ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 4 έως 10 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 4 έως 10 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη απέναντί σου να φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να μειώνεις τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από τους άλλους. Την Πέμπτη έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο δίνουν ένα πιο ανέμελο τόνο, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά θέματα μιας σχέσης. Πρόσεχε, όμως, το παρασκήνιο στα ερωτικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Ένα θετικό νέο είναι η συνάντηση του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ήλιο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που φωτίζει επικοινωνιακές πλευρές σου, αρκεί να σε κυριεύσει το… πείσμα! Την Πέμπτη η πανσέληνος στον τομέα των σχέσεων κορυφώνει καταστάσεις στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα. H περίοδος αυτή δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ζητήματα καρδιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες στα αισθηματικά, ενώ η πανσέληνος φέρνει περισσότερη κούραση στο πρόγραμμά σου. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Άλλωστε, Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι πιο εντατικά με τα προσωπικά σου, ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο κυβερνήτης σου Ερμής συναντά τον Ήλιο στον Ταύρο, προειδοποιώντας σε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια και κουτσομπολιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου. Φρόντισε, όμως, οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε, η πανσέληνος την Πέμπτη σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ το σημαντικότερο νέο αυτής της περιόδου είναι το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα και θα πρέπει να προσέχεις να μην είσαι η συναισθηματική «πατερίτσα» κανενός!

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με περίεργους οιωνούς με τη συνάντηση Ερμή-Ήλιου σε θέση κόντρα που σε κάνει να «τυφλώνεσαι» από τον εγωισμό, ενώ η πανσέληνος της Πέμπτης εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους. Γενικότερα, έχεις περάσει σε μια πιο εξωστρεφή περίοδο για τα προσωπικά, όχι τόσο ως προς κάποια άτομα, όσο για το πώς εσύ βλέπεις τις καταστάσεις πλέον. Πρόσεχε, όμως, να μην μπλέκεις τις φιλίες σου με τον έρωτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Μπορείς, όμως, και να πεις όσα ήθελες εδώ και καιρό και να κλείσεις συμφωνίες. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής συναντώντας τον Ήλιο φέρνει εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις. Είσαι σε μια πολύ πιεστική περίοδο στα προσωπικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει σοβαρούς προβληματισμούς στα αισθηματικά σου, καθώς μπορεί να μην βλέπεις καθαρά.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος της Πέμπτης φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, ενώ σε γενικές γραμμές έχεις σημαντικές ευκαιρίες. Φρόντισε, όμως, να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη σου. Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη δέχεται δύσκολη όψη από τον απατηλό Ποσειδώνα φέρνοντας θολά τοπία στον έρωτα -μέχρι τα μέσα της εβδομάδας- σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείς να κάνεις τις επαφές που σκέφτεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου την Πέμπτη, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα και αυξάνοντας τις αποστάσεις με τους άλλους. Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς… Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής συναντά τον Ήλιο απέναντί σου και φέρνει μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση, τόσο στο σπίτι όσο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Δεκέμβριο. Επίσης, η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Σκορπιό δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν. Είναι, λοιπόν, προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Έχεις περάσει σε περίοδο που εξετάζεις σε βάθος τι είναι αυτό που αναζητάς για να είναι η καρδιά σου πραγματικά ευτυχισμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αρχίζει με ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Την Πέμπτη πραγματοποιείται πανσέληνος που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για σχέδια που έχεις στα σκαριά. Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής συναντά τον Ήλιο σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, ωθώντας σε νέα σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την Πέμπτη με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου έχεις την τάση για υπερβολές που επηρεάζουν την εικόνα σου. Προτίμησε, λοιπόν, πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας. Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα, ενώ Παρασκευή και Σάββατο επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής συναντά τον Ήλιο στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας ή τους οικείους σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την εβδομάδα πρωταγωνιστεί η πανσέληνος, η οποία γίνεται αφορμή για να πας παραπέρα, αρκεί να είσαι περισσότερο προσηλωμένος σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει ουτοπία και σε παρασύρει σε περίεργες συμπεριφορές. Είσαι σε μια ευνοϊκή περίοδο με πολλές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS