Τα ζώδια την εβδομάδα 5-11 Μαρτίου, από τον Πιερή Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 5-11 Μαρτίου, από τον Πιερή Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 5-11 Μαρτίου, από τον Πιερή Κρητικό

Κριός
Ο Ερμής την Τρίτη και η Αφροδίτη από την Τετάρτη περνούν στο δικό σας ζώδιο. Ο Ερμής θα κάνει πιο επιθετικό τον λόγο σας και κάποιες φορές εριστικό στην προσπάθεια να περάσετε το δικό σας. Αντίθετα, η Αφροδίτη θα ομορφύνει την καθημερινότητά σας. Μέχρι και τις 30 του μήνα θα δίνετε προτεραιότητα στα δικά σας θέλω, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Οι γεννημένοι τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς την εβδομάδα αυτή. Όλοι, όμως, την Κυριακή αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις.

Ταύρος
Το πέρασμα του Ερμή την Τρίτη στον Κριό θα σας κάνει πιο μυστικοπαθείς, τόσο με τα οικονομικά όσο και με τα προσωπικά σας, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στον ίδιο χώρο την Τετάρτη δίνει μια αιτία χαράς που θα μπορούσε να είναι και κρυφή σε κάποιες περιπτώσεις. Επίσης, δίνει κι ένα καλό διάστημα που βοηθά να κατασιγάσουν κάποιες ανησυχίες σας, να γαληνέψετε και να ηρεμήσετε ψυχικά και σε συνδυασμό και με τον Ερμή σας βοηθά να ξεκινήσετε έναν απολογισμό καθώς και επαναπροσδιορισμό στόχων και προτεραιοτήτων.

Δίδυμοι
Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας ιδιαίτερα κοινωνικής και αποδοτικής περιόδου. Θα καταφέρνετε να γίνεστε το επίκεντρο κάθε παρέας, ενώ δεν αποκλείετε να περνάτε αρκετό χρόνο σε σπίτια φίλων που τους νιώθετε οικογένεια. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να περάσετε σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Η Κυριακή δεν φαίνεται μέρα που θα μπορούσαν να τρέξουν σχέδια σας και καλό θα ήταν να αποφύγετε κόντρες με τους γύρω σας.

Καρκίνος
Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον χώρο του Κριού θα δώσει σε όλους ένα διάστημα στο οποίο θα βοηθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο αποδοτικά με τα φιλόδοξα κυρίως επαγγελματικά σας σχέδιά, ενώ βοηθά να καλύψετε υποχρεώσεις και να καταφέρετε να είσαστε εντάξει απέναντι σε όλους. Οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες του ζωδίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς μπορεί και κάποιο κέρδος μέχρι την Τρίτη. Την Κυριακή θα είστε πιο μαζεμένοι στα λόγια σας, ενώ μπορεί κάποια αιτία να σας ρίξει λίγο ψυχολογικά.

Λέων
Την Τρίτη ο Ερμής και την Τετάρτη η Αφροδίτη περνούν στον Κριό και δίνουν οξύτητα στη σκέψη σας, διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων, μια εύνοια σε ταξίδια μα και τη δυνατότητα γνωριμιών με αξιόλογα και πνευματικά άτομα. Όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέχετε πολύ τα λόγια σας διότι πιθανόν να χάνετε το δίκαιο σας από λάθος τρόπο έκφρασης, αλλά και να δημιουργούνται αντιπάθειες και αντιπαλότητες. Οι γεννημένοι τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και πιθανότατα μια αξιόλογη γνωριμία.

Παρθένος
Το πέρασμα του κυβερνήτης σας Ερμή από την Τρίτη και της Αφροδίτης από την Τετάρτη στον Κριό θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς, κτητικούς και καχύποπτους απ’ ό,τι συνήθως με τους γύρω σας, αλλά και πιο ερωτικούς. Το διάστημα ευννοεί την διευθέτηση κληρονομικών υποθέσεων και τη βελτίωση των οικονομικών σας, τόσο από κρυφές πηγές εσόδων, όσο και από την πιθανή αύξηση των εσόδων του συντρόφου σας. Μην ξεχάσετε ότι η Κυριακή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για προσωπικά ζητήματα ούτε για δύσκολες συζητήσεις.

Ζυγός
Τα περάσματα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Κριό από τώρα και μέχρι το τέλος του μήνα, σας κάνουν πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας, ενώ θα έχετε αυξημένη την ανάγκη ουσιαστικής συντρόφευσης και συνύπαρξης. Είναι ένα καλό διάστημα να μιλήσετε με σύντροφο ή συνεργάτες και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Την Κυριακή κάποιες σκέψεις ή άγχη θα σας ρίξουν λίγο ψυχολογικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και μην αφήνετε λεπτομέρειες να σας επηρεάζουν.

Σκορπιός
Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Κριό σάς δίνουν όλες τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να κάνετε ιδανικές τις συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και για να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Θα εκφράζεστε μέσα από τη δουλειά και οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστρέφεστε θα είναι πολύ θετικοί απέναντι σας. Επίσης, είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με την υγεία σας ή απλά για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι 15 και 16 Νοεμβρίου διανύεται ένα πολύ τυχερό διάστημα.

Τοξότης
Ο Ερμής από την Τρίτη και η Αφροδίτη από την Τετάρτη περνούν στον Κριό και μόνο ευχάριστα νέα μπορεί να φέρουν για τα συναισθηματικά σας. Η επικοινωνία με άτομα της καρδιά σας θα βελτιωθεί πολύ, ενώ οι ελεύθεροι θα εκμεταλλευτείτε μια πολύ καλή γνωριμία. Οι γεννημένοι τις πρώτες 6 μέρες θα έχετε μια εξαιρετική και με πολλές αιτίες χαράς εβδομάδα. Την Κυριακή αποφύγετε εντάσεις με σύντροφο ή κάποιο άλλο άτομο της οικογενείας σας.

Αιγόκερως
Αιτίες για να ομορφύνει το κλίμα του σπιτιού θα δώσει ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Κριό αυτόν τον μήνα. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με οικογενειακές ανάγκες ή και να λύσετε οικογενειακές διαφορές, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο άτομο της οικογενείας να σας δώσει μια σωστή κατεύθυνση σχετικά με μια επαγγελματική σας ανησυχία. Σε κάποιες περιπτώσεις ένα τέτοιο πέρασμα μπορεί να σημαίνει και τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Θα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα στον χώρο του σπιτιού ή ακόμα και μια ανακαίνιση που θα σας ανανεώσει.

Υδροχόος
Αυξημένες θα είναι οι μετακινήσεις σας όσο θα παραμείνει ο Ερμής και η Αφροδίτη στον χώρο του Κριού, ενώ παράλληλα μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε ένα διάστημα με πολλές ευχάριστες συζητήσεις, συναντήσεις, προσκλήσεις, ενδιαφέροντα νέα και μηνύματα από εκεί που περιμένατε. Είναι ένα καλό διάστημα να προγραμματίσετε και να πραγματοποιήσετε, μικρές ή και πιο μεγάλες αναζωογονητικές αποδράσεις αλλά και να έρθετε πιο κοντά με αδέρφια και συγγενείς δευτέρου βαθμού. Την Κυριακή περιορίστε την ανάγκη σας για περιττά έξοδα.

Ιχθείς
Τα περάσματα του Ερμή την Τρίτη και της Αφροδίτης την Τετάρτη στον Κριό, θα σας δώσουν μια οικονομική ανάσα, ενώ παράλληλα γεννούν ένα πολύ καλό διάστημα για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και να ξεκινήσετε μια πιο σωστή διαχείριση ώστε να καλύψετε βασικές ανάγκες σας. Οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες του ζωδίου, θα έχετε κάποιο ευχάριστο νέο σχετικά με κάτι που περιμένετε ως την Τρίτη, ενώ οι γεννημένοι στις 14 του μήνα είσαστε οι πιο τυχεροί όλων σε οτιδήποτε επιχειρείτε.

www.astrology4u.gr, επικοινωνία: 0030-2109349036 και [email protected]

Πηγή : Περιοδικό "Down Town", τ. 587

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *