Τα ζώδια την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Δημιουργικότητα και φλερτ.
Από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στην ίδια θέση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση λόγω συνθηκών στο παρελθόν. Αυτή την εβδομάδα όμως πιέζεσαι αρκετά από κάποια οικογενειακά ζητήματα και νιώθεις ότι στο σπίτι μπαίνουν… κόκκινες γραμμές. Δεν είναι καλή στιγμή για επαναστάσεις, καθώς το δυσμενές τετράγωνο του κυβερνήτη σου Άρη με τον απρόβλεπτο Ουρανό δείχνει απρόσμενες εκρήξεις θυμού. Την Δευτέρα και το σαββατοκύριακο το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να προσεγγίσεις το ταίρι σου, ενώ με τον ανάδρομο Ερμή συναντιέσαι ξανά με αγαπημένα πρόσωπα που είχες καιρό να δεις.

ΤΑΥΡΟΣ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Σπίτι κι οικογένεια χρειάζονται προσοχή.
Από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, δίνοντας πρόσφορο έδαφος για επιδιορθώσεις και «επιδιορθώσεις» παρά τις καθυστερήσεις σε άλλους τομείς, δεν ευνοούνται όμως τα νέα ξεκινήματα. Επίσης, δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες «σκληρές» συζητήσεις στο περιβάλλον σου. Από την Τετάρτη ως την Παρασκευή ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γενικότερα όμως μετά τα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Ξαναδές το – ξαναπές το…
Από την Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια θέση που βοηθά να ξανασυζητήσεις τα θέλω σου και να βρεθείς πάλι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες καιρό να δεις, πρόσεξε όμως ιδιαίτερα να μην υπογράψεις συμβόλαια, και δώσε βάση στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Τα ζητήματα καρδιάς έχουν ευκαιρίες το σαββατοκύριακο, μολονότι είσαι πιο εσωστρεφής αυτή την περίοδο. Έχεις αυξημένη λίμπιντο, όμως είναι και πολλές οι πρακτικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα, που κλέβουν κάτι από το χαμόγελό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα.
Η εβδομάδα «χρωματίζεται» από τις δυσμενείς όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιό σου με τους Κρόνο και Πλούτωνα, δείχνοντας πως καλείσαι να αναλάβεις τις ευθύνες σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που λειτουργείς. Αν μάλιστα έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, τότε η «ενέργεια» αυτής της εβδομάδας σε ακολουθεί ως τα επόμενα γενέθλιά σου. Σε νοιάζει πιο πολύ να σταθεροποιήσεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση από το να ανοιχτείς σε αναζήτηση νέου προσώπου.

ΛΕΩΝ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Η καθημερινότητα σε κουράζει, ενώ αρχίζεις να αναθεωρείς.
Από την Δευτέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις, επανεξετάζοντας τις κινήσεις σου, ωστόσο τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής, δεν υπόσχονται μακροημέρευση. Το σαββατοκύριακο αυτό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για τα ζητήματα καρδιάς, ωστόσο ο κυβερνήτης σου Ήλιος σε δυσμενείς όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, κλείνοντας λογαριασμούς… Επίσης, έχεις ρομαντική διάθεση αλλά τα προσωπικά σου είναι κάπως μπερδεμένα. Τρίτη και Τετάρτη δίνεις περισσότερο βάση στα οικονομικά σου και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Προσοχή στο επόμενο βήμα:
Από την Δευτέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια μυστική θέση για το ωροσκόπιό σου, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων ανασφαλειών, αλλά και να διαπραγματευτείς το άγχος σου καλύτερα. Παράλληλα όμως δεν είναι καλή στιγμή για να μοιραστείς τα μυστικά σου, καθώς μπορεί να το μετανιώσεις αργότερα. Τα αισθηματικά σου έχουν εύνοια χάρη σε φίλους, ενώ αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις στήριξη και ενίσχυση στις προσπάθειές σου. Πολλοί Παρθένοι όμως αυτές τις μέρες νιώθουν πως δεν τους στηρίζουν αρκετά. Προσοχή στα πισώπλατα χτυπήματα…

ΖΥΓΟΣ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Περίμενε για την κατάλληλη στιγμή!
Την Δευτέρα η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο προσκήνιο, ενώ την ίδια μέρα ο Ερμής αναδρομεί σε μια βοηθητική θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν και μπορείς και πάλι να δεις συλλογικές προσπάθειες να λειτουργούν. Πρόσεξε όμως να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν. Οι φίλοι συνεχίζουν να διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα. Μην ξεχνάς όμως πως κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε προβληματίσουν, φρόντισε λοιπόν να μην κινηθείς «εν θερμώ».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Πάρε μια βαθιά ανάσα και μην βιάζεσαι!
Από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας πολλές αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας, έχεις όμως μια δεύτερη ευκαιρία, αν στο παρελθόν έγιναν λάθη ή κάτι έμεινε μισό. Από την άλλη όμως δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, καθώς υπάρχουν αναβολές. Υπάρχουν προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον λόγω του Άρη σε θέση κόντρα που δείχνει ότι οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα, ενώ εσύ είσαι απόλυτος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αδιάλλακτος με τις διαφορετικές απόψεις. Χρειάζεται λοιπόν ψυχραιμία και μην δημιουργείς εντάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Με υλικό από το παρελθόν και το βλέμμα στο μέλλον.
Από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου δεύτερες ευκαιρίες, ενώ βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Θα πρέπει όμως να φανείς πιο ευέλικτος στα σημεία που πιθανώς να συναντήσεις εμπόδια. Μετά τα μέσα της εβδομάδας γίνεσαι πιο εριστικός καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Ουρανό και αυτό δείχνει πως είσαι ιδιαίτερα παρορμητικός και οξύθυμος. Το σαββατοκύριακο πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Οι οφειλές σου χρειάζονται προσοχή, κάνε κράττειν!
Την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου υποχρεώσεων, φέρνοντας αναθεωρήσεις στον τρόπο που λειτουργείς με τις οφειλές σου. Γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το σαββατοκύριακο οι φίλοι είναι κοντά σου παρά το ηλεκτρισμένο κλίμα, ενώ στα προσωπικά σου ο Ήλιος στον τομέα των σχέσεών σου σου σε δυσμενή όψη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, μαρτυρά πως καλείσαι να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα για μια ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Οι άλλοι δρομολογούν εξελίξεις…
Ο Άρης απέναντί σου σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό αυτή την εβδομάδα και σε κάνει αποδέκτη εριστικών και αντιδραστικών συμπεριφορών, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Έτσι, θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους ανθρώπους, ενώ είναι πιθανό να κληθείς να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Παράλληλα, καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σε πιέζουν αρκετά. Οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων, αναθεωρείς όμως πολλά με τον ανάδρομο Ερμή από την Δευτέρα, στην ίδια θέση, προετοιμάσου λοιπόν για επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ, 8 έως 14 Ιουλίου 2019
Επικεντρώσου στην καθημερινότητά σου!
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την Δευτέρα στον Λέοντα, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων, σχετικά με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της. Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα η υγεία σου μοιάζει να είναι πιο ευάλωτη, έτσι χρειάζεται να αφουγκραστείς καλύτερα την φροντίδα του οργανισμού σου. Από την Τετάρτη ως την Παρασκευή προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ στην παρούσα φάση που βρίσκεσαι σε ενδιαφέρει από τη μια να φανείς χρήσιμος σε πρόσωπα που σε χρειάζονται και από την άλλη να βάλεις σε τάξη τη συναισθηματική σου ζωή.

Πηγή: http://astropedia.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *