλη. Η εβδομάδα θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να μεθοδεύσετε κινήσεις με τις οποίες θα καλύψετε όλες τις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να σας επιφυλάσσει το πρώτο 10ήμερο του μήνα.

Ταύρος
Ο Ερμής περνά στους Διδύμους και θα δώσει ως τις 12 του Ιουνίου που θα κινείται σε αυτό το ζώδιο, περισσότερη μεθοδικότητα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση χρήματος και κάποια επαγγελματική καλυτέρευση. Οι μέρες, με εξαίρεση τους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου που θα περάσουν δύσκολα για διάφορους λόγους, βοηθούν τους περισσότερους στους στόχους σας και δίνουν ευελιξία και διπλωματικότητα στον λόγο σας. Επίσης, κάποιες εξελίξεις δικαιώνουν τις θέσεις σας και δημιουργούν κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε και προσωπικούς στόχους.

Δίδυμοι
Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιό σας από την Τετάρτη θα δώσει ως τις 12 του Ιουνίου λύσεις σε επαγγελματικά θέματα, μία εξέλιξη που θα σας λύσει τα χέρια σε μία υπόθεση, ενώ θα κάνει πιο μαχητικό και διεκδικητικό τον λόγο σας. Η εβδομάδα μπορεί να ευνοεί περισσότερο εσάς του Μαΐου αλλά δίνει γενικά αυξημένες πιθανότητες ενός κέρδους ή ακόμα και ένα δώρο στους περισσότερους Διδύμους, όπως επίσης μία πολύ καλή εξέλιξη σε ό,τι αφορά επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.

Καρκίνος
Αυτό το 7ήμερο προσφέρει συναισθηματικές συγκινήσεις, γνωριμίες, ζέσταμα προσωπικών σχέσεων σε εσάς της 2ης εβδομάδας του ζωδίου, που μαζί με τους περισσότερο από όλους τυχερούς γεννημένους 7 και 8 Ιουλίου μπορείτε να περιμένετε μαζί με την τύχη, προτάσεις, ανοίγματα και κάθε μορφής επιβεβαίωση. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους για πολλούς σημαίνει μια περίεργη περίοδο, που θα φέρει έντονο παρασκήνιο στη ζωή σας και θα σας αναγκάσει να υπολογίζετε μεθοδικά τις κινήσεις σας. Στις επαγγελματικές σας σχέσεις, μην αφήσετε να αναπτυχθούν αισθήματα ζήλιας ή ανταγωνισμού.

Λέων
Περιτριγυρισμένοι από φίλους, γνωστούς μα και κόλακες μπορείτε να ξεφεύγετε από όσα σας στεναχωρούν. Όμως, αυτό δεν είναι άλλοθι για να ανοίγετε ανεξέλεγκτα τις πόρτες της ζωής σας σε όλους χωρίς να τους περνάτε από τα απαραίτητα τεστ. Με εξαίρεση εσάς της πρώτης ημέρας του ζωδίου που θα πρέπει να προσέχετε παντού, οι υπόλοιποι θα είστε πιο χαρούμενοι καθώς είναι οι μέρες που δείχνουν να σας πάνε περισσότερο σε ό,τι και αν κάνετε. Όμως, να θυμάστε: Αν κοντράρετε στη δουλειά θα βγείτε χαμένοι.

Παρθένος
Οι μέρες γενούν αιτίες για να έρθετε σε κόντρα με άτομα που θα νιώσετε ότι σας θαυμάζουν και δείχνουν να θέλουν να στηρίξουν δικά σας σχέδια. Υπάρχει κόσμος που σας εκτιμά και βλέπει τις δυνατότητες και την αξία σας. Όμως, συχνά αυτό δεν το βλέπουν ή δεν θέλουν να το δουν αυτοί που αγαπάτε κι αυτό σας πονά. Όπως και να έχει, τις μέρες αυτές είναι εύκολο να κάνετε αυτό που λέμε κινήσεις ΜΑΤ. Κάποιοι να κλειδώσετε μια συμφωνία ή να αλλάξετε τους όρους κάποιας άλλης στα μέτρα σας.

Ζυγός
Όσο πιο πολύ προσπαθείτε, τόσο πιο πολύ θα ανεβαίνετε αυτόν τον καιρό. Ο Ερμής, που την Τετάρτη και ως τις 12 Ιουνίου περνά στους Διδύμους, θα κάνει περισσότερο επιθετικό και καθόλου ευέλικτο τον λόγο σας, καθώς θα υπάρχει αυξημένη κούραση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε ακόμα κι όταν σας πνίγει το δίκαιο. Να θυμάστε ότι οι μέρες που ακολουθούν είναι πολύ καλές για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μπορούν να σας φέρουν ένα κέρδος ή να αυξήσουν τα έσοδά σας.

Σκορπιός
Η άνοιξη σάς μεταφέρει μια διάθεση για περιπέτεια και αλλαγές. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σάς ξελογιάζει και σας ομορφαίνει. Σας κάνει να ονειρεύεστε ταξίδια και ευχάριστες φυγές. Oι μέρες έχουν ευχάριστες ειδήσεις, συναισθηματικές εξελίξεις και όχι μόνο. Τετάρτη περνά ο Ερμής στον 8ο φυσικό σας οίκο. Το πέρασμα του θα κάνει αυτό το διάστημα το κρυφό και το μυστήριο να έχουν τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας. Η εβδομάδα είναι δύσκολη και ανατρεπτική για τους γεννημένους μόνο την πρώτη ημέρα του ζωδίου.

Τοξότης
Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και σας δίνει λόγους που σας επιτρέπουν να κάνετε σχέδια και όνειρα. Περνώντας ο Ερμής απ’ την Τετάρτη στους Διδύμους, ανοίγει συζητήσεις που πρέπει να γίνουν γύρω από λεπτομέρειες για να προχωρήσουν κάποιες προσυμφωνημένες και σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Το κοντινό σας περιβάλλον δείχνει να σας στηρίζει σε πολλούς τομείς και οι θετικές όψεις των ημερών πιθανόν να καταφέρουν να ενισχύσουν και τα οικονομικά σας από πηγές που δεν αφορούν δική σας δουλειά.

Αιγόκερως
Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ήλιου στον ίδιο χώρο, ευνοεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Οι θετικές όψεις των ημερών θα κάνουν περισσότερο αρμονικές τις σχέσεις σας και γενικά τους περισσότερους το τέλος της εβδομάδας θα σας βρει με καλή διάθεση και ικανοποιημένους από τα αποτελέσματα που έδωσαν οι προσπάθειες αυτών των ημερών. Όσοι μπορείτε, κάντε ένα μικρό ταξίδι από την Παρασκευή και μετά. Η Σελήνη από τον χώρο που θα βρίσκεται θα φροντίσει να περάσετε πολύ όμορφα.

Υδροχόος
Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους επαναφέρει τον ουσιαστικό διάλογο με τα άτομα της καρδιάς σας και δίνει ευχάριστα μηνύματα. Αυτό το 7ήμερο δίνει μια θετική εξέλιξη, μια χαρούμενη είδηση, μια γνωριμία ή άλλες συγκινήσεις σε πολλούς Υδροχόους γεννημένους τις 2 πρώτες εβδομάδες του ζωδίου. Σε πολλούς, οι μέρες σας ανοίγουν μια μεγάλη προοπτική είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική σας ζωή. Εξαίρεση αποτελούν οι γεννημένοι την 1η ημέρα του ζωδίου που θα έχουν μια ανατρεπτική εβδομάδα.

Ιχθύες
Από τη Δευτέρα όλα είναι πιο καλά για τους περισσότερους Ιχθείς. Θα ολοκληρώνετε πετυχημένα ό,τι προσπαθείτε και θα νιώθετε συναισθηματικά καλυμμένοι. Τελικά, θα καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι. Ακόμα, η εβδομάδα προσφέρει ευκαιρίες για γνωριμίες σε όσους ψάχνουν για κάτι τέτοιο και σε άλλους συναισθηματικές συγκινήσεις. Οι γεννημένοι το 2ο 10ήμερο του ζωδίου, θα είστε και οι πιο τυχεροί όλων. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους, θα βοηθήσει να κάνετε πιο χρηστικούς τους χώρους που ζείτε και να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *