Τα ζώδια την εβδομάδα 4 ως 10 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 4 ως 10 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 4 ως 10 Φεβρουαρίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Η Αφροδίτη από τη Δευτέρα περνά στον Αιγόκερω και για ένα μήνα από την κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη θα ενισχύει κάθε προσπάθεια επαγγελματικής καταξίωσης και θα στηρίζει τη θέση και τη φήμη σας. Η ανάγκη να λειτουργείτε πρακτικά και να δείχνετε και στους γύρω σας τον πρακτικό τρόπο αντιμετώπισης και λύσης των θεμάτων, θα σας διακρίνει μαζί με υπευθυνότητα απέναντι σε ό,τι αναλάβετε να φέρετε εις πέρας. Η νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Υδροχόο θα σας φέρει νέους κύκλους μέσα από τους οποίους μπορείτε να κάνετε κάποιες αξιόλογες φιλικές γνωριμίες.

Ταύρος
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα βρείτε νέους δρόμους και τρόπους να κάνετε γνωριμίες και να γίνουν ποιοτικότερες-ουσιαστικότερες οι όποιες επιλογές σας. Η ανάγκη να προσθέσετε μια γνώση στις γνώσεις σας, δείχνει απαραίτητη και για κάποιους η πιθανότητα μιας σημαντικής μετακίνησης, που μπορεί να αποτελέσει νέα αφετηρία, είναι αυξημένη. Η νέα Σελήνη θα ξεκινήσει ένα θετικό και αποδοτικό 28ήμερο κύκλο σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, καθώς γίνεται στην κορυφή του ωροσκοπίου σας. Αυτόν τον καιρό μπορείτε να κερδίσετε μόνο αν δεν επαναλάβετε παλαιότερα τα λάθη σας.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την 1η Μαρτίου θα αυξήσει την κτητικότητα και τις ανασφάλειές σας. Σε κάποιους θα φέρει συναισθηματικά ή οικονομικά μπερδέματα που θα διαταράξουν τις ισορροπίες ή και την οικογενειακή γαλήνη. Αυτόν τον καιρό μπορούν να κινηθούν άνετα μόνο όσοι ξέρουν να διατηρούν ισορροπίες σε μπερδεμένες καταστάσεις. Συχνά δεν θα είναι μέσα σας ξεκάθαρο τι ακριβώς θέλετε για να είστε καλά. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, όμως, θα βοηθήσει πολύ στο να βρείτε εναλλακτικές λύσεις και να ξεφύγετε από ένα δύσκολο πρόβλημα.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω σε μια θετική στάση για εσάς και για ένα μήνα στηρίζει σημαντικές συνεργασίες, δίνει αρμονία και συνεννόηση και σας επιτρέπει να επενδύετε στη στήριξη που σας προσφέρουν άτομα του περιβάλλοντός σας. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο θα σας αναγκάσει να κινηθείτε και πλάγια προκειμένου να ξεπεράσετε ένα οικονομικό εμπόδιο. Οι γεννημένοι 7, 8 και 14 Ιουλίου θα είστε περισσότερο πιεσμένοι αυτόν τον καιρό και οι γύρω σας, σύντροφοι ή συνεργάτες πολύ απαιτητικοί, τόσο που θα σας κάνουν να θέλετε να απαλλαχθείτε από αυτούς.

Λέων
Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και μέχρι την 1η Μαρτίου δείχνει ότι μπορεί να σας δώσει μια επαγγελματική διέξοδο που, ακόμα κι αν δεν είναι η ιδανική λύση, είναι αυτό που τώρα χρειάζεστε περισσότερο. Όσοι δεν εργάζεστε, φροντίστε περισσότερο αυτόν τον καιρό την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας και θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Η νέα Σελήνη απέναντί σας στον Υδροχόο δείχνει ότι στις επόμενες 28 ημέρες θα πρέπει να αφιερώσετε ενέργεια και χρόνο σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σας προκειμένου να ξαναβρεί τις ισορροπίες της και να συνεχίσει να σας προσφέρει σιγουριά.

Παρθένος
Ιδανικό για τις εξελίξεις των προσωπικών σας θεμάτων δείχνει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που για έναν μήνα θα δώσει χρώμα και φως στη ζωή σας. Θα βελτιώσει τις σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα και θα δώσει στους μόνους μια καλή ευκαιρία να πουν αντίο στη μοναξιά τους. Επίσης, ευνοεί τα οικονομικά σας και μάλιστα από πηγές εκτός εργασίας. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, όλον αυτόν τον μήνα σηματοδοτεί για εσάς ελπιδοφόρα επαγγελματικά ξεκινήματα που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και θα σας ανανεώσουν το ενδιαφέρον.

Ζυγός
Η Αφροδίτη από τη Δευτέρα περνά στον Αιγόκερω και για ένα μήνα θα «γεννήσει» τρόπους που θα σας φέρουν πιο κοντά στον οικογενειακό σας χώρο και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συγγενείς. Το νέο φεγγάρι, μέσα από τον 5ο φυσικό σας οίκο, μπορεί να γεννήσει κάτι σημαντικό που θα δώσει χρώμα στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας. Μπορεί να είναι μια νέα σχέση ή μια ουσιαστικότερη επαφή με πολύ αγαπημένο άτομο. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε σε γόνιμη περίοδο που μπορεί να σας ανεβάσει ψυχικά.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τη Δευτέρα και για ένα μήνα περνά στον Αιγόκερω, θα σας δώσει πολλές αιτίες μετακινήσεων και λόγους να ανοίξετε σοβαρές συζητήσεις που πρέπει να γίνουν για να ξεκαθαρίσουν θέματα που αφορούν είτε σχέσεις είτε συμφέροντα. Κάποιες, μάλιστα, δείχνουν όχι ευχάριστες αλλά αναγκαστικές. Το θετικό είναι ότι θα είστε περισσότερο από ό,τι συνήθως ευέλικτοι στον λόγο κι αυτό θα σας βοηθήσει πολύ. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο, δημιουργεί την προοπτική να αλλάξει θετικά το κλίμα στους χώρους που ζείτε, το επόμενο διάστημα.

Τοξότης
Η Αφροδίτη που περνά στον Αιγόκερω, θα φέρει βελτίωση στα οικονομικά σας ή θα σας δείξει τον τρόπο να παράγετε περισσότερα χρήματα καθώς -καιρό τώρα- τα αυξημένα πάγια και η ρευστή κατάσταση, σας κάνουν να νιώθετε μόνιμη ανασφάλεια. Οι μέρες αυτές δίνουν τύχη, προσφέρουν κάποια σημαντική ευκαιρία, ένα κέρδος ή μια αξιόλογη πρόταση στους γεννημένους 10 και 11 Δεκεμβρίου. Πολλές μετακινήσεις θα φέρει τον μήνα που ακολουθεί το νέο φεγγάρι από τον Υδροχόο. Όλα δείχνουν ότι πολλοί είστε κοντά σε μια σημαντική συμφωνία που θα ξεκλειδώσει κάποια επεκτατικά σας σχέδια.

Αιγόκερως
Υπέροχο και ό,τι χρειάζεστε για να ανεβείτε ψυχολογικά δείχνει το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, καθώς μπορεί να σας ομορφύνει, να φέρει επιβεβαιώσεις, αιτίες χαράς, αλλά και μια γνωριμία σε μόνους και μόνες. Το νέο φεγγάρι από τον Υδροχόο μπορεί να γεννήσει νέα οικονομικά δεδομένα στη ζωή σας, ενώ το 28ημερο που ακολουθεί θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ με τα οικονομικά σας και να οργανωθείτε ώστε να μη βρεθείτε ξανά ακάλυπτοι σε κάποιες κατοπινές αναποδιές. Προς το παρόν θα δείτε το εισόδημά σας αισθητά βελτιωμένο στη διάρκεια του μήνα.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και για ένα μήνα θα βρει τρόπους να ηρεμήσει κάποιες μόνιμες ανησυχίες σας, αλλά θα σας κάνει και περισσότερο ευαίσθητους. Ένα νέο φεγγάρι στο δικό σας ζώδιό, ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα που μπορεί να σας πάει ένα βήμα πιο ψηλά στη σκάλα που οδηγεί στον μεγάλο σας στόχο. Φυσικά, η νέα Σελήνη αφορά αυτήν την εβδομάδα κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, που είστε και οι πιο ευνοημένοι, καθώς όλα δείχνουν ότι έστω και μέσα από δυσκολίες θα πετύχετε σε κοντινό σχετικά διάστημα κάποιες επιθυμίες σας.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει νέο κόσμο στη ζωή σας και να σας περάσει σε νέους κύκλους, μέσα από τους οποίους θα αποκομίσετε οφέλη. Όσο διαρκεί αυτή η διέλευση θα ασχολείστε περισσότερο με θέματα τρίτων και θα έχετε ενεργό ρόλο στα ζητήματά τους. Σε μια περίοδο που σας ζητά να κάνετε μεγάλες ενδοσκοπήσεις και ειλικρινείς απολογισμούς, το νέο φεγγάρι από τον Υδροχόο και τον 12ο φυσικό σας οίκο, θα αγγίξει τις ευαίσθητες ψυχικές σας χορδές και θα σας φέρνει πιο κοντά μόνο σε άτομα που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απόψεις και αντιλήψεις σας.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *