Τα ζώδια την εβδομάδα 7 ως 13 Ιανουαρίου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 7 ως 13 Ιανουαρίου 2019

Τα ζώδια την εβδομάδα 7 ως 13 Ιανουαρίου 2019

Κριός
Εκτός από τους Κριούς της 3ης και 4ης Απριλίου που θα έχουν μεγάλη τύχη και εύνοια σε όλους τους τομείς αυτό το 7ήμερο, η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Τοξότη κι αυτό είναι καλό για όλους τους Κριούς. Οι μέρες δίνουν αιτίες να είστε περισσότερο αισιόδοξοι με τις προοπτικές του αύριο, ενώ μπορείτε να περιμένετε και ένα κέρδος, ένα ευχάριστο μήνυμα ή μια γνωριμία τις μέρες αυτές. Τη δύσκολη Πέμπτη θα βγουν μπροστά σας οικογενειακά κυρίως προβλήματα που προϋπήρχαν, αλλά κάποιες φορές -όπως τώρα- γίνονται ακόμα πιο έντονα.

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε οικονομικά θέματα ή και να διεκδικήσετε αυτά που σας οφείλουν. Η σκληρή σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Πέμπτη, επηρεάζει γενικά τις μέρες και σας οδηγεί σε κάποια όχι και τόσο ευχάριστα συμπεράσματα και αλήθειες, δείχνοντάς σας πραγματικότητες που καιρό τώρα δεν θέλατε να παραδεχθείτε, με έναν τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια παρανόησης. Το Σαββατοκύριακο θα σας κλείσει στον εαυτό σας, αλλά θα σας δώσει χρόνο να σκεφτείτε για όλα.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα βοηθήσει τις σχέσεις σας και θα φέρει μια περίοδο συνεννόησης και ειρήνευσης σε διαταραγμένους γάμους, συνεταιρισμούς κλπ. Τη σημασία που μπορεί να έχει για το αύριο σας ένα «ναι» που κάποιος περιμένει να ακούσει από εσάς και τα θετικά προς εσάς ανοίγματα που κάποιοι κάνουν, δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Από τα μέσα της εβδομάδας μία αρνητική όψη του Ήλιου χαλά το ευχάριστο ξεκίνημα των ημερών, δίνει έξοδα και αδιέξοδα γύρω από οικονομικά θέματα.

Καρκίνος
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας ευνοήσει επαγγελματικά και θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας. Μπορεί να σας φορτώνει δουλειές, αλλά θα σας δώσει και έσοδα, αν έχετε φυσικά πρώτο σας μέλημα τη δουλειά και δεν παρασύρεστε από διάφορες ευχάριστες άλλα όχι αποδοτικές ενασχολήσεις. Τις μέρες αυτές, θα πρέπει να αποφασίσετε κατά πόσο θα διακόψετε μια δύσκολη και μη αποδοτική συνεργασία. Οι γεννημένοι 13 Ιουλίου θα αντιμετωπίσετε διαφόρων ειδών προβλήματα, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Λέων
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη φέρνει φως στον χώρο του έρωτα και της δημιουργίας στη ζωή σας. Οι περισσότεροι θα έχετε μια εξαιρετική εβδομάδα με συναισθηματικές -αλλά και κάθε είδους- απολαβές. Μέρα με τη μέρα κάτι αλλάζει προς το καλύτερο στη ζωή σας και η χαρά επιστρέφει μαζί με ευκαιρίες κάθε μορφής. Ένα άνοιγμα, μία πρόταση ή περισσότερη τύχη, θα έχουν οι γεννημένοι 6 και 7 Αυγούστου. Όμως, ο χώρος των επαγγελματικών εξακολουθεί να έχει βάρη και παλιά άλυτα προβλήματα…

Παρθένος
Η παρουσία της Αφροδίτης βελτιώνει σημαντικά τον οικογενειακό σας χώρο. Γενικά, οι μέρες δίνουν έμφαση σε οικογενειακά θέματα και συχνή παρουσία αγαπημένων ατόμων στο σπίτι σας. Όμως, η δύστροπη όψη του Ήλιου από τα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να φέρει δυσκολία συνεννόησης ή και διαφωνίες με ένα άτομο της καρδιάς σας, όπως και το να ανοίξετε μια βαριά συζήτηση η οποία θα έχει άσχημη κατάληξη. Γι’ αυτό περιορίστε την τάση για υπέρ αναλύσεις και αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις.

Ζυγός
Από αυτήν την εβδομάδα θα δείτε τις σχέσεις σας μέρα τη μέρα να βελτιώνονται, όπως και οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες που θα σας βγάζουν από δυσκολίες και θα σας επιτρέπουν να κάνετε έξυπνες κινήσεις. Καλές οι επαφές, οι συναντήσεις και τα νέα που θα πάρετε αυτές τις μέρες, ενώ για πολλούς ξεκινά μια σχέση ή συνεργασία που απαιτεί συχνές μετακινήσεις. Από τον οικογενειακό χώρο, πιθανόν να προκύψουν κάποια προβλήματα. Όχι νέα, αλλά παλιά που ξανά βγαίνουν στην επιφάνεια.

Σκορπιός
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη είναι ό,τι καλύτερο για τα οικονομικά σας, που αυτούς τους δύσκολους καιρούς παρουσιάζουν μια καλυτέρευση και σας επιτρέπουν να κινηθείτε αρκετά άνετα. Δύο δύσκολες όψεις έχει η εβδομάδα και οι δύο σάς ζητούν περισσότερη προσοχή σε λόγια και σε μετακινήσεις, ενώ πολύ πιθανόν να φέρουν σε κάποιους και μια δυσάρεστη είδηση η οποία, ακόμα κι αν δεν σας αφορά άμεσα, θα σας προβληματίσει ή θα σας στενοχωρήσει.

Τοξότης
Η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με τους γεννημένους 5 και 6 Δεκεμβρίου, που μπορούν να βρεθούν απέναντι σε μια πρόταση ή να έχουν ένα άνοιγμα σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής τους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα φέρει συναισθηματική χαρά, επιβεβαίωση και κέρδος. Αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε μια αιτία ικανή να σας κάνει αισιόδοξους για το αύριο και να ομορφύνει την καθημερινότητά σας. Όμως, τα οικονομικά σας απαιτούν προσοχή και οι μέρες φέρνουν έξοδα και προβλήματα σε αυτόν τον τομέα.

Αιγόκερως
Αιτίες να καθησυχάσετε κάποιες αγωνίες ή ανασφάλειες αλλά και κρυφές αιτίες χαράς, σας φέρνει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη ως τις αρχές του Φεβρουαρίου. Το πιο σημαντικό είναι ότι από αυτήν τη θέση η Αφροδίτη σάς δίνει εναλλακτικές και σας βοηθά να βρείτε τρόπους να πάρετε αυτό που έχει ανάγκη η ζωή σας και να καλύψετε τις όποιες ανάγκες σας. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, δημιουργούν ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον γεμάτο απαιτήσεις από εσάς, γι’ αυτό πρέπει και να ξεκουραστείτε και να καταστρώστε σχέδια με ηρεμία.

Υδροχόος
Εξαιρετικό το ξεκίνημα της εβδομάδας για εσάς. Ακόμα περισσότερο αυξημένη θα είναι η κοινωνικότητά σας, τώρα που και η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη. Πείτε ναι στις προτάσεις, δείτε κόσμο, κάντε γνωριμίες και πιθανόν πολλοί θα δημιουργήσετε νέες, ισχυρές και χρήσιμες φιλίες. Από τα μέσα της η εβδομάδα δείχνει να δυσκολεύει, καθώς οι αρνητικές όψης Ήλιου και Ερμή με Πλούτωνα και Κρόνο μπορούν να φέρουν αιτίες για να πέσετε ψυχολογικά ή και να νευριάσετε από κάποια συμπεριφορά ενός κοντινού σας ατόμου.

Ιχθείς
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη και στην κορφή του Αστρολογικού σας χάρτη ως τις αρχές Φεβρουαρίου, δίνει μία περισσότερο αισιόδοξη για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας περίοδο. Όμως, οι μέρες από την Πέμπτη και μετά δεν δείχνουν εύκολες για ουσιαστική συνεννόηση με τους γύρω σας. Ακόμα, από τα μέσα της εβδομάδας θα σας απασχολήσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας κοντινός σας άνθρωπος και θα σας πειράξει που στη φάση αυτή δεν μπορείτε να βοηθήσετε.

Πηγή : www.tralala.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *