ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 30 Μαΐου-5 Ιουνίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 30 Μαΐου-5 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας φίλοι είναι κοντά σου, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Ωστόσο ο «πολεμοχαρής» Άρης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να δείξει και κάποια προβλήματα αυτές τις μέρες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα του Απρίλη και μετά. Δείξε υπομονή και κατανόηση. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά σε μια θέση κόντρα, έτσι τα αισθηματικά σου περνούν σε μια πιο εσωστρεφή φάση, για πολλούς λόγους… Είσαι όμως σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι σημαντική προτεραιότητα, έτσι θα πρέπει να φανείς περισσότερο διαλλακτικός.

ΤΑΥΡΟΣ
Εβδομάδα που φέρνει διαφωνίες και φιλονικίες στο κοντινό σου περιβάλλον, αλλά στο τέλος βρίσκεις λύσεις. Άλλωστε από την Τρίτη είναι κοντά σου και οι φίλοι σου, ενώ προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου, πρόσεξε όμως να μην σε καταβάλει το άγχος από την Παρασκευή και μετά. Την Κυριακή είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Φρόντισε λοιπόν να πεις αυτά που πρέπει και να δείξεις τη δύναμή σου. Γενικότερα όμως περνάς σε ένα διάστημα μεγαλύτερης εξωστρέφειας, στο οποίο διορθώνεις λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου και να βρεις υποστήριξη σε τομείς που νιώθεις ότι τη χρειάζεσαι, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις ημέρες, καθώς το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σταθεροποιεί τα βήματά σου, βεβαιώσου όμως ότι κάνεις τις σωστές επιλογές. Μολονότι η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη, πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί παρασύρεσαι σε λάθη. Η Αφροδίτη άλλωστε από την Τρίτη και μετά είναι στον Καρκίνο, έτσι και εσύ περνάς σε μια περίοδο πιο σταθεροποιητική, ειδικά αν εκμεταλλεύτηκες σωστά την περίοδο που «ταξίδευε» στο ζώδιό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης, ο «θεός» του πολέμου στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα μοιάζει να σε παρασύρει σε παρακινδυνευμένες κινήσεις και αντιπαλότητες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τις 10 Ιούλη. Από την άλλη, αν είσαι γεννημένος στο ξεκίνημα του ζωδίου, τότε θα έχεις μια πολύ σημαντική βοήθεια ή εύνοια, χάρη στον τυχερό Δία. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήσουν σε περίοδο που κάτι περίμενες να συμβεί, αλλά δεν ήταν έτοιμο ακόμα. Από την Τρίτη και μετά όμως η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αλλάζει το τοπίο, αυξάνοντας τη γοητεία σου και φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά!

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι ανάμεικτη για σένα, καθώς από την μια η σταθεροποιητική όψη Ήλιου-Κρόνου σε βοηθά να υλοποιήσεις τους στόχους σου χάρη σε συνεργασίες με γερά θεμέλια, όμως η δύσκολη όψη Άρη-Πλούτωνα μαρτυρά ένα πολύ… επικίνδυνο παρασκήνιο, χρειάζεται λοιπόν και προσοχή, πού δείχνεις την εμπιστοσύνη σου. Από την Τρίτη με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει ακόμη χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής επίσης, είσαι πιο ρεαλιστής και μετράς πόσα δίνεις σε μια σχέση, και πόσα παίρνεις σαν αντάλλαγμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει πολλές δυνατότητες, και εστιάζεις πολύ στους στόχους σου, όμως δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άλλωστε, ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής σε καλεί να κλείσεις τους λογαριασμούς σου σχετικά με το παρελθόν. Μέχρι τώρα τα προσωπικά σου βρίσκονταν ένα βήμα πίσω λόγω συνθηκών. Από την Τρίτη όμως η Αφροδίτη σε μια πιο ευνοϊκή θέση σε βοηθά να προσεγγίσεις καλύτερα τα ζητήματα καρδιάς, χάρη στην συνδρομή των φίλων σου. Κάποιες φιλικές σου σχέσεις όμως δεν αποκλείεται να περνούν από δοκιμασία… Μήπως κάποιοι κύκλοι πρέπει να κλείσουν;

ΖΥΓΟΣ
Πολλά τα δεδομένα αυτής της εβδομάδας, καθώς η ευνοϊκή όψη Ήλιου-Κρόνου ισχυροποιεί την θέση σου και ενισχύει τα θεμέλια που βάζεις, αλλά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να πιέζεσαι από τις απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου και δεν αποκλείεται να γίνεις αποδέκτης σκληρών συμπεριφορών. Γενικότερα κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, από την Τρίτη και μετά ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως έχεις πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές, αφήνεις όμως στην άκρη τα προσωπικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα φέρνει αρκετές επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που έχεις όρεξη να κυνηγήσεις ξανά τους στόχους σου, αλλά δεν πρέπει να φέρεσαι επιπόλαια. Παράλληλα, με την θετική όψη Αφροδίτης-Δία σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου είσαι ζωηρός και ενεργητικός, αρκεί να βλέπεις καθαρά! Άνοιξε τους ορίζοντές σου. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για τα ζητήματα καρδιάς, και η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά πάντως, οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυξάνονται κατακόρυφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια βοηθητική εβδομάδα στο σύνολό της, αρκεί με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα να μην εμπλακείς σε… ενέργειες που δεν είσαι εντάξει απέναντι στους άλλους, καθώς μπορεί να βγεις ζημιωμένος/η. Επίσης, το κοντινό σου περιβάλλον είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, δικοί σου άνθρωποι όμως ή και συγγενείς μπορεί να σε χρειαστούν. Η Αφροδίτη από την Τρίτη περνά στον Καρκίνο και αυτό ανεβάζει κατακόρυφα τη λίμπιντο, ειδικά αν εκμεταλλεύτηκες τη θέση που είχε ως τώρα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την Τετάρτη ασχολείσαι περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν και την Πέμπτη έχεις κάποια ερωτηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για τις επιδιώξεις σου, αρκεί να μην αφήσεις να βγει στην επιφάνεια η σκληρή και απόλυτη πλευρά σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γκρεμίσεις γέφυρες που ήδη έχεις χτίσει με κόπο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τις 10/1. Τώρα είναι η ώρα για μεγαλοκαρδία και σύνεση. Η Αφροδίτη περνά απέναντί σου την Τρίτη και με την καλή της όψη με τον Δία φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβρη, αφού μπαίνεις σε μια  περίοδο που ευνοεί τόσο όσους είναι ήδη σε σχέση, όσο και τους ελεύθερους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα σε καλεί να δείξεις υπευθυνότητα και εργατικότητα μέσα στην καθημερινότητά σου, χωρίς όμως να αφήνεις την υγεία σου και την φροντίδα του οργανισμού σου σε δεύτερη μοίρα, ενώ από την Κυριακή ασχολείσαι πιο εντατικά με ζητήματα σπιτιού και οικογενείας. Την Πέμπτη καλείσαι να στηρίξεις ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος που σε χρειάζεται, γενικότερα όμως έχεις ανάγκη από ένα πρόσωπο που θα στηρίξει τα βήματά σου και θα σου δείξει έμπρακτα πως σε νοιάζεται. Η καλή όψη πάντως Ήλιου-Κρόνου σε ευνοεί να ατσαλώσεις την θέλησή σου σε ένα προσωπικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μπορείς στον ορίζοντα της εβδομάδας να καταφέρεις πολλά, αρκεί να θυμάσαι πως καλείσαι να βοηθήσεις πρόσωπα που θα σε χρειαστούν. Από την Παρασκευή επίσης, μπορείς να στηριχτείς στο κοντινό σου περιβάλλον, πρόσεξε όμως την Τρίτη ένα οικογενειακό θέμα. Από την Τρίτη ως την Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, είναι οι πιο βοηθητικές ημέρες τις εβδομάδας για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από την Τρίτη μάλιστα περνάς σε πιο εξωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά καθώς η Αφροδίτη φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS