Τα ζώδια την εβδομάδα 4 ως 10 Ιουνίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 4 ως 10 Ιουνίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 4 ως 10 Ιουνίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Ως και την Πέμπτη το μεσημέρι κρατά το δύσκολο διάστημα που θα δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές όλων των ζωδίων και εσείς δεν θα αποτελέσετε εξαίρεση. Περισσότερο οι κακές όψεις τις Αφροδίτης του Ερμή και του Ήλιου χτυπούν εσάς που γεννηθήκατε 10 και 11 Απριλίου. Όμως και όλοι οι άλλοι τις μέρες αυτές εύκολα μπορεί να δείτε σχέσεις να φτάνουν σε αδιέξοδο γι’ αυτό καλό θα ήταν να αναβάλετε τις όποιες δύσκολες συζητήσεις. Μόνο από το απόγευμα της Παρασκευής το κλίμα βελτιώνεται, μαζί και η διάθεσή σας.

Ταύρος
Τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν προσέξτε τόσο τα λόγια όσο και τα οικονομικά σας. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και του Ποσειδώνα με Ήλιο και Ερμή δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο. Τις μέρες αυτές είναι πιθανόν να ακούσετε ένα δυσάρεστο νέο ή να αναβληθεί κάτι που θεωρούσατε σημαντικό. Γενικά, ως και την Πέμπτη περιοριστείτε στα απαραίτητα και μην κάνετε κανενός είδους νέο ξεκίνημα. Επίσης, να είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι σας προτείνουν και κυρίως στις οικονομικές σας συναλλαγές. Απ’ το βράδυ του Σαββάτου ξεκινά ένα καλύτερο διάστημα για όλους.

Δίδυμοι
Οι μέρες ως το μεσημέρι της Πέμπτης δεν δείχνουν φιλικές για κανέναν κι αν το προηγούμενο διάστημα έχει κάνει κάποιους να νιώθουν ότι έχουν να μετρούν μόνο νίκες, στις πιο πολλές περιπτώσεις τα όποια γέλια και χαρές θα βγουν ξινά αν δεν προσέξετε. Όμως, οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο του ζωδίου δείχνουν ότι θα έχουν πιθανότητες να ξεφύγουν από τα δύσκολα των ημερών και ίσως να πετύχουν ό,τι προσδοκούν, καθώς θα έχουν μια πολύ καλά πρόταση. Από το απόγευμα της Πέμπτης, το κλίμα του μήνα αλλάζει προς το θετικότερο.

Καρκίνος
Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης θα έχει διάρκεια το ψυχοφθόρο διάστημα που δεν σας δίνει τίποτα χωρίς βαρύ αντάλλαγμα. Η Αφροδίτη μπορεί να είναι στο ζώδιό σας, αλλά η κόντρα της με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει αιτίες που να προβληματίσουν σχέσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα των γεννημένων 12, 13 Ιουλίου. Οι πολλοί τις ημέρες αυτές θα ζήσετε έντονες στιγμές με ακραία συναισθήματα Απ’ το απόγευμα της Πέμπτης όλα δείχνουν πιο καλά. Η Αφροδίτη θα δώσει συναισθηματικά και οικονομικά κέρδη στους γεννημένους από 14 Ιουλίου και μετά.

Λέων
Μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης ελέγξετε τον λόγο σας και προσπαθήστε να είστε εγκρατείς στις κρίσεις σας. Οι μέρες που ακολουθούν ίσως σας στεναχωρήσουν με κάποια είδηση. Απ’ την Πέμπτη το απόγευμα, όμως, θα είστε πιο καλά. Οι φίλοι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και πιθανόν να σας δώσουν ιδέες για εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να προσεγγίσετε έναν στόχο. Το τέλος της εβδομάδας θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας για ένα σχέδιο που έχετε βάλει μπροστά αυτόν τον καιρό.

Παρθένος
Το εύκολο μέχρι και το πρωινό της Πέμπτης είναι να κάνετε λάθη. Λάθη που να έχουν ως αποτέλεσμα είτε να χάσετε χρήματα, είτε να παρεξηγηθείτε με όλον τον κόσμο γύρω σας. Απ’ την Πέμπτη το απόγευμα, όμως, οι μέρες στρώνουν για όλους όπως και ο μήνας, που στο κατόπιν θα είναι πολύ θετικός. Εξαιρετική προβλέπεται η Κυριακή για εσάς του Αυγούστου και θα σας δώσει αιτίες να νιώσετε πολύ όμορφα.

Ζυγός
Ως και την Πέμπτη οικογενειακά ή άλλα θέματα μπορεί να προκύψουν και να αναστατώσουν όλους, μα ιδιαίτερα εσάς τους γεννημένους 30 Σεπτεμβρίου, 13 και 14 Οκτωβρίου. Μια παρεμβολή ατόμων του συγγενικού χώρου σε προσωπικά σας ζητήματα μπορεί να επιδεινώσει καταστάσεις. Προσέξτε τα λόγια σας και μην επιμένετε σε κάτι που δεν ισχύει, γιατί θα εκτεθείτε. Απ’ το απόγευμα της Πέμπτης ο μήνας αποκτά ξανά χαρούμενο προφίλ. Πολύ πιο ενδιαφέρον θα είναι το 7ήμερο για τους γεννημένους από 7 ως 11 Οκτωβρίου, καθώς θα φέρει μια αξιόλογη γνωριμία.

Σκορπιός
Μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης δημιουργούνται παρεξηγήσεις, τις οποίες αν δεν ελέγξετε ίσως πάρουν διαστάσεις. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους τόνους και ελέγξτε την τάση σας να βγάζετε συμπεράσματα βάσει σεναρίων. Αν κάνετε λίγες μέρες υπομονή θα δείτε ότι ακόμα και κάποιες αρνητικές εξελίξεις θα γυρίσουν υπέρ σας. Η κτητικότητα που σας χαρακτηρίζει αυτόν τον καιρό δεν βοηθά και δεν σας επιτρέπει να είστε όσο διπλωμάτες απαιτούν οι στόχοι σας. Όμως, εσείς του τρίτου 10ημέρου μπορείτε να μετρήσετε μόνο νίκες αυτό το 7ήμερο.

Τοξότης
Αρνητικές οι όψεις ως τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς η Αφροδίτη θα έρθει σε σκληρή αντίθεση με τον Πλούτωνα και ο Ποσειδώνας θα έχει σε αρνητικό τετράγωνο Ερμή και Ήλιο. Κόντρες με το στενό περιβάλλον σας και γενικά μια εκνευριστική ασυνεννοησία δίνουν αυτές οι μέρες. Από την Πέμπτη το απόγευμα και μετά παύουν οι αρνητικές όψεις και οι μέρες δείχνουν πιο τυχερές για όλους. Έτσι, το τέλος της εβδομάδας δείχνει ευχάριστο για όλους.

Αιγόκερως
Οι μέρες έχουν πολλές αρνητικές όψεις και σε εσάς δίνουν κυρίως προβλήματα οικογενειακής ή συντροφικής φύσεως και ανατροπές κάθε μορφής, που επηρεάζουν όλους μα περισσότερο τους γεννημένους 11 Ιανουαρίου, οι οποίοι έχουν ακόμα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Οι πολλοί δείξτε καλή πρόθεση απέναντι στα αιτήματα των συντρόφων σας και προσπαθήστε περισσότερο και ουσιαστικότερα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες που θέλετε να διατηρήσετε. Στη δουλειά ας είναι μετρημένα τα λόγια σας και εσείς επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι σας υπόσχονται ή σας μεταφέρουν ως είδηση.

Υδροχόος
Μετά από μια σύντομη αλλά πολύ έντονη μπόρα που φέρνουν οι μέρες μέχρι και το πρωινό της Πέμπτης, πιθανόν κάποιοι να νιώσετε ότι είναι αδύνατον να ανταποκριθείτε σε όλα τα μέτωπα που έχετε ανοίξει. Οι μέρες που ακολουθούν απ’ το απόγευμα της Πέμπτης και μετά ξαναφέρνουν την αισιοδοξία μαζί με θετικές προσωπικές αλλά και επαγγελματικές εξελίξεις στη ζωή σας. Πιο κερδισμένοι εσείς του δεύτερου 15ημέρου του ζωδίου, που θα έχετε εκπλήξεις, ευχάριστα μηνύματα, χαρές από αγαπημένους και ίσως μια σημαντική πρόταση ή κέρδος.

Ιχθείς
Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με Πλούτωνα κι αυτές των Ερμή και Ήλιου με τον Ποσειδώνα ως και το πρωινό της Πέμπτης δείχνουν ότι τα θέλω και τις αγάπες σας θα τις πληρώσετε αρκετά ακριβά. Κάποιοι άλλοι θα νιώσετε ότι δικά σας άτομα δεν συμμερίζονται τις ανάγκες, τα αιτήματα μα ούτε και τους ενθουσιασμούς σας σε σχέση με ένα σας σχέδιο. Η ανάγκη να ξεφύγετε από ό,τι σας καταπιέζει κυριαρχεί αυτόν τον καιρό και κάποιοι θα καταφέρετε έστω και με μεγάλο κόστος να πάρετε γεύσεις από μερικές χαρές.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *