Τα ζώδια την εβδομάδα 7 – 13 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 7 – 13 Μαΐου

Τα ζώδια την εβδομάδα 7 – 13 Μαΐου

Κριός
Διάθεση: Αφού αναγκαστήκατε να μάθετε τι σημαίνει υπομονή, αποφασίσατε να βάλετε νερό στο κρασί σας και να γίνετε πιο ήπιοι, πιο δραστήριοι και πιο μεθοδικοί.
Έρωτας: Τα εμπόδια είναι μικρότερα, ενώ οι εμπειρίες σας είναι μεγαλύτερες και σας επιτρέπουν να κάνετε με σιγουριά την επιλογή σας.
Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να διαπρέψετε επαγγελματικά.
12/5: Όσο κι αν προσπαθήσετε να βρείτε καλύτερη διέξοδο στα προβλήματά σας, από αυτή που σας προσφέρει η μέρα σήμερα, σίγουρα δεν θα τα καταφέρετε.

Ταύρος
Διάθεση: Η χαρά και η αλήθεια θα φέρουν στη ζωή σας το φως και θα σας μεταμορφώσουν. Θα βρείτε τον τρόπο για να βγείτε νικητές.
Έρωτας: Πριν γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, κρατήστε ό,τι αξίζει και προχωρήστε.
Επαγγελματικά: Στοχεύστε στη γρήγορη επίλυση κάποιων οικονομικών, γιατί οι καθυστερήσεις και οι αναβολές δεν είναι ο κατάλληλος σύμμαχός σας.
7/5: Πολλές οι αλλαγές στην οικογένεια, αλλά δεν πρέπει να σας φοβίζουν, γιατί το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σας δώσουν μια απίστευτη ευχέρεια κινήσεων.

Δίδυμοι
Διάθεση: Τα άστρα γίνονται η αφορμή για τα κάτωθι. Για μετακίνηση των φορτίων, την εσωτερική προσαρμογή αλλά και για μια νέα αγάπη.
Έρωτας: Αφήστε πίσω σας τις στάχτες του παρελθόντος και ό,τι σας πνίγει, και αφεθείτε στον καινούριο έρωτα που έρχεται με ανοιχτές αγκάλες.
Επαγγελματικά: Μέσα από νέους δρόμους θα δείξετε τον δυναμισμό αλλά και τα ταλέντα σας, θα υπερασπιστείτε ό,τι έχετε πετύχει στα επαγγελματικά σας.
8/5: Με πιο πολύ ρεαλισμό θα δεχτείτε τις ευθύνες ενός καινούριου έρωτα. Δώστε προσοχή στο στα μικροατυχήματα.

Καρκίνος
Διάθεση: Τα άστρα επηρεάζουν την καριέρα και την κοινωνική σας υπόσταση και σας αναγκάζουν να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.
Έρωτας: Αν μέσα στη ζωή σας υπάρχουν περισσότερα από ένα πρόσωπα, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο πρόσωπο από όλα σας καλύπτει συναισθηματικά.
Επαγγελματικά: Βαλτέ σε τάξη τους λογαριασμούς σας, αποφασίστε να αλλάξετε στόχους και να εγκαταλείψετε τα ματαιόδοξα σχέδια σας.
13/5: Σας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξετε στους άλλους, αλλά κυρίως στον εαυτό σας, την αξία σας.

Λέων
Διάθεση: Για να αρχίσουν να συμβαίνουν τα θαύματα, και πριν τα όνειρα σας γίνουν πραγματικότητα, θα πρέπει να δώσετε κάποιο τελεσίγραφο κι αυτό σας προβληματίζει.
Έρωτας: Η φαντασία σας δεν θα περιοριστεί, μόνο που θα αλλάξει και θα αναζητάει έναν άλλο τρόπο σύλληψης και εκδήλωσης.
Επαγγελματικά: Στον φοβερό αγώνα σας για καταξίωση έχετε έναν μεγάλο σύμμαχο, τον ρεαλισμό που αποκτήσατε από τις δυσκολίες που έχετε περάσει.
10/5: Σήμερα, θα απαλλαγείτε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες, καθώς θα μπορέσετε να εγκαταλείψετε τις αυταπάτες και τις ουτοπίες.

Παρθένος
Διάθεση: Κάποιες δοκιμασίες εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν, και προβληματίζεστε κατά πόσο αξίζει τον κόπο η τόση πίεση.
Έρωτας: Αν επιμένετε να κάνετε του κεφαλιού σας και να μη συμβαδίζετε με τον σύντροφο σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γάμος σας θα κινδυνέψει να γκρεμιστεί.
Επαγγελματικά: Πριν κάνετε τις οποίες αλλαγές, προγραμματίστε με σύνεση τον προϋπολογισμό των εσόδων και εξόδων σας. Κάντε τον απολογισμό και συνεχίστε.
9/5: Η ρουτίνα σάς έχει σπάσει τα νεύρα, όμως, έχει και τα καλά της, αφού από σήμερα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Ζυγός
Διάθεση: Μέρα τη μέρα τα εμπόδια αν και δεν εξαφανίζονται τελείως τουλάχιστον ελαττώνονται και σας δίνουν περισσότερα περιθώρια ευελιξίας.
Έρωτας: Το πιο σημαντικό αυτήν την εποχή είναι ότι ανακαλύπτετε μέσα από τον έρωτα, το πάθος και τη στοργή, τον αληθινό σας εαυτό.
Επαγγελματικά: Θα πρέπει να επιδείξετε μεγάλη υπομονή, μέχρι να δείτε αλλαγή στα οικονομικά σας. Όμως, μετά οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και θα σας αποζημιώσουν.
11/5: Μέσα από σημαντικές διεργασίες, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις δικές σας ευαισθησίες, θα ανακαλύψετε έναν άλλο κόσμο που κρύβετε μέσα σας.

Σκορπιός
Διάθεση: Μέσα από τις διάφορες αλλαγές που πρόκειται να γίνουν και την εκπλήρωση των προσδοκιών σας θα δοθούν οι απαντήσεις στα υπαρξιακά σας προβλήματα.
Έρωτας: Ένα παλιό όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αγαπάτε και αγαπιέστε ήρεμα και συντροφικά, κάποιες στιγμές τουλάχιστον.
Επαγγελματικά: Μην τεντώνετε το σχοινί μέσα στις διάφορες συνεργασίες. Κάποιοι δεν έχουν την υπομονή που εσείς θέλετε να έχουν αυτό το διάστημα.
7/5: Σήμερα, ο ουρανός γυρίζει ανάποδα, για σας όμως όλα είναι στην ευθεία τους και σας δημιουργούν ευεξία και ψυχική ανάταση.

Τοξότης
Διάθεση: Δεν υπάρχουν πια περιθώρια για απρόσεχτες εξιδανικεύσεις. Βήμα προς βήμα, κατοχυρώστε τα δικαιώματά σας και αναζητήστε απαντήσεις στα προβλήματά σας.
Έρωτας: Αν και τα πράγματα έχουν αλλάξει, γκρεμίστε τις ισορροπίες που υπάρχουν για να κτίσετε στη θέση τους πιο γερές βάσεις.
Επαγγελματικά: Μη διστάσετε να ξοδέψετε χρόνο και όσο χρήμα χρειάζεται, για να βρείτε αποτελεσματικές απαντήσεις στις διάφορες επαγγελματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.
12/5: Ξαφνικά όλα σας χαμογελούν κι έτσι αρχίζετε να χαμογελάτε κι εσείς, καθώς έφτασε η αρχή του τέλους για τις δύσκολες μέρες.

Αιγόκερως
Διάθεση: Όσο και να θέλετε να βελτιωθεί το επίπεδο ζωής σας, αν δεν αλλάξετε τρόπο δράσης δεν πρόκειται να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας.
Έρωτας: Μη θεωρείτε ουτοπία τον μεγάλο έρωτα στη ζωή σας. Ίσως κάποια μέρα, και μάλιστα σύντομα, να εισβάλει στη ζωή σας, χωρίς να το καταλάβετε.
Επαγγελματικά: Δείξτε στους άλλους τα προσόντα και την ευφυΐα σας, και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε, πέρα από την εκτίμησή τους, και όλα αυτά που ονειρεύεστε.
9/5: Σήμερα, θα κάνετε τις καλύτερες και πιο πετυχημένες αγορές σας.

Υδροχόος
Διάθεση: Στόχος σας και πάλι είναι να πετύχετε ξανά τις ισορροπίες, να μείνετε σταθεροί στις απόψεις και στα πιστεύω σας, οποίο κι αν είναι το κόστος.
Έρωτας: Αν εσείς δεν πιστέψετε και δεν δεχτείτε τα λάθη σας, κανείς δεν πρόκειται να αναλάβει τα δικές σας ευθύνες.
Επαγγελματικά: Μεγάλο κόστος προβλέπεται να έχει κάθε είδους διαμάχη και σύγκρουση στο σπίτι, για περιουσιακά.
13/5: Οι προτεραιότητές σας πρέπει να είναι η προώθηση των συμφερόντων σας και προς αυτή την κατεύθυνση συνηγορούν όλα.

Ιχθείς
Διάθεση: Επιτέλους, οι μεγάλες αλλαγές που περιμένατε ήρθαν και η προσωπική σας Οδύσσεια έχει φθάσει στο τέλος.
Έρωτας: Χρειάζεστε οπωσδήποτε τη συμπαράσταση την αγάπη και τη φροντίδα κάποιου ανθρώπου. Όμως, μην αφεθείτε στον πρώτο τυχαίο που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί αυτές σας τις ανάγκες.
Επαγγελματικά: Πολύς κόσμος μέσα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κάποιοι από αυτούς μπορούν να σας εκτιμήσουν και να επαναφέρουν τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.
11/5: Το φως που περιμένατε έφθασε και η ηρεμία θα κυριαρχήσει στη ζωή σας.

Χριστίνα Λουκά

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *