Τα ζώδια την εβδομάδα 29 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 29 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 29 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ο Ερμής από τις 31 Οκτωβρίου περνά στον Τοξότη, μια όχι και τόσο καλή θέση κι αυτό που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο απ’ όλα, μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου που διαρκεί αυτή η διέλευση (με εξαίρεση τις 12 πρώτες μέρες του Δεκέμβρη), είναι τον λόγο σας -ειδικά στον χώρο της δουλειάς- ο οποίος θα έχει τη δύναμη όχι μόνο να τσακίζει κόκαλα αλλά να σας βάζει συχνά και στον στόχο κάποιων ατόμων που δεν θα αποδέχονται την επιθετική σας ρητορική.

Ταύρος
Το πέρασμα που έκανε ο Ερμής στον Τοξότη από τις 31 Οκτωβρίου θα σας κάνει λίγο πιο κλειστούς, κτητικούς και καχύποπτους σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας και κυρίως αυτά που προέρχονται από πηγές που δεν έχουν σχέση με το επάγγελμά σας. Παράλληλα, είναι ένα διάστημα με αρκετό παρασκήνιο και την τάση να κρατάτε πολλά θέλω σας και επιθυμίες κρυφές.

Δίδυμος
Το πέρασμα του Ερμή είναι διπλά σημαντικό για εσάς όπως και κάθε αλλαγή θέσης του Ερμή διότι είναι κυβερνήτης σας. Δείχνει πως θα καταφέρει να επαναφέρει τον υγιή διάλογο στις σχέσεις σας, τόσο με συντρόφους όσο και με συνεργάτες, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και με κάποιο άτομο του οικογενειακού χώρου, που μπορεί να είχαν ψυχρανθεί εξαιτίας μιας παρεξήγησης.

Καρκίνος
Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα σας ενεργοποιήσει επαγγελματικά και θα σας κάνει πιο αποδοτικούς μα και πρακτικούς, μεθοδικούς και προσεκτικούς, ώστε να νιώσετε ότι τα βάζετε πια όλα σε μια τάξη. Έτσι ξεφεύγετε από τα άγχη, βοηθώντας και την ψυχολογία σας, η οποία εξαρτάται άμεσα από τη δουλειά αυτό το διάστημα.

Λέων
Ο Ερμής περνά στον φιλικό για εσάς Τοξότη κάνοντάς σας πιο εκδηλωτικούς με τους ανθρώπους της καρδιά σας. Παράλληλα, θα ανοίξει ουσιαστικούς διαύλους επικοινωνίας μαζί τους, ενώ θα ενεργοποιήσει εκ νέου στόχους και θέλω που είχατε στο παρελθόν, αλλά αφήσατε στο στάδιο της ιδέας.

Παρθένος
Με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα θελήσετε να ασχοληθείτε και να ταχτοποιήσετε οικογενειακά θέματα, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και πολλές συζητήσεις για να μπει μια καλύτερη τάξη στον χώρο του σπιτιού και να ξεκαθαρίσουν εκ νέου ρόλοι, δικαιώματα και υποχρεώσεις. Τώρα, είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να λύσετε παρεξηγήσεις και να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε.

Ζυγός
Θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να ακούσετε αλήθειες από την Τετάρτη, καθώς οι γύρω σας θα σας τα λένε έξω από τα δόντια, με το πέρασμα που έκανε ο Ερμής στον Τοξότη. Θα έχετε και την ανάγκη να τα συζητάτε όλα με κάποιο ή κάποια άτομα και μέσα από τις γνώσεις αυτών να διορθώνετε κινήσεις και να βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα που μονοπωλούν τη σκέψη σας, σας αγχώνουν και σε αρκετές περιπτώσεις σας ρίχνουν ψυχολογικά.

Σκορπιός
Με τον Ερμή από τον χώρο του Τοξότη θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας, ενώ φαίνεται πως αυτό το διάστημα πιθανόν κάποιο άτομο από τον φιλικό σας χώρο θα μπορούσε να σας στηρίξει σημαντικά, είτε οικονομικά, είτε ηθικά, είτε σε ό,τι αφορά μια απόφαση σας και γενικά προσωπικές επιλογές.

Τοξότης
Ο Ερμής πέρασε στο δικό σας ζώδιο κι αυτή η διέλευση θα κάνει τον λόγο σας γρήγορο, απρόσεκτο και άκρως επιθετικό – κάτι που θα πρέπει να προσέξετε για να μην πληγώσετε τους γύρω σας, αλλά και για να μη δημιουργείτε αντιπάθειες. Προσπαθήστε να μετατρέψετε την ορμή σας σε παραγωγική δύναμη και να παράγετε πολύ έργο χωρίς πολλά λόγια, με δεδομένο ότι θα νιώσετε την ανάγκη να επιτύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας και να γίνετε όσο αποδοτικοί απαιτούν οι περιστάσεις.

Αιγόκερως
Φαίνεται πως ξεκινά μια περίοδος απολογισμού των πεπραγμένων σας και επαναπροσδιορισμού στόχων με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη και αργότερα και του Ήλιου στον ίδιο χώρο. Τώρα, οι ίδιοι θα είστε κριτές του εαυτού σας και σε πολλές περιπτώσεις αρκετά αυστηροί μαζί του για τα λάθη και τις παραλήψεις σας.

Υδροχόος
Ο Ερμής από τον Τοξότη σάς ανοίγει ένα καινούριο κύκλο γνωριμιών μέσα από τον οποίο θα μπορέσετε να γνωρίσετε και ανθρώπους που θα μπουν αμέσως στην καρδιά σας και από τους οποίους θα μπορέσετε να μάθετε μα και να πείτε πολλά, καθώς θα είναι πάντα πρόθυμοι και να σας ακούσουν και να αφιερώσουν χρόνο σε εσάς, τόσο για σοβαρά όσο και για θέματα διασκέδασης και κουτσομπολιού.

Ιχθείς
Το πέρασμα του Ερμή από τον Τοξότη θα σας βάλει σε μια θέση ευθύνης και σε υποχρεώσεις που θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε σε θέση να αναλάβετε και να φέρνετε εις πέρας. Αυτόν τον καιρό τα επαγγελματικά σας θέλω θα είναι πολλά και θα κλέβουν χρόνους από κάποια άλλα πιο προσωπικά σας θέλω, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να βάλετε τάξη στον χρόνο σας δίνοντας προτεραιότητα στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *