Τα ζώδια την εβεδομάδα 8-14 Απριλίου

Τα ζώδια την εβεδομάδα 8-14 Απριλίου

Τα ζώδια την εβεδομάδα 8-14 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Δυνατά συναισθήματα που θα μπορούσαν να σας παρασύρουν να πείτε ακόμα και περισσότερα απ’ όσα πρέπει ή να αποκαλύψετε ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας φέρνουν οι μέρες αυτές. Το Σάββατο μπορεί να φέρει τους γεννημένους στις 13 Απριλίου απέναντι σε ρεαλιστικές αποκαλύψεις, οι οποίες ίσως σας προκαλέσουν αναστάτωση. Όμως, για τους τυχερούς γεννημένους 14 Απριλίου όλη η εβδομάδα δίνει ανοίγματα, προτάσεις και ενδιαφέρουσες επιλογές κάθε μορφής. Για τους περισσότερους, το Σαββατοκύριακο δείχνει ιδανικό, ενώ η Σελήνη από τον φιλικό σας Λέοντα φροντίζει να σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά και πιο κοντά σε ό,τι αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι γεννημένοι 22 Απριλίου θα έχουν μια δύσκολη και ανατρεπτική εβδομάδα, όμως, οι περισσότεροι και ειδικά εσείς του δευτέρου δεκαπενθημέρου θα έχετε μια κοινωνική εβδομάδα που θα μπορούσε να σας φέρει μέσα σε νέους κύκλους γνωριμιών, από τους οποίους πιθανόν να αποκομίσετε ενδιαφέρουσες φιλίες. Το Σάββατο μπορεί να δοκιμάσει μια συνεργασία σας ή να νιώσετε ότι έχετε μεγάλη δυσκολία συνεννόησης είτε με σύντροφο είτε με συνεργάτη σας. Η Πέμπτη και η Παρασκευή ευνοούν τις μετακινήσεις σας και η Κυριακή μπορεί να σας λύσει μια κατάσταση που σας δημιουργεί άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι γεννημένοι 8 Ιουνίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κρίσεις, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας και επιφυλακτικοί απέναντι σε ό,τι σας προτείνεται σαν ευκαιρία. Οι περισσότεροι, Τρίτη και Τετάρτη, μπορείτε χωρίς προβλήματα να ολοκληρώσετε το μεγαλύτερο μέρος από τις υποχρεώσεις της εβδομάδας. Το Σάββατο, εύκολα θα μπορούσε μια παρεξήγηση να προβληματίσει μια φιλική σας σχέση, ενώ η ίδια μέρα ίσως δημιουργήσει είτε προβλήματα μετακίνησης είτε μεταφέρει δυσάρεστα μηνύματα. Αντίθετα, η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για όλους τους τομείς και σας βοηθά να είστε πειστικοί σε ό,τι επιδιώκετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για τους γεννημένους 7 έως 14 Ιουλίου οι μέρες φέρνουν χαρές, κέρδη και διεξόδους από προβλήματα κάθε μορφής. Ακόμα, παρέχουν ευκαιρίες γνωριμιών ή και αναθέρμανση σχέσεων. Το δύσκολο Σάββατο, όλοι πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, ενώ οι γεννημένοι 16 Ιουλίου θα πιεστείτε πολύ από μια εξέλιξη που μπορεί να σας στενοχωρήσει, αλλά και να σας φέρει έξοδα. Η Κυριακή, αν και αργία, δείχνει ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα, φιλόδοξα σχέδια και ό,τι θα μπορούσε να σας δώσει χρήμα. Πέμπτη και Παρασκευή, είναι οι πιο καλές μέρες για όλους.

ΛΕΩΝ
Για τους γεννημένους από 10 έως 17 Αύγουστου, οι μέρες δείχνουν εξαιρετικές, βοηθούν τα φιλόδοξα σχέδια σας, σας δίνουν ιδέες και σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα. Την Τετάρτη, μπορεί να έχετε ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος ή μια σημαντική -και για κάποιο λόγο μυστική- επικοινωνία ή συνάντηση. Το δύσκολο Σάββατο, αποφύγετε να προσπαθήσετε να πείσετε για κάτι και μην μπείτε σε δύσκολες συζητήσεις. Αντίθετα, η εξαιρετική Κυριακή σάς δίνει ό,τι χρειάζεστε για να είστε καλά. Οι γεννημένοι 24 Ιουλίου προσπαθήστε να μην τραβάτε σχοινιά που μπορεί να σπάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι μέρες ευνοούν τις μόνιμες σχέσεις και συνεργασίες σας, σας βοηθούν να πείθετε τους άλλους και να ισχυροποιείτε τη θέση σας μέσα σε μικρές ή μεγάλες ομάδες. Το καλό κλίμα της εβδομάδας θα μπορούσε να το τινάξει στον αέρα μια κακή στιγμή το Σάββατο 13 Απριλίου, που είναι η μέρα κατά την οποία θα πρέπει να προστατεύεστε από τα δύσκολα και κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις. Αντίθετα, η Κυριακή δείχνει μέρα που μπορεί να σας δώσει χαρές και να ηρεμήσει ανησυχίες σας. Οι γεννημένοι 9-10 Σεπτεμβρίου, να είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι σας προτείνουν αυτές τις μέρες.

ΖΥΓΟΣ
Ο χώρος της δουλειάς μπορεί να σας δώσει και χαρές και συγκινήσεις. Όμως, καλό είναι να προσέχετε τη συμπεριφορά σας για να μην μπερδέψετε ρόλους και καταστάσεις που στο τέλος μάλλον προβλήματα φέρνουν. Οι γεννημένοι 13 και 16 Οκτωβρίου έχετε κάθε λόγο να είστε προσεκτικοί σε ό,τι κάνετε και να αντιμετωπίζετε ρεαλιστικά και όχι παρορμητικά τα δύσκολα που βγαίνουν στον δρόμο σας και στον οικογενειακό σας χώρο. Τρίτη και Τετάρτη είναι οι πιο δημιουργικές μέρες για όλους, ενώ την Κυριακή μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε έναν καλό φίλο που μπορεί να σας ακούσει και να σας στηρίξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφεύγοντας λάθη κάθε μορφής το δύσκολο Σάββατο, η εβδομάδα δείχνει ιδανική κυρίως για τους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαπενθημέρου, αφού στη διάρκειά της θα έχετε έντονες συγκινήσεις, ευκαιρίες για κέρδη -είτε συναισθηματικά είτε επαγγελματικά/οικονομικά- και ένα άριστο επίπεδο συνεννόησης με τους ανθρώπους που θέλετε να είστε κοντά. Αντίθετα, οι μέρες δείχνουν εξαιρετικά ανατρεπτικές για τους γεννημένους 25 Οκτωβρίου, που πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι και γενικά προσεκτικοί σε όλους τους τομείς. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι πιο καλές ήμερες για όλους και για όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια εξαιρετικά καλή εβδομάδα για σας, αρκεί να προσέξετε το δύσκολο Σάββατο όπου μια κακιά στιγμή μπορεί να γκρεμίσει οτιδήποτε φτιάξατε και να σας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα – συναισθηματικά και οικονομικά. Πιο κερδισμένοι είναι οι γεννημένοι από 10 μέχρι 16 Δεκεμβρίου, που κάνουν μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου τόσο στα προσωπικά τους όσο και σε άλλους τομείς. Οι γεννημένοι 27 έως 30 Νοεμβρίου αποφύγετε ευέλικτα την προκλητική στάση που θα έχει απέναντι σας ένα άτομο και οι γεννημένοι 9 Δεκεμβρίου προσέχετε γενικά, αφού εύκολα θα μπορούσατε να επιτρέψετε σε λάθος ανθρώπους να εισβάλουν στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τις μέρες αυτές για τους περισσότερους αποκαθιστάται η καλή επαφή και η επικοινωνία με τους ανθρώπους της καρδιάς σας κι αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλά. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδέχεστε αφιλτράριστα ό,τι σας μεταφέρουν, γιατί πολλές φορές οι υπερβολικά καλές διαθέσεις και τα πολύ όμορφα λόγια μπορούν να εμπεριέχουν ψέματα και παγίδες. Εξαιρετικά δύσκολο το Σάββατο για όλους, μα κυρίως τους γεννημένους 13 Ιανουαρίου, καθώς μια εξέλιξη μπορεί να σας προβληματίσει ή να σας λυπήσει. Η Πέμπτη και η Παρασκευή δείχνουν πιο αποδοτικές μέρες σε ό,τι κι αν κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μέρες δείχνουν πολύ θετικές για τα οικονομικά σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, συναισθηματικά κυρίως θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας και πιθανόν να έχετε έντονες μεταπτώσεις διάθεσης. Το Σάββατο είναι μια κακή μέρα για όλους. Μπορεί να μεταφέρει μηνύματα ή να δώσει γεγονότα που θα ταράξουν τον ευαίσθητο ψυχισμό σας. Αντίθετα, η Κυριακή είναι μια εξαιρετικά αρμονική και συντροφική μέρα, που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς και αισιόδοξοι. Οι μέρες αυτές θεωρούνται εξαιρετικά κακές για τους γεννημένους 22 Ιανουαρίου, αφού μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα ανατρεπτικό γεγονός που δεν είναι εύκολο να χειριστούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες γλυκαίνουν τη ζωή των γεννημένων το δεύτερο δεκαπενθήμερο του ζωδίου, αφού τους δίνουν χαρές, επιβεβαίωση και σε κάποιους ευκαιρία είτε να ξαναζεστάνουν μια σχέση είτε να δημιουργήσουν κάτι νέο. Οι μεγαλύτεροι μπορούν να πάρουν χαρές από τα παιδιά τους και οι νεότεροι από τους συντρόφους τους. Το ίδιο θετικά είναι τα πράγματα και στον οικονομικό τομέα, εάν καταφέρετε να αποφύγετε λάθη και δεν παρασυρθείτε από αρνητικά άτομα που βλάπτουν τα συμφέροντα σας, ακόμα κι αν είναι πολύ δικά σας. Για όλους, η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι πιο αποδοτικές μέρες.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *