ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 29 Μαρτίου - 4 Απριλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 29 Μαρτίου – 4 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με πιο ανέμελες νότες για σένα, καθώς με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σου πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και προωθείς την δική σου ατζέντα. Την Κυριακή επίσης ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο αποκαλύπτοντάς σου το παρασκήνιο που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο, κάνοντάς σε ταυτόχρονα πιο επικοινωνιακό από ποτέ! Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά, και πολλοί Κριοί θα πρέπει να είναι εγκρατείς και να μην ενδίδουν σε πρόσκαιρους πειρασμούς, ρισκάροντας να χαλάσουν κάτι ήδη υπάρχον!

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει σε στάση αναμονής ενώ μέχρι και από την Τετάρτη το πλαίσιο είναι σαφώς πιο βοηθητικό και ευχάριστο για σένα. Σε γενικές γραμμές όμως βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά αυτό το διάστημα και μολονότι παρασύρεσαι πολλές φορές σε παρορμητισμούς, αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα κινείται σε γνώριμα πλαίσια, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Κρόνος «συμμαχούν» υπέρ σου και σε ωθούν να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ειδικότερα από την Κυριακή ο κυβερνήτης σου Ερμής περνώντας στον Κριό φέρνει στο δρόμο σου συμμάχους με τους οποίους εργάζεστε προς την ίδια κατεύθυνση. Υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κρατάς όμως και μια απόλυτη στάση, ενώ από την Τετάρτη είσαι πιο εσωστρεφής και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις αληθινές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τώρα βάζεις πολλά πράγματα στη θέση σου, αναθεωρείς ποιο είναι το όραμα της ευτυχίας σου και τι θέλεις από τους άλλους. Παράλληλα ανακαλύπτεις ξανά πτυχές τους εαυτού σου που πίστευες ότι είχες αφήσει στο παρελθόν, και ειδικά οι μέρες Τετάρτη και Κυριακή σε βρίσκουν πολύ δημιουργικό! Τα φλερτ δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, μολονότι κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται άμεσα τη στήριξή σου. Από την Παρασκευή και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Η περίοδος αυτή θα μπορούσε να έχει θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ενώ το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στον Κριό την Κυριακή εγκαινιάζει μια περίοδο που οι πνευματικοί σου ορίζοντες είναι πιο διευρυμένοι. Η Αφροδίτη από τον φιλικό για σένα Κριό ξυπνά πάθη, ενώ τόσο το ξεκίνημα, όσο και το τέλος της εβδομάδας σε βοηθούν να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα πάντως, το κλίμα είναι βοηθητικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τη βδομάδα αυτή είναι προτιμότερο να φανείς πιο υπομονετικός με υποθέσεις σου, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου. Από την Τετάρτη τα πράγματα κυλούν σε πιο ευχάριστα πλαίσια καθώς μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές, αυτές τις μέρες όμως ένα κοντινό σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επίσης, η Αφροδίτη δίνει θετικό έδαφος για να ξαναπροσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα και ακόμη και αν δεν είναι όλα ρόδινα, εσύ με την παρουσία του Δία σε φιλική θέση για το ζώδιό σου πρέπει να εκμεταλλευτείς και την πιο μικρή ευκαιρία που θα έρθει στο δρόμο σου! Παράλληλα το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σου φέρνει έμπνευση για νέα πράγματα! Τόσο στο ξεκίνημα, όσο και στο τέλος της εβδομάδας η Σελήνη βρίσκεται σε πιο ευνοϊκές θέσεις για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την Τετάρτη μπορείς με περισσότερη άνεση να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον και να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι, ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις \ σύνεση και υπομονή. Αυτή την περίοδο είσαι πιο επιρρεπής σε βιαστικές κινήσεις, ή σε διενέξεις με τους οικείους σου, μολονότι η Αφροδίτη σου δίνει δεύτερες ευκαιρίες. Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα της καρδιάς σου. Δεν ευνοούνται οικονομικές κινήσεις αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να έρθουν περισσότερα έξοδα από εκείνα που είχες προγραμματίσει, θα πρέπει λοιπόν να κάνεις πιο φειδωλή διαχείριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα είναι σημαντική καθώς ο Ήλιος σε καλή όψη με τον Κρόνο δείχνει πως αυξάνονται κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, βρίσκεσαι σε τροχιά κίνησης. Επίσης, από την Κυριακή ο Ερμής περνώντας στον Κριό φέρνει πιο θετικά πλαίσια, αλλά και από περισσότερη όρεξη για δημιουργία. Υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα και οι φίλοι είναι εκείνοι που δρουν θετικά για τα αισθηματικά σου, σε μια περίοδο που είσαι γενικότερα πιο προστατευμένος, αρκεί να βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις. Το σαββατοκύριακο επίσης έχει ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το κλίμα της εβδομάδας είναι πιο αγχώδες και εσωστρεφές, ενώ εσύ αποφεύγεις την πολυκοσμία. Δευτέρα και Τρίτη μάλιστα ασχολείσαι πιο πολύ με τις υποθέσεις της οικογένειάς σου, ενώ το σαββατοκύριακο που έχεις περισσότερο χρόνο τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις σου. Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων. Επίσης, ο Ερμής την Κυριακή περνά στον τομέα του σπιτιού που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δυσκολεύοντας όμως την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η Αφροδίτη όμως συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μολονότι το σύνολο της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στον Κριό την Κυριακή εγκαινιάζει μια περίοδο με ευχάριστες επαφές και συναντήσεις και ευχάριστα μηνύματα. Στα προσωπικά έχεις δεύτερες ευκαιρίες χάρη στην καλή σου διάθεση ενώ ο Ήλιος σε βοηθητική όψη με τον Κρόνο σε κινητοποιεί σε δράση μέσα από τους φίλους σου. Το σαββατοκύριακο πάντως είναι πιο βοηθητικό για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα αυτή προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν, ενώ μπορείς να στραφείς σε φίλους, καθώς ως μέλος μιας ομάδας επιτυγχάνεις περισσότερα. Είσαι όμως σε μια περίοδο που έχεις επωμιστεί ευθύνες άλλων, ενώ το άγχος, ίσως και κάποιες φοβίες, δε λείπουν και αυτό σε αποσυντονίζει, με τον Άρη σε θέση κόντρα. Μπορεί η Αφροδίτη στον Κριό να προβληματίζει πολλούς, για σένα όμως φέρνει αυξημένη λίμπιντο, αλλά και εκρήξεις ζήλιας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιδιώκεις λοιπόν να έχεις τον έλεγχο και να έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Green Knight

Malignant