Τα ζώδια την εβδομάδα 4 έως 10 Μαρτίου από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 4 έως 10 Μαρτίου από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 4 έως 10 Μαρτίου από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Η θετική διαμεσολάβηση ή η συμβουλή ενός δοκιμασμένου φίλου θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά αυτόν τον καιρό γι’ αυτό να τη ζητήσετε. Άλλη μία εβδομάδα οι περισσότεροι θα συνεχίσετε να είστε προσεκτικοί με την οικονομική διαχείριση και στις αγορές σας. Σκληροί, έντονα κτητικοί και απαιτητικοί στις σχέσεις σας, ζητώντας και περιμένοντας περισσότερα. Δεν θα κάνετε βιαστικές κινήσεις, αλλά υπολογισμένες και με στόχο πάντα το κέρδος. Το νέο φεγγάρι της Τετάρτης από τους Ιχθείς αυξάνει και βοηθά τη διαίσθησή σας, που θα σας δείξει τι εξέλιξη θα έχει ένα θέμα που σας καίει.

Ταύρος
Η εβδομάδα αυτή δεν είναι ιδιαίτερα άσχημη για τους περισσότερους Ταύρους με εξαίρεση τους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου, που θα εισπράξουν την ανατρεπτική δύναμη του Ουρανού από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στο ζώδιό σας. Το νέο φεγγάρι μπορεί να γεννήσει μία ισχυρή φιλία. Αυτές τις μέρες θα είστε αρκετά κοινωνικοί, ενώ θα υπάρξουν αιτίες που θα σας κάνουν να θέλετε να έχετε ενεργή συμμετοχή σε θέματα που μπορεί να αφορούν είτε φίλους είτε ένα κοινωνικό σύνολο. Οι γεννημένοι το δεύτερο 10ημέρου του ζωδίου θα ξαναβρεθείτε με γνωστούς, με τους οποίους είχατε χαθεί καιρό.

Δίδυμος
Το ξεκίνημα του Μάρτη φέρνει χαρές επιβεβαίωση και ευκαιρίες, κυρίως συναισθηματικές. Το νέο φεγγάρι θα βοηθήσει να καταφέρετε άλλη μια φορά κάτι δύσκολο. Να κλειδώσετε μια συμφωνία και να δώσετε είτε συνέχεια σε μια προσπάθειά σας είτε ξεκίνημα σε μια φιλοδοξία σας. Οι μέρες αυτές σας στηρίζουν επαγγελματικά και σας επιτρέπουν να βγείτε μπροστά από όσους σας αμφισβητούν. Οι γεννημένοι 6-7-8 Ιουνίου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, γιατί είτε θα κάνουν λανθασμένες εκτιμήσεις, είτε θα έχουν εξαπατήσεις και μπερδέματα στα επαγγελματικά τους. Ο ανάδρομος Ερμής λογικά θα φέρει καθυστερήσεις, αναβολές, αλλαγές σχεδίων και πλάνων.

Καρκίνος
Αυτή είναι μια καλή βδομάδα για τους Καρκίνους και ειδικά τους γεννημένους 8-9-10 Ιουλίου, που θα μπορούσαν να έχουν μια θετική εξέλιξη σε μια νομική τους υπόθεση, να οργανώσουν ένα μακρινό ταξίδι, να ασχοληθούν με μια νέα σπουδή ή να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο στη ζωή τους με τις καλύτερες προοπτικές. Εξαιρετικό το νέο φεγγάρι δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να βρείτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα και να νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι για το αύριο. Σε κάποιους θα επιτρέψει να επεξεργαστούν τις λεπτομέρειες μιας ιδέας που θα έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των οικονομικών τους.

Λέων
Οι γεννημένοι 13-14-15 Αυγούστου, θα έχουν χαρές κάθε μορφής ή και μια σημαντική πρόταση με προοπτικές. Το πέρασμα της Αφροδίτης θα ξεκινήσει έναν πιο καλό, για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, μήνα καθώς φέρνει συντροφικότητα και ανάγκη για ηρεμία. Το νέο φεγγάρι μπορεί να δώσει σε πολλούς ένα κρυφό κέρδος ή μια μυστική εστία η οποία θα επιτρέψει να νιώσετε ότι σε λίγο καιρό θα είστε ψυχολογικά έτοιμοι για να ξαναβγείτε στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου θα εισπράξετε τις ανατρεπτικές δυνάμεις του Ουρανού από την πρώτη στιγμή που θα περάσει στον Ταύρο.

Παρθένος
Οι γεννημένοι 8-9-10 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα προκαλεί μπερδέματα, εξαπατήσεις και θολή πραγματικότητα, ενώ ο Ερμής σε στάση και στα πρώτα ανάδρομα βήματά του δείχνει να καθυστερεί τις επιδιώξεις σας. Σημαντική και καθοριστική για την εξέλιξη ή όχι μιας πρότασης, μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας, είναι αυτή η νέα Σελήνη που εκτός των άλλων σας δίνει ένα μήνα γεμάτο ομαδικό πνεύμα και συντροφική διάθεση, με αποτέλεσμα να εξομαλύνονται οι όποιες διαφορές σε σχέσεις ή συνεργασίες σας.

Ζυγός
Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, θα έχουν αναθέρμανση μιας σημαντικής συναισθηματικής τους σχέσης ή μια ξαφνική ερωτική σχέση με ένα άτομο πολύ διαφορετικό από αυτούς. Το νέο φεγγάρι των Ιχθύων μπορεί και θα δώσει στη διάρκεια του νέου του κύκλου σε πολλούς το οκέι που χρειάζονταν για να ξεκινήσει, μετά από πολλές επιμονές τους, ένα φιλόδοξο επαγγελματικό τους σχέδιο με έμμεσο ή άμεσο θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά τους. Ακόμα, δείχνει ότι με λίγη μόνο προσπάθεια θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα κάνετε πιο δυνατή την επαγγελματική σας θέση.

Σκορπιός
Εξαιρετική η νέα Σελήνη στους Ιχθείς από την Τετάρτη, ανοίγει δρόμους για να φτάσετε πιο κοντά στα θέλω σας και κάνει εύκολες τις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε. Δημιουργεί προοπτικές καλυτέρευσης στις σχέσεις που υπάρχουν και πιθανότητες ανάπτυξης νέων και ελπιδοφόρων σχέσεων στους μόνους και τις μόνες του ζωδίου. Αυτόν τον καιρό θα παίρνετε χαρές από τα άτομα που αγαπάτε και γενικά θα έχετε αυξημένη τύχη τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα βελτιώσει το κλίμα στους οικογενειακούς χώρους.

Τοξότης
Η Αφροδίτη περνώντας στον Υδροχόο κάνει πιο εύκολη τη μετακίνηση και πιο ευέλικτο και πειστικό τον λόγο σας. Αυτό, θα βοηθήσει να κατασιγάσουν και κάποιες επαγγελματικές εντάσεις ή και να λήξουν κάποιες παρεξηγήσεις. Η νέα Σελήνη σάς επιτρέπει να κάνετε σχέδια και να διαμορφώνετε όπως θέλετε τους χώρους ζωής σας. Σε αυτόν τον κύκλο του φεγγαριού θα φτιάξετε το περιβάλλον που σας αντιπροσωπεύει και θα εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου. Η τύχη είναι μαζί με τους γεννημένους 13 και 14 Δεκεμβρίου, οι οποίοι θα έχουν μια πρόταση που δεν πρέπει να αγνοήσουν.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα κάνει πιο εύκολη τη ροή χρήματος και πιθανόν θα δώσει περισσότερα χρήματα από ό,τι συνήθως, αλλά και τη δυνατότητα να κάνετε μικρές αγορές. Παράλληλα, όμως, σας κάνει περισσότερο κτητικούς και διεκδικητικούς σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας. Το νέο φεγγάρι ανοίγει έναν πολύ θετικό κύκλο σε ό,τι αφορά συναλλαγές και συμφωνίες. Σας δίνει μια περίοδο που μπορείτε με ευέλικτο τρόπο και λόγο να διορθώσετε λάθη και να τα βρείτε με τους γύρω σας. Ακόμα, αυτό το 28ήμερο θα έχετε αιτίες για πολλές μετακινήσεις και επαφές με συγγενικά σας πρόσωπα.

Υδροχόος
Πολλοί θα έχουν μια ωραία εβδομάδα, η οποία θα φέρει επιβεβαίωση και αιτίες χαράς, συναισθηματικού ή και υλικού κέρδους. Κάτι καλό θα τρέξει στα επαγγελματικά σας σε αυτόν τον νέο κύκλο του φεγγαριού, που ξεκινά τη Δευτέρα. Ακόμα, οικονομικά θα γίνει ένα μικρό θαύμα που θα σας δώσει μια μεγάλη ανάσα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάντε προγράμματα και κινήσεις που αφορούν την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων. Κάποιοι θα μπορούσαν να πάρουν μια αύξηση μέσω της εργασίας τους. Προσεκτικοί να είναι οι Υδροχόοι της πρώτης μέρας του ζωδίου, αφού θα μπορούσαν να έχουν ξαφνικές ανατροπές σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα βρει τρόπο να ηρεμήσει το μέσα σας, αλλά και να αγγίξει τις ευαίσθητες συναισθηματικές σας χορδές. Οι περισσότερες πλανητικές όψεις των ημερών γίνονται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζουν περισσότερο τους γεννημένους 5-6-7 Μαρτίου. Είναι μια εβδομάδα που θα σας χαρακτηρίζει η αυξημένη διαίσθηση. Το πιο καλό που θα μπορούσε να γίνει, συμβαίνει για εσάς αυτές τις μέρες καθώς το νέο φεγγάρι γεννιέται στο δικό σας ζώδιο, χωρίς τίποτα να το ενοχλεί από πλευράς αρνητικών όψεων. Αυτό δείχνει ότι ξεκινά ένας αποδοτικός κύκλος 28 ημερών που θα βελτιώσει τον τρόπο που θα αντιμετωπίζετε τις νέες συνθήκες της καθημερινότητάς σας.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *