ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 9 έως 15 Αυγούστου

Τα ζώδια την εβδομάδα 9 έως 15 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ – Δώσε περισσότερη προσοχή στις υποχρεώσεις και την υγεία σου.
Από την Τετάρτη μπορείς με περισσότερη άνεση να επικοινωνήσεις τα θέλω και τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, όπως επιπλέον και να βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι, ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση και υπομονή στις υποθέσεις σου. Αυτή την περίοδο είσαι πιο επιρρεπής σε βιαστικές κινήσεις, ή σε διενέξεις με τους οικείους σου, μολονότι η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Πλούτωνα σου δίνει ευκαιρίες… πάθους. Επίσης από την Πέμπτη έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα της καρδιάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ – Παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου.
Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για σένα, καθώς ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Πλούτωνα δείχνει πως μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, βρίσκεσαι σε τροχιά κίνησης. Επίσης, από την Τετάρτη ο Ερμής περνώντας στην Παρθένο φέρνει πιο θετικά πλαίσια, αλλά και από περισσότερη όρεξη για δημιουργία. Υπάρχουν φλερτ στον ορίζοντα και οι φίλοι είναι εκείνοι που δρουν θετικά για τα αισθηματικά σου, σε μια περίοδο που είσαι γενικότερα πιο προστατευμένος, αρκεί να βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις. Το σαββατοκύριακο επίσης έχει ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Περίοδος πίεσης στο σπίτι και την οικογένεια.
Το κλίμα της εβδομάδας είναι πιο αγχώδες και εσωστρεφές, ενώ εσύ αποφεύγεις την πολυκοσμία. Δευτέρα και Τρίτη μάλιστα ασχολείσαι πιο πολύ με τις υποθέσεις της οικογένειάς σου, ενώ το σαββατοκύριακο που έχεις περισσότερο χρόνο τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις σου. Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων. Επίσης, ο κυβερνήτης σου Ερμής την Τετάρτη περνά στον τομέα του σπιτιού που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δυσκολεύοντας όμως την επικοινωνία σου με τους άλλους. Προσοχή στις αυταπάτες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Έχεις ευκαιρίες σχετικά με σχέδια σου.
Μολονότι το σύνολο της εβδομάδας είναι βοηθητικό, υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στην Παρθένο την Τετάρτη εγκαινιάζει μια περίοδο με ευχάριστες επαφές και συναντήσεις και ευχάριστα μηνύματα. Στα προσωπικά έχεις δεύτερες ευκαιρίες χάρη στην καλή σου διάθεση ενώ η Αφροδίτη σε βοηθητική όψη με τον Πλούτωνα σε κινητοποιεί σε δράση μέσα από τους φίλους σου. Το σαββατοκύριακο πάντως είναι πιο βοηθητικό για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ – Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή.
Την εβδομάδα αυτή προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα πράγματα, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν, μπορείς να στραφείς όμως  σε φίλους, καθώς ως μέλος μιας ομάδας επιτυγχάνεις περισσότερα. Είσαι όμως σε μια περίοδο που έχεις επωμιστεί ευθύνες άλλων, ενώ το άγχος, ίσως και κάποιες φοβίες, δε λείπουν και αυτό σε αποσυντονίζει, με τον Κρόνο σε θέση κόντρα. Μπορεί η Αφροδίτη στην Παρθένο να προβληματίζει πολλούς, για σένα όμως φέρνει και αυξημένη λίμπιντο, αλλά και εκρήξεις ζήλιας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Περισσότερη ενέργεια, αλλά και περισσότερη απερισκεψία.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με πιο ανέμελες νότες για σένα, καθώς με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σου πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και προωθείς την δική σου ατζέντα. Την Τετάρτη επίσης ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο αποκαλύπτοντάς σου το παρασκήνιο που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο, κάνοντάς σε ταυτόχρονα πιο επικοινωνιακό από ποτέ! Αυτή την περίοδο είσαι πιο εξωστρεφής στα προσωπικά, και πολλοί Παρθένοι θα πρέπει να είναι εγκρατείς και να μην ενδίδουν σε πρόσκαιρους πειρασμούς, ρισκάροντας να χαλάσουν κάτι ήδη υπάρχον!

ΖΥΓΟΣ – Ανασφάλειες που δεν είχες υπολογίσει.
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει σε στάση αναμονής ενώ μέχρι και από την Τετάρτη το πλαίσιο είναι σαφώς πιο βοηθητικό και ευχάριστο για σένα. Σε γενικές γραμμές όμως βρίσκεσαι σε μια κουραστική περίοδο, δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά αυτό το διάστημα και μολονότι παρασύρεσαι πολλές φορές σε παρορμητισμούς, αυτή η περίοδος σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Αλλάζεις στόχους, προσοχή σε οικονομικά ρίσκα.
Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της κινείται σε γνώριμα πλαίσια, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας «συμμαχούν» υπέρ σου και σε ωθούν να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ειδικότερα από την Τετάρτη ο Ερμής περνώντας στην Παρθένο φέρνει στο δρόμο σου συμμάχους με τους οποίους εργάζεστε προς την ίδια κατεύθυνση. Υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κρατάς όμως και μια απόλυτη στάση, ενώ από την Τετάρτη είσαι πιο εσωστρεφής και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις αληθινές σου ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Κούραση στην καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις.
Τώρα βάζεις πολλά πράγματα στη θέση σου, αναθεωρείς ποιο είναι το όραμα της ευτυχίας σου και τι θέλεις από τους άλλους. Παράλληλα ανακαλύπτεις ξανά πτυχές τους εαυτού σου που πίστευες ότι είχες αφήσει στο παρελθόν, και ειδικά οι μέρες Πέμπτη και Παρασκευή σε βρίσκουν πολύ δημιουργικό! Τα φλερτ δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, όμως το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, μολονότι κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα χρειάζονται άμεσα τη στήριξή σου. Από την Παρασκευή και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τις εξελίξεις. Είναι πιθανό στο επόμενο διάστημα να υπάρχει πιο βοηθητικό κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε χρειάζονται.
Η περίοδος αυτή θα μπορούσε να έχει θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς, ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στην Παρθένο την Τετάρτη εγκαινιάζει μια περίοδο που οι πνευματικοί σου ορίζοντες είναι πιο διευρυμένοι. Η όψη που διάβασες παραπάνω ξυπνά πάθη, ενώ τόσο το ξεκίνημα, όσο και το τέλος της εβδομάδας σε βοηθούν να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα πάντως, το κλίμα είναι βοηθητικό.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Νέα δεδομένα, υπάρχουν όμως πιεστικές καταστάσεις.
Τη βδομάδα αυτή είναι προτιμότερο να φανείς πιο υπομονετικός με υποθέσεις σου, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο με αρκετή κούραση και μπόλικο τρέξιμο για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, μην αμελείς όμως και τη φροντίδα της υγείας σου. Από την Τετάρτη τα πράγματα κυλούν σε πιο ευχάριστα πλαίσια καθώς μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές, αυτές τις μέρες όμως ένα κοντινό σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επίσης, η Αφροδίτη δίνει θετικό έδαφος για να ξαναπροσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ – Δύσκολες αποφάσεις για τα προσωπικά.
Έχεις αρκετή όρεξη να κάνεις πράγματα αυτό το διάστημα και ακόμη και αν δεν είναι όλα ρόδινα, εσύ με την παρουσία του Δία σε φιλική θέση για το ζώδιό σου πρέπει να εκμεταλλευτείς και την πιο μικρή ευκαιρία που θα έρθει στο δρόμο σου! Παράλληλα το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου φέρνει έμπνευση για νέα πράγματα! Τόσο στο ξεκίνημα, όσο και στο τέλος της εβδομάδας η Σελήνη βρίσκεται σε πιο ευνοϊκές θέσεις για τη διάθεση και τα προσωπικά σου, ενώ ο Ερμής την Τετάρτη περνά απέναντί σου φέρνοντας περισσότερα νέα και μηνύματα.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS