ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 6-12 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 6-12 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Επίσης, Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν, τα εμπόδια πια είναι πίσω σου! Δεν αποκλείεται να υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Όμως ίσως πρέπει εσύ να αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και να κάνεις το απαραίτητο βήμα και να διορθώσεις όσα το ταίρι σου σου έχει πει ότι… το ενοχλούν!

ΤΑΥΡΟΣ
Από τις πιο ευνοϊκές εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης σε μια ιδιαίτερα θετική θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Ασχολείσαι με όσα σου δίνουν χαρά και θυμάσαι να χαμογελάς! Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, ενώ τα αισθηματικά είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς (αν συμφωνεί σε αυτό το προσωπικό σου ωροσκόπιο). Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Παρασκευή, δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης στην Παρθένο φέρνει για σένα μια πολύ θετική αλλαγή σε αυτούς τους τομείς! Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου. Η Αφροδίτη μάλιστα από τον Ζυγό μέχρι την Παρασκευή ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο σε μια συμβίωση που έχει ταλαιπωρηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εν μέσω μιας περιόδου αλλαγών, η εβδομάδα αυτή φέρνει ευχάριστα θέματα για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις, πρόσεξε όμως να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Τα αισθηματικά είναι επίσης από τους ευνοημένους τομείς από την Παρασκευή και μετά χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Επίσης, το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής άλλωστε θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Με την Νέα Σελήνη πάντως έχεις μια ευκαιρία!

ΛΕΩΝ
Η Δευτέρα και η Τρίτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Γενικότερα όμως θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποιες ξαφνικές υποθέσεις που θα σε ενοχλήσουν. Σε γενικές γραμμές τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο καλή βάση, αν είσαι ήδη σε σχέση, αυτό το διάστημα όμως για τους ελεύθερους δείχνει πως έχουν πιο έντονη την ανάγκη για συναντήσεις. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό από την Παρασκευή φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε πολύ δυναμικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή, ενώ πλέον τα νέα ξεκινήματα που κάνεις έχουν και το υλικό να προχωρήσουν! Ο Άρης και ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία τους στο ζώδιό σου επηρεάζονται δυσμενώς από τον απατηλό Ποσειδώνα, φέρνοντας την ανάγκη για περισσότερη… χρυσόσκονη στην ζωή και στον έρωτα, προσοχή όμως στις παγίδες!

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου, και αναζητάς τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Επίσης, η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης σε καλεί να προετοιμάσεις τα βήματά σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη και αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το ξεκίνημα της εβδομάδας όμως είναι εξαιρετικό για να μιλήσεις με φίλους και το σαββατοκύριακο σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Μην ξεχνάς όμως πως είναι καιρός και για ξεκαθαρίσματα, ενώ στα προσωπικά σου τα πράγματα είναι πιο… μπερδεμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης σε καλεί να θέσεις νέους στόχους και μπορείς να τους δεις να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ σημαντικοί φίλοι σε συμβουλεύουν σωστά. Παρασκευή και Σάββατο όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, αφού η Αφροδίτη από την Παρασκευή είναι ευνοϊκά τοποθετημένη στο ζώδιό σου, δείχνοντας πως τα πράγματα έχουν σημαντικές ευκαιρίες! Το σαββατοκύριακο επίσης έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Πλέον η γοητεία σου είναι ακόμα πιο αυξημένη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα σε πιέζουν καθώς πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους. Ο πολεμικός Άρης σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου κάποιες φορές σε κάνει να παίρνεις πολύ προσωπικά όσα σου λένε και να θίγεσαι. Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με βραδύτερους ρυθμούς από την Παρασκευή και μετά που η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας επίσης έχεις αρκετές κόντρες, από τα μέσα της εβδομάδας όμως και μετά μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το οικογενειακό περιβάλλον σου, έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης στην Παρθένο δείχνει για σένα ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα προσωπικά από την Παρασκευή και μετά καθώς μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή να κάνεις φλερτ ακόμα και μέσα από… τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου, καθώς επίσης και μνήμες από το παρελθόν που είχαν φωλιάσει μέσα σου αλλά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα τις είχες απωθήσει επειδή ήταν επίπονες. Τώρα όμως έρχεται η ώρα να δεις κατάματα το εκάστοτε «τραύμα», τώρα που δεν βρίσκεσαι πλέον στο μάτι του κυκλώνα και θα δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Γενικότερα έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες, ενώ τώρα πιο πολύ σε νοιάζει το πάθος σε μια ερωτική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανώς να προσανατολιστείς σε μια σχέση περισσότερο σαρκικού χαρακτήρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως αρκετά κουραστική με την έννοια ότι έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια και αυτό επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Γενικότερα όμως οι άλλοι περιμένουν πολλά από εσένα. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση και σε κάνει πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί. Επίσης, η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS