Τα ζώδια την εβδομάδα 7 ως 13 Μαΐου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 7 ως 13 Μαΐου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 7 ως 13 Μαΐου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Στο ξεκίνημα της η εβδομάδα δίνει δύο δύσκολες όψεις. Ο Ερμής σε κόντρα με τον Πλούτωνα φέρνει δυσκολία συνεννόησης, δυσκολίες στην κίνηση μα και ατυχήματα από απροσεξία, ιδιαίτερα στους γεννημένους 11/4 που τη Δευτέρα πρέπει να προσέχουν παντού και τα πάντα. Την Τρίτη η Αφροδίτη σε κόντρα όψη με τον Ποσειδώνα διαψεύδει προσδοκίες, δημιουργεί εξαπατήσεις κάθε μορφής και δίνει λαθεμένες αγορές και αποφάσεις. Όμως, η εβδομάδα βοηθά εσάς του 3ου 10ημέρου να κινήσετε επαγγελματικά θέματα ή και να βρείτε μια δουλειά.

Ταύρος
Την Δευτέρα μπορεί να σας προβληματίσει ένα άτομο και να έρθετε σε κόντρα από το πουθενά μαζί του, ώστε να παγώσει ή και να διασπαστεί η μεταξύ σας σχέση. Την Τρίτη να προσέχετε τις συναλλαγές σας γιατί είναι πολύ εύκολο να ξοδέψετε άδικα ή και να χάσετε είτε από αφηρημάδα είτε από κακόβουλη ενέργεια κάποιου. Πιο καλές μέρες για όλους Τετάρτη ως και Παρασκευή που θα έχετε καλή συνεννόηση με τους γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο, όμως, κάποιοι θα φροντίσουν να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Δίδυμοι
Μπορεί για τους γεννημένους 6 ως και 14 Ιουνίου οι μέρες να φέρνουν επιβεβαίωση, θετικές συναισθηματικές εξελίξεις ή ακόμα και μια ευκαιρία στους μόνους του ζωδίου, αλλά το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν είναι καλό και τα αρνητικά του θα φτάνουν και σε εσάς σαν είδηση και αιτία να προβληματιστείτε ακόμα κι αν δεν σας αφορούν άμεσα. Δευτέρα και Τρίτη πιθανόν να χρειαστούν την συνδρομή ή και τη συμβουλή σας, ενώ Τετάρτη ως Παρασκευή δείχνουν πολύ αποδοτικές επαγγελματικά και γενικά μέρες.

Καρκίνος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας το χαρακτηρίζουν οι δύο αρνητικές όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Για τους γεννημένους 12-13 Ιουλίου η Δευτέρα είναι μέρα που απαιτεί προσοχή σε ό,τι κι αν κάνετε. Η Τρίτη είναι μέρα που μπορεί να ξεγελάσει και τους πιο έμπειρους σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Τετάρτη ως Παρασκευή είναι οι πιο αποδοτικές μέρες της εβδομάδας σε όλους τους τομείς, ενώ οι γεννημένοι 9 και 10 Ιουλίου αρπάξτε μια ευκαιρία που ξαναχτυπά την πόστα και μην την αφήσετε να χαθεί.

Λέων
Οι συζητήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι θαμπές και η ασυνεννοησία άλλες φορές θα σας στεναχωρεί κι άλλες θα σας θυμώνει. Περισσότερο εσείς του 3ου 10ημέρου προσέξτε τον καυστικό σας λόγο που πληγώνει και δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα σε χώρους δουλειάς και αλλού. Οι μέρες δεν είναι εύκολες, οι αντιδράσεις σας υπερβολικές και ίσως σπασμωδικές, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αναβάλετε αποφάσεις εν θερμώ αυτό το 7ήμερο. Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο θα έχετε χρόνο και διάθεση να αναλύσετε με πιο καθαρό μυαλό καταστάσεις και να βρείτε λύσεις.

Παρθένος
Ο αναλυτικός τρόπος σκέψης σας μπορεί να σας οδηγήσει σε διαπιστώσεις που καθόλου να δεν σας ευχαριστούν, κυρίως τους γεννημένους από 10 ως 15/9. Όπως και οι γεννημένοι 9 Σεπτεμβρίου, την Τρίτη πολύ εύκολα μπορεί να κάνετε λάθη ή να καταφέρουν να σας ξεγελάσουν σε κάποιον τομέα. Τις μέρες αυτές θα σας απασχολήσουν αρκετά θέματα και προβλήματα άλλων, αλλά και θέματα που αφορούν έξοδα τα οποία μπορεί απρόβλεπτα να προκύψουν.

Ζυγός
Οι δύσκολες όψεις αυτής της εβδομάδας, δίνουν κυρίως οικογενειακής φύσεως εντάσεις, περισσότερο στους γεννημένους 2,14,20,21 και 22 Οκτωβρίου. Όμως δίνουν και καλές στιγμές σε γεννημένους 8 ως 13/10, οι οποίοι κάποια από τις μέρες που ακολουθούν θα έχουν μια καλή επαφή, εξέλιξη ή ακόμα και γνωριμία. Αυτό το 7ήμερο, γενικά, θα κινήστε σε χώρους που θα υπάρχει ένταση, εκνευρισμός και θα πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι και διπλωμάτες μη σας πάρουν τα σκάγια, αλλά και να μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας.

Σκορπιός
Το να ξεφύγετε από τις δύσκολες όψεις των ημερών είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο – είτε στον χώρο της δουλειάς, είτε στις μετακινήσεις, είτε στις συνεννοήσεις σας. Γι’ αυτό, αν χαμηλώστε τις ταχύτητες σας, κινηθείτε προσεχτικά σε όλους τους τομείς, αφαιρέστε από το πρόγραμμά σας ό,τι μπορείτε περισσότερο, έχετε περισσότερες πιθανότητες να ξεφύγετε από τη μόνη δύσκολη εβδομάδα του Μαΐου σχεδόν αλώβητοι. Είστε, όμως, τυχεροί οι γεννημένοι 9-10 Νοεμβρίου που αυτές τις μέρες κάτι καλό θα έρθει στη ζωή σας.

Τοξότης
Έξοδα σάς φέρνουν οι δύσκολες όψης αυτής της εβδομάδας και μάλιστα από αυτά που δεν μπορείτε με τίποτα να αποφύγετε. Στην καρδιά της άνοιξης ο χρόνος σάς δείχνει καθαρά πια, τις αιτίες που θα αυξήσουν φέτος τα πάγιά σας, κάτι που αναφέραμε για εσάς από την αρχή του 2018. Εσείς του 3ου 10ημέρου θα κάνετε τελικά αυτό που θεωρείτε σωστό να γίνει, ακόμα κι αν έρθετε σε κόντρα με συντρόφους σας. Κάποιους πιθανόν να απασχολήσει ένα πρόβλημα υγείας, όχι δικό σας αλλά δικού σας ατόμου.

Αιγόκερως
Με δεδομένο ότι διανύουμε την πιο δύσκολη εβδομάδα του μήνα, τη μόνη δύσκολη για την ακρίβεια, προσπαθήστε να μη μεταφέρετε ούτε την ένταση της δουλειάς στο σπίτι, ούτε την ένταση του σπιτιού στη δουλειά σας. Περισσότερο πιεσμένοι θα είστε για διάφορους λόγους οι γεννημένοι 30/12, 11, 18 και 19 /1. Αυτό που χρειάζεται να ξέρετε είναι πως ό,τι είναι δύσκολο και δεν βγαίνει αυτήν την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο από την επόμενη. Ακόμα και η συνεννόηση με όσους αγαπάτε.

Υδροχόος
Παρόλο που στο ξεκίνημά της η εβδομάδα έχει τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, δίνοντάς σας τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα πολλά που έχετε κατά νου, οι δύστροπές της όψεις θα σας μεταφέρουν μηνύματα που θα σας αγχώνουν ή και θα σας λυπούν. Όμως, οι μέρες έχουν και καλές στιγμές, κυρίως για τους γεννημένους από 4 ως και 12 Φεβρουαρίου πού ως την Κυριακή θα έχουν μια καλή στιγμή, μια συνάντηση, μια επιβεβαίωση, μια γνωριμία ή ένα κέρδος συναισθηματικό ή υλικό.

Ιχθείς
Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι δύο μέρες που μπορούν να βοηθήσουν αυτήν τη δύσκολη εβδομάδα τα προγράμματά σας. Πριν και μετά, οι αρνητικές όψεις μπορεί να φέρουν έξοδα και διαφωνίες με φίλους. και κοντινούς σας και στους γεννημένους 7 Μαρτίου να δώσουν εξαπατήσεις είτε οικονομικές , είτε συναισθηματικές. Οι γεννημένοι 9 Μαρτίου είστε οι περισσότερο τυχεροί αυτών των ημερών, που μπορεί να δείτε μια ευκαιρία ή πρόταση του πρόσφατου παρελθόντος να επιστρέφει. Όλοι να προσέχετε τις αγορές και τα ανοίγματά σας αυτό το 7ήμερο.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *