Τα ζώδια την εβδομάδα 8 έως 14 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 8 έως 14 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 8 έως 14 Οκτωβρίου

Κριός
Ο νέος κύκλος του φεγγαριού υπόσχεται βελτίωση σχέσεων με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σας, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο μιας καινούριας γνωριμίας που θα μπορούσε να πάρει οποιαδήποτε μορφή. Από την Τετάρτη ο Ερμής περνά στον Σκορπιό και σας κάνει πιο μυστικοπαθείς σχετικά με επαγγελματικές κινήσεις και γενικότερα σχέδια. Η Παρασκευή δεν είναι εύκολη μέρα, αφού φαίνεται πως κάτι ή κάποιος θα στεναχωρήσει κυρίως τους γεννημένους 8 Απριλίου, των οποίων οι επιθυμίες και τα θέλω δεν φαίνεται να εισακούονται.

Ταύρος
Την Τρίτη η νέα Σελήνη βοηθά τα ξεκινήματα σε επαγγελματικούς χώρους, ενώ οι πρώτες μέρες της εβδομάδας ευνοούν και όσους θέλουν να ξεκινήσουν είτε γυμναστήριο, είτε μια δίαιτα, προκειμένου να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους. Ο Ερμής από την Τετάρτη περνά στον Σκορπιό, φέρνοντας τον υγιή διάλογο σε σχέσεις και συνεργασίες και σας βοηθά να τα βρείτε με άτομα που συναναστρέφεστε. Τη δύσκολη Παρασκευή αποφύγετε γενικά τις κόντρες, ενώ κάποιους πιθανόν να σας απασχολήσει ένα θέμα υγείας, όχι απαραίτητα δικό σας.

Δίδυμοι
Ωραίο το ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού η Νέα Σελήνη δημιουργεί τις προϋποθέσεις που χρειάζεστε για να νιώθετε χαρούμενοι, δυνατοί και έτοιμοι να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Θα έχετε αρκετές όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας, ενώ θα καταπιάνεστε μόνο με ενδιαφέροντα και ανθρώπους που μιλούν στην καρδιά σας. Ο Ερμής από τον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε μέσα από τον χώρο της δουλειάς φέρνοντας καλές εξελίξεις, όμως, τη δύσκολη Παρασκευή να προσέχετε τα λόγια και τις μετακινήσεις σας.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό την Τρίτη θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα, ενώ θα σας δώσει όμορφες στιγμές με τους δικούς σας και ένα ευχάριστο κλίμα στο σπίτι. Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, για να δώσει ευχάριστες συζητήσεις με ανθρώπους της καρδιά σας. Την Παρασκευή πιθανόν κάποιο έξοδο να σας πιέσει πολύ, όμως, αποφύγετε να ξεσπάσετε στον οικογενειακό χώρο. Οι γεννημένοι 2 Ιουλίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς αυτές τις μέρες, ενώ οι γεννημένοι 16 και 17 Ιουλίου εκμεταλλευτείτε την τεράστια τύχη σας.

Λέων
Ο νέος κύκλος 28 ημερών της Σελήνης θα σας δώσει ένα διάστημα με αυξημένες συζητήσεις, συναντήσεις και πολλές προσκλήσεις. Την Τετάρτη ο Ερμής περνά στον Σκορπιό ανοίγοντας έναν κύκλο που απαιτεί να ξεκινήσουν κάποιες απαραίτητες και διευκρινιστικές οικογενειακές συζητήσεις. Η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα για όλους. Για εσάς, όμως, η δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι κακή για συζητήσεις, που σημαίνει πως στη διάρκειά της θα πρέπει να αποφύγετε τα δύσκολα για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο.

Παρθένος
Ο νέος κύκλος του φεγγαριού από την Τρίτη, υπόσχεται καλυτέρευση στα οικονομικά σας και καλό θα ήταν στη διάρκειά του να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό θα δώσει ευελιξία και πειστικότητα στον λόγο σας, όπως και αυξημένες μετακινήσεις. Τη δύσκολη Παρασκευή θα έχετε μια ψυχολογική βουτιά με πιθανή αιτία τα οικονομικά. Δεν θα έλεγα πως είναι και η καλύτερη μέρα να διαχειριστείτε χρήματα και καταστάσεις.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη γίνεται στο δικό σας ζώδιο φέρνοντας στο προσκήνιο τις δικές σας ανάγκες. Η επίτευξη φιλόδοξων σχεδίων και η προβολή σας έχει προτεραιότητα. Το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό την Τετάρτη θα κάνει πιο συνετή την οικονομική σας διαχείριση. Η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα και δεν θα σας τρέχει και από τα μπατζάκια η κοινωνικότητα. Θα θέλετε μια απόσταση από τον πολύ κόσμο και καλά θα κάνετε να την κρατήσετε, για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις, ειδικά οι γεννημένοι 11 και 12 Οκτωβρίου.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη της Τρίτης στον Ζυγό θα καθησυχάσει ανησυχίες και φόβους που έχετε για διάφορα θέματα. Το πέρασμα του Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και παρορμητικούς τόσο στον λόγο όσο και στις αντιδράσεις σας, ενώ την Παρασκευή κάποιο νέο θα μπορούσε να σας στεναχωρήσει ή να σας αναστατώσει. Οι γεννημένοι 2 και 3 Νοεμβρίου θα είστε πολύ ανεβασμένοι τις μέρες αυτές και ικανοποιημένοι από ανθρώπους και καταστάσεις, ενώ οι γεννημένοι 15 και 16 Νοεμβρίου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ό,τι κι αν κάνετε.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό σηματοδοτεί έναν κύκλο 28 ημερών που θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και θα σας βάλει σε νέους κύκλους. Ο Ερμής την Τετάρτη περνά στον Σκορπιό κάνοντας σας πιο μυστικοπαθείς, σε σχέση με επαγγελματικά και συνεργασιακά θέματα που μπορεί για τους δικούς σας λόγους να κρατάτε κρυφά. Την Παρασκευή κάποια σκέψη ή ιδέα σας δεν θα γίνει εύκολα αποδεκτή από τους γύρω σας, κάνοντας ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη την ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως
Η Νέα σελήνη στον χώρο του Ζυγού σάς προσανατολίζει ψυχή τε και σώματι στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας και βοηθά τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Την Τετάρτη ο Ερμής περνά στον Σκορπιό, δίνοντας ένα διάστημα πολλών κοινωνικών επαφών και συζητήσεων με ομοϊδεάτες, από τους οποίους θα έχετε να πάρετε πολλά. Την Παρασκευή οι γεννημένοι 8 και νωρίς 9 Ιανουαρίου αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι προβλήματα με ανωτέρους είτε σε ηλικία είτε σε αξίωμα.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό θα δώσει οξύτητα στο μυαλό σας, ενώ θα αυξήσει την επιθυμία σας να συναναστραφείτε με ανθρώπους οι οποίοι έχουν κάποια ειδική γνώση που σας αφορά. Μια μέρα μετά, ο Ερμής περνά στον Σκορπιό κάνοντάς σας πιο συμφεροντολόγους, προκειμένου να πετύχετε στόχους και επιθυμίες. Η Παρασκευή σάς καλεί να είσαστε πιο προσεχτικοί με σχέσεις και συνεργασίες και να αποφύγετε τσακωμούς, γιατί η αντίδραση του συντρόφου ή του συνεργάτη θα είναι καταλυτικά αρνητική.

Ιχθείς
Η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι καλή στον Ζυγό, αλλά θα σας κάνει σε πολλές περιπτώσεις αδικαιολόγητα καχύποπτους με ανθρώπους της καρδιάς σας. Θα πρέπει να το ελέγξετε για να μη γίνετε κτητικοί και πιεστικοί. Η μόνη μέρα που θέλει προσοχή είναι η Παρασκευή, αφού κάποιο πρόβλημα στη δουλειά θα μπορούσε να σας αγχώσει και να επηρεάσει ακόμα και την υγεία σας. Οι γεννημένοι 1η Μαρτίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς, ενώ οι γεννημένοι 14 και 15 Μαρτίου εκμεταλλευτείτε την τύχη των ημερών.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *