Τα ζώδια την εβδομάδα 4-10 Νοεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 4-10 Νοεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 4-10 Νοεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Μπορεί ο Ουρανός να επαναφέρει στους γεννημένους την τελευταία ημέρα του ζωδίου ταραχές ανάλογες με εκείνες της περασμένης άνοιξης, αλλά όπως για όλους έτσι και για εσάς ο Νοέμβρης μεταφέρει τη θετική του ενέργεια. Το νέο φεγγάρι μα και ο Ήλιος από τον Σκορπιό σας δίνει για λίγο ακόμα την τάση να ασχολείστε με τα δύσκολα, με τα κρυφά ή με θέματα που έχουν μέσα παρασκήνιο, αλλά αυτά σε λίγο τελειώνουν. Ο Δίας έρχεται για εσάς και είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που όλα αρχίζουν να αλλάζουν στη ζωή σας.

Ταύρος
Το ξεκίνημα του Νοέμβρη δίνει σε εσάς εκτός από ηρεμία και καλυτέρευση στους χώρους ή τις συνθήκες εργασίας. Ουσιαστική συνεννόηση κυρίως με συνεργάτες μα και συντρόφους. Μια νέα σελήνη που θα σας δείξει ότι μπορείτε να περιμένετε από εδώ και πέρα οικονομικά οφέλη και έναν Δία που από τον Τοξότη θα βρει τρόπο στο 12μηνο της παραμονής του εκεί να στηρίξει και να βελτιώσει τον τόσο ευαίσθητο για εσάς οικονομικό τομέα και μάλιστα από πόρους που δεν έχουν να κάνουν με την εργασία σας, αλλά από τρίτους ή ενεργοποίηση άλλων πηγών εισοδήματος.

Δίδυμοι
Επιστρέφοντας η Αφροδίτη στον φιλικό σας Ζυγό κάποιοι του 3ου 10ημέρου θα έχετε ξανά μία συναισθηματική ευκαιρία, είτε να ανανεώσετε τη σχέση σας είτε να κάνετε κάτι με ένα άτομο που επιστρέφει από το χθες. Το νέο φεγγάρι φτιάχνει το κλίμα και ανοίγει προοπτικές στους επαγγελματικούς σας χώρους, ενώ το σημαντικό πέρασμα του Δία στον Τοξότη ανοίγει μία 12μηνη περίοδο που θα βοηθήσει τους πιο πολλούς να σταθεροποιήσουν σχέσεις, συνεργασίες ή γάμους. 4, 5 και 6 του μήνα δείχνουν να είναι για τους περισσότερους οι πιο καλές ημέρες.

Καρκίνος
Με το καλημέρα ο Νοέμβρης θα σας δείξει ότι είναι μήνας που μπορεί να στηρίξει τη δουλειά, την οικονομία, μα και την ψυχολογία σας. Το νέο φεγγάρι γλυκαίνει τον συναισθηματικό σας κόσμο και γεννά -σε κάποιες περιπτώσεις- παθιασμένες σχέσεις, ενώ το πέρασμα του καλού Δία στον Τοξότη έρχεται για να δώσει τα εύσημα και να ανοίξει πόρτες ανάπτυξης και προόδου, τόσο επαγγελματικής όσο και οικονομικής, σε όσους εργάστηκαν κουράστηκαν και δημιούργησαν τις προδιαγραφές αυτής της ανάπτυξης το 2017 και το 2018 που σε λίγο φεύγει.

Λέων
Η Αφροδίτη γυρνώντας στον Ζυγό θα δώσει αυτό που χρειάζεται ο λόγος σας για να είναι αποδεκτός και αποδοτικός. Τα μηνύματα που θα σας στείλουν τα άστρα στο ξεκίνημα του Νοέμβρη θα είναι εξαιρετικά αισιόδοξα, και σε ό,τι αφορά τα προσωπικά και σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Είστε το δεύτερο ζώδιο της φωτιάς και ένα από τα περισσότερο ευνοημένα ζώδια από την παρουσία του Δία στον χώρο της κυριαρχίας του, που έρχεται να  προσφέρει μια δωδεκάμηνη περίοδο εύνοιας, να σας δυναμώσει ψυχολογικά, να σας δώσει χαρές και την επιβεβαίωση που τόσο επιθυμείτε.

Παρθένος
Οι πρώτες μέρες του μήνα σάς βρίσκουν σε μία δημιουργική αναστάτωση. Η Αφροδίτη επιστρέφοντας στον Ζυγό θα σας βοηθά οικονομικά, ενώ και στα συναισθηματικά σας όλα δείχνουν να κινούνται ήρεμα. Στο σπίτι, όμως, θα υπάρχει μία αυξημένη κινητικότητα, όπως και γενικά σε ό,τι αφορά τον συγγενικό σας χώρο που θα σας απασχολήσει αρκετά στο ξεκίνημα του μήνα. Το νέο φεγγάρι βοηθά κάποιους να καταφέρουν μία συμφωνία και η θέση που παίρνει ο Δίας μπορεί να δυναμώσει οικογενειακές σχέσεις, να βελτιώσει ή να αλλάξει προς το καλύτερο τις συνθήκες ή ακόμα και τον χώρο που ζείτε.

Ζυγός
Η Αφροδίτη είναι ξανά εδώ. Γυρίζοντας στον δικό σας χώρο χαρίζει στο ξεκίνημα του μήνα επιβεβαίωση μα και ευκαιρίες στους γεννημένους την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου είτε να αναθερμάνουν σχέσεις είτε να ξεκινήσουν κάτι καινούριο. Όμως και οικονομικά ο Ήλιος από τον Σκορπιό μα και το νέο φεγγάρι δείχνει ότι είστε σε καλή εποχή και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί ή και να βελτιωθεί αυτός ο τόσο σημαντικός τομέας. Θα έρθετε πιο κοντά με συγγενείς και οι μεταξύ σας σχέσεις θα γίνουν πιο ζεστές.

Σκορπιός
Πριν ο Δίας εγκαταλείψει το ζώδιό σας χαρίζει τις μέρες αυτές μία δυνατή ευκαιρία. Το νέο φεγγάρι του μήνα στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι είστε σε εποχή που μπορείτε πιο εύκολα να αλλάξετε πράγματα προς το καλύτερο, καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και η διάθεσή σας καλή. Ο ουρανός φεύγει για αρκετούς μήνες από τον Ταύρο και αφήνει τους γεννημένους τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου να ηρεμήσουν μετά από τις εντάσεις και τις ανατροπές που τους έδωσε από την άνοιξη ως τώρα. Ο Δίας προσφέρει οικονομική, επαγγελματική και κοινωνική ανάπτυξη.

Τοξότης
Οι πρώτες μέρες του Νοέμβρη δίνουν εσωτερική ισορροπία και καθαρή σκέψη σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα, τα θέλω, τις προτεραιότητές σας. Η νέα σελήνη φωτίζει την ψυχή σας και σας δείχνει τον δρόμο, αυξάνοντας τη διαίσθησή σας που μπορεί να γίνει πολύτιμος οδηγός και σύμβουλός σας.  Εσείς του πρώτου 10ημέρου θα ξεκινήσετε με διάθεση και ορμή με σκοπό να κερδίσετε χαμένο χρόνο και έδαφος σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας.  Μπορεί ο Δίας να έρχεται στο ζώδιό σας, όμως, δεν έρχεται να λύσει οικονομικά προβλήματα, ούτε να σας πλουτίσει.

Αιγόκερως
Με το ξεκίνημα του Νοέμβρη οι περισσότεροι θα νιώσετε για κάποιο λόγο ότι μπορείτε εκφραστείτε άνετα και να νιώσετε καλά. Σε αυτό βοηθά και το νέο φεγγάρι που σας φέρνει πιο κοντά σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλά. Το βάρος μίας ευθύνης θα ακολουθεί τους γεννημένους στις 27 Δεκεμβρίου, ενώ ο Δίας έρχεται να σας απαλλάξει από αιτίες άγχους και εκνευρισμού, να σας βοηθήσει να τα βρείτε με το μέσα σας και να βρείτε τους χρόνους που χρειάζεστε για να φιλοσοφήσετε περισσότερο.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη γυρίζοντας στον Ζυγό χαρίζει μέρες χαράς.  Ο Ουρανός φεύγει από τον Ταύρο και επιτρέπει σε εσάς των 2 πρώτων ημερών να αναπνεύσετε μετά από μήνες ακραίας έντασης και ανατροπών. Το νέο φεγγάρι στην κορυφή του χάρτη σας βοηθά τους όποιους φιλόδοξους να κάνουν πράγματα και να φανούν, ενώ ο Δίας περνώντας στον Τοξότη προκαλεί μια έκρηξη κοινωνικότητας. Μια κοινωνικότητα, όμως, που δεν είναι διόλου ανούσια καθώς εδώ ο μεγάλος ευεργέτης πλανήτης ανοίγει πόρτες και σας βάζει σε κύκλους μέσα από τους οποίους μπορείτε να γνωρίσετε εξαιρετικά σημαντικούς ανθρώπους.

Ιχθείς
Ο Νοέμβρης φορτωμένος δώρα από την  πρώτη του μέρα σάς δείχνει το καλό του πρόσωπο. Αυτόν τον καιρό η σκέψη σας παράγει ιδέες, βρίσκει λύσεις και το νέο φεγγάρι σάς ωθεί να μάθετε και να χρησιμοποιήσετε νέους τρόπους ώστε να κάνετε πιο αποδοτική τη δουλειά σας. Το διάστημα ευνοεί οτιδήποτε αφορά την μάθηση και τα ταξίδια. Οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες του ζωδίου αρπάξτε την ευκαιρία που θα σας δώσουν οι πρώτες μέρες του μήνα. Το να έχεις τον Δία στην κορυφή του αστρολογικού σου χάρτη είναι κάτι που δεν γίνεται κάθε μέρα.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *