Τα ζώδια τον μήνα Μάιο 2018

Τα ζώδια τον μήνα Μάιο 2018

Τα ζώδια τον μήνα Μάιο 2018

Από τον Πέρρη Κρητικό

Είμαστε μπροστά σ’ έναν πολύ ιδιαίτερο αστρολογικά μήνα. Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι μια ήρεμη και χωρίς κύριες όψεις εβδομάδα. Θα δώσει στους περισσότερους από εσάς μια αισιόδοξη νότα και γενικά είναι ένας μήνας καλής διάθεσης. Μια δύσκολη παρένθεση έχει ο μήνας αυτός. Ξεκινά στις 7 και διαρκεί ως και τις 16 του μήνα. Στις 15 έχουμε ίσως το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός. Το πέρασμα, μετά από 84 ολόκληρα χρόνια του Ουρανού στον Ταύρο. Τα 7 χρόνια παραμονής του Ουρανού στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου θα φέρουν μεγάλες ανακατατάξεις , οι οποίες θα επηρεάσουν πρώτα από όλα την παγκόσμια οικονομία και φυσικά, ως ανατρεπτικός πλανήτης, θα φέρει σε πρώτη φάση (δηλαδή μέσα στον μήνα αυτόν) τα πάνω κάτω στη ζωή ατόμων που γεννήθηκαν στην αλλαγή: τελευταία Κριού, πρώτη Ταύρου, τελευταία Καρκίνου, πρώτη Λέοντα, τελευταία Ζυγού, πρώτη Σκορπιού, τελευταία του Αιγόκερω και πρώτη του Υδροχόου.

Κριός
Για τους γεννημένους 27, 28 ,29 Μαρτίου, ο Μάης είναι μήνας διλημμάτων αλλά και ρεαλιστικών αποφάσεων. Για τους γεννημένους 11 Απριλίου, μήνας που δεν επιτρέπει λάθη και πληρώνει με ακριβό τίμημα λάθη και παραλείψεις. Για εσάς της τελευταίας ημέρας του ζωδίου, μήνας ανατροπών και αλλαγών που ήρθε η ώρα τους να γίνουν. Για τους πολλούς Κριούς, ο Μάης είναι ένας θετικός μήνας. Βοηθά τις μετακινήσεις και τις επαγγελματικές κινήσεις. Βοηθά και τα οικονομικά σας μέσω τρίτων, δηλαδή όχι από δικές σας παραγωγές χρήματος αλλά, για παράδειγμα, από αύξηση εσόδων συντρόφου, απόδοση μίας συνεργασίας, πώληση ή εκμετάλλευση ενός στοιχείου… Από το 3ο 10ήμερο η Αφροδίτη, περνώντας στον Καρκίνο, θα δώσει αιτίες να ομορφαίνει ο χώρος που ζείτε αλλά και να είναι πιο ζεστές οι σχέσεις σας με άτομα που μένετε μαζί ή τα νιώθετε οικογένεια. Με τον Ουρανό στον Ταύρο προσπαθήστε να αποφεύγετε κάθε κίνηση που μπορεί να ρισκάρει την οικονομική σας σταθερότητα.

Ταύρος
Τα οικονομικά σας θα κινηθούν καλύτερα αυτόν το μήνα. Η περίοδος βοηθά να εδραιώσετε σχέσεις. Θα είστε κτητικοί, μα και αρκετά κατασταλαγμένοι στο τι θέλετε να πετύχετε σε προσωπικούς και επαγγελματικούς τομείς. Το 3ο 10ήμερο του μήνα θα σας κάνει διπλωμάτες και ευέλικτους στο λόγο και θα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα όποιον και ό,τι χρειάζεται να πείσετε. Το νέο φεγγάρι στο δικό σας ζώδιο δείχνει πως μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καλό και αισιόδοξο με καλές βάσεις και πιθανότητες ολοκλήρωσης, κυρίως εσείς του 3ου 10ημέρου. Ο μήνας βοηθά συναισθηματικά τους Ταύρους και στο να έχουν πιο ουσιαστική επικοινωνία με όσους αγαπούν και στο να έχουν ευκαιρίες αν είναι μόνοι. Ακόμα στον επαγγελματικό χώρο μπορείτε να κάνετε πιο πολλά πάνω σε αυτό που αγαπάτε να κάνετε και να κερδίσετε μία άνοδο αν αυτό επιδιώκετε. Το τρίτο 10ήμερο του μήνα θα δώσει σε πολλούς εκ νέου μία πρόταση που πιθανά το Δεκέμβρη αγνόησαν και θα πρέπει να τη δουν σοβαρά.

Δίδυμοι
Παρόλες τις ανασφάλειες, τα επαγγελματικά σας δεν δείχνουν να δημιουργούν πρόβλημα και στο 3ο 10ήμερο του μήνα μπορούν να έχουν ακόμα και θετική εξέλιξη. Με τον Ήλιο στον Ταύρο ώς τις 20, θα κάνετε αρκετή δουλειά με τον εαυτό σας, σε μία εκ βάθρων ενδοσκόπηση που είναι αναγκαία και πολύτιμη, καθώς θα σας οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσματα και αποφάσεις. Οι 6 και 7 του Ιουνίου να προσέχετε γενικά, γιατί εύκολα αυτόν τον καιρό μπορεί να σας ξεγελάσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Μέχρι τις 19, η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα σας ομορφαίνει και θα σας δίνει αιτίες προσωπικής μα και συναισθηματικής επιβεβαίωσης ή ακόμα και τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μία σχέση αν είστε μόνοι, ιδιαίτερα εσείς του 2ου και 3ου 10ημέρου. Στο 2ο μισό του μήνα σε πολλά θέματα θα νιώσετε ότι πρέπει να κινηθείτε παρασκηνιακά, να κρατάτε κλειστά τα χαρτιά και να μη μοιράζεστε σκέψεις και σχέδια όπως συνηθίζετε με τους γύρω σας, τουλάχιστον μέχρι αυτά να μπουν σε φάση ολοκλήρωσης.

Καρκίνος
Ο μήνας δείχνει αρκετά καλός για τους περισσότερους Καρκίνους. Εξασφαλίζει εσωτερική ισορροπία μα και εξόδους διαφυγής από το άγχος της καθημερινότητας, ακόμα και κρυφές αιτίες χαράς για πολλούς όπως και μία πολύ θετική κοινωνικότητα που μπορεί να σας φέρει κοντά σε σταθερούς και ισχυρούς φίλους που μπορούν να στηρίξουν και τα σχέδια και την ψυχολογία σας. Οι γεννημένοι 29, 30 Ιουνίου θα είστε περισσότερο σε πίεση μέσα από απαιτητικές σχέσεις ή συνεργασίες που σας φορτώνουν δυσβάστακτες ευθύνες και οι γεννημένοι 13 Ιουλίου, θα είστε σε μια φάση που σας γεννά αγωνίες για το αύριο, κάποια δύσκολη αλλαγή και πιθανά μια απειλή που μπορεί να αφορά και έναν οικονομικό κίνδυνο που υπάρχει αυτόν τον καιρό και πρέπει να τον αντιμετωπίσετε πολύ ρεαλιστικά. Οι πιο κερδισμένοι και τυχεροί Καρκίνοι του Μαΐου θα είναι οι γεννημένοι 8, 9, 10 και 11 Ιουλίου που θα έχουν ευκαιρίες από αυτές που δεν πρέπει να αγνοήσουν. Από τις 20 και μετά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα δώσει ένα εξαιρετικό 10ήμερο σε εσάς των 2 πρώτων εβδομάδων του ζωδίου που θα έχετε μια τυχερή στιγμή και ένα, είτε συναισθηματικό είτε υλικό κέρδος.

Λέων
Θα είστε επιθετικοί, στην προσπάθειά σας να κερδίσετε έδαφος και να ξεπεράσετε αντιξοότητες, κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα. Αποφεύγοντας τις υπερβολές και ελέγχοντας τον καυστικό σας λόγο, μπορείτε να τα πάτε αρκετά καλά. Τόσο οι φίλοι όσο και γενικά κόσμος που σας πάει, θα μπορούσε να σας στηρίξει σε πολλά θέματα, γι’ αυτό μην ντραπείτε να ζητήσετε τη συνδρομή ή τη διαμεσολάβηση τρίτων. Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο δεν είναι εύκολο για το ζώδιό σας, αλλά σε αυτήν τη φάση θα ενοχλήσει μόνο τους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου, καθώς θα φέρει ανατροπές που αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής τους αυτήν την άνοιξη. Για όλους το 3ο 10ήμερο του μήνα δείχνει πιο καλό, το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους, μα κυρίως αυτό της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα καταφέρουν να σας χαρίσουν και καλές στιγμές και αιτίες που θα ηρεμήσουν άγχη και ανησυχίες σας. Σε κάποιους μάλιστα η Αφροδίτη θα φέρει από τον Καρκίνο μία ελπίδα ή μία κρυφή αιτία χαράς…

Παρθένος
Από τη Δευτέρα 7 του μήνα και μέχρι τα μέσα του Μάη, θα έχεις δύσκολες μέρες με εντάσεις και πιθανότατα κάποιες σχέσεις να φτάσουν στα όρια. Γενικά, όμως, ο μήνας δεν είναι κακός. Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο και υπόσχεται μέσα στα επτά χρόνια της παραμονής του εκεί, να αλλάξει το απόλυτο της σκέψης σας, αντιλήψεις χρόνων και εσάς γενικά ως άτομα. Οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο βήμα αλλαγής. Ο μήνας ευνοεί σπουδές, ταξίδια και βοηθά να πάρετε επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Το μαγικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα θα κάνει πιο εύκολο το κλείσιμο μίας συμφωνίας που κάποιοι προσπαθούν να πετύχουν. Οι γεννημένοι 1η και 2 Σεπτεμβρίου θα είστε μεθοδικοί και όσο υπομονετικοί χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε δύσκολους ανθρώπους. Οι γεννημένοι 8 και 9 Σεπτεμβρίου, να προσέχετε τις αποφάσεις σας, γιατί εύκολα αυτόν τον καιρό μπορεί να θαμπώσει η κρίση σας και να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Το 3ο 10ήμερο του μήνα φέρνει κυρίως σε εσάς του 1ου 10ημέρου νέους φίλους και άτομα που θα σας θαυμάζουν και θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί.

Ζυγός
Μέχρι τις 19 του μήνα, η Αφροδίτη θα προσφέρει αιτίες χαράς. Θα κάνει πιο εύκολα τα ταξίδια σας και θα βοηθά να κάνετε σχέδια που εμπεριέχουν μέσα και το στοιχείο της φυγής. Βοηθά επίσης σε θέματα σπουδών αλλά και νομικής φύσεως υποθέσεις. Αρκετοί, όμως και οι Ζυγοί που θα έχετε έναν αρκετά δύσκολο μήνα. Οι γεννημένοι 30/9 1η και 2/10, θα έχετε θέματα είτε σπιτιού, του χώρου που ζείτε δηλαδή, είτε προβλήματα με τους δικούς σας. Θέματα που είχαν προκύψει στην αρχή της άνοιξης, δείχνουν να επανεμφανίζονται ακόμα πιο έντονα. Οι γεννημένοι 14/10 θα εξακολουθήσετε να κινείστε σε μία εποχή που δεν σας επιτρέπει λάθη σε κανέναν τομέα, ενώ εσείς της τελευταίας ημέρας του ζωδίου θα έχετε, πριν φτάσει ο μήνας στα μισά του, μία αιτία ανατροπής, διακοπή μιας σχέσης ή συνεργασίας ή μία γερή κόντρα που ακόμα και αν δεν φέρει διάσπαση, θα σας δείξει ότι κάτι φτάνει στο τέλος του, είτε αυτό είναι σχέση, είτε συνεργασία. Από τα μισά του μήνα ο Άρης από τον Υδροχόο ενεργοποιεί τα ερωτικά σας και φέρνει στο δρόμο των Ζυγών επίμονα και διεκδικητικά άτομα.

Σκορπιός
Εξαιρετικός για τους περισσότερους Σκορπιούς δείχνει ο Μάης, αφού είναι μήνας που σας επιτρέπει να βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό κερδίζοντας τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον των γύρω σας. Ο Μάης δείχνει να στεναχωρεί μόνο λίγους Σκορπιούς και περισσότερο τους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου που θα είναι και οι πρώτοι που θα εισπράξουν την ανατρεπτική δύναμη του Ουρανού, αμέσως μόλις περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 15 μα και να δημιουργεί νευρικότητα στους χώρους των γεννημένων ώς και τις 26 Οκτωβρίου αλλά στο δεύτερο 15ήμερό του. Από την άλλη, υπάρχουν και οι περισσότερο ευνοημένοι. Οι γεννημένοι 8, 9, 10 και 11 Νοεμβρίου θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους, για να αποκτήσουν κάτι που επιθυμούν ή για να δουν άλλη μία φορά μία ευκαιρία του Δεκεμβρίου ή του Ιανουαρίου να επιστρέφει και να τους ξαναχτυπά την πόρτα.

Τοξότης
Μπρός σε ένα μήνα ψυχικής μα και σωματικής αναζωογόνησης, θα βρεθείτε φίλες και φίλοι του Τοξότη. Ο Μάης δείχνει μήνας που σας επιτρέπει μία ανασύνταξη δυνάμεων και σας κάνει πιο εύκολους τους σχεδιασμούς αλλά και τα ξεκινήματα που απαιτούν αποφασιστικότητα για να πετύχουν. Η Αφροδίτη φροντίζει να είναι αρμονικές οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας και ο Ερμής, μέχρι τις 13 που θα φύγει από τον φιλικό σας Κριό, δίνει περισσότερο ουσιαστική συνεννόηση με τα άτομα που αγαπάτε. Η Αχίλλειος πτέρνα σας, θα είναι όμως τα οικονομικά σας, που θα σκιάζουν τον τόσο καλό και αποδοτικό για εσάς Μάιο. Οι γεννημένοι 7 και 8 Δεκεμβρίου εύκολα θα μπορούσατε πάρετε λάθος αποφάσεις. Ο Ουρανός περνά στον Ταύρο, η διέλευση αυτή θα κρατήσει 7 χρόνια και θα αλλάξει πολλά όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα της ζωής σας. Σε πρώτη φάση, όμως, θα σας δείξει με σαφή τρόπο τα σημάδια αυτών των επερχόμενων αλλαγών από τα μισά του μήνα και όλη την υπόλοιπη χρονιά. Το ευεργετικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, θα απαλλάξει πολλούς Τοξότες από το άγχος – βάρος που κουβαλούσαν καιρό και θα τους δώσει μία ψυχική ανακούφιση.

Αιγόκερως
Παρόλο που υπάρχουν Αιγόκεροι σε μεγάλη πίεση, όπως οι γεννημένοι 29 και 30 Δεκεμβρίου ή ακόμα και οι γεννημένοι 11 του Ιανουαρίου που έχουν αιτίες πολλών λογιών για να μην είναι καλά, για τους πολλούς ο Μάης δείχνει ένας εξαιρετικός μήνας. Μπορεί να ζεστάνει σχέσεις, μπορεί να δημιουργήσει προοπτικές εξέλιξης και να δώσει ευκαιρίες για γνωριμίες, ενώ τα οικονομικά δείχνουν να έχουν καλή ροή. Κάποιοι 6, 7, 8, 9 Ιανουαρίου μπορείτε να έρθετε πολύ κοντά ή και να κλείσετε μία συμφωνία αυτόν το μήνα. Οι ίδιοι μπορείτε να βασιστείτε στη θετική διαμεσολάβηση φίλων σε θέματα που σας απασχολούν και όλοι, από τις 20 του μήνα και μετά, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μία θετική για σχέσεις και συνεργασίες περίοδο που εγκαινιάζει η Αφροδίτη με το πέρασμά της στον Καρκίνο. Το νέο Φεγγάρι του Μαΐου μέσα από τον χώρο της χαράς, του έρωτα, της δημιουργίας βοηθά να κάνετε πιο ουσιαστικές και ποιοτικές τις σχέσεις σας με όσους αγαπάτε, συντρόφους, παιδιά κ.λπ ενώ παράλληλα υποστηρίζει νέα ξεκινήματα στη ζωή των γεννημένων 14, 15 Ιανουαρίου.

Υδροχόος
Συναισθηματικά και όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, δίνει χαρές, ευκαιρίες μα και συγκινήσεις. Όμως από τις 7 ώς και τις 16 του μήνα θα υπάρξουν στιγμές που θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά. Από τα μισά και μετά, ο Άρης περνά στο δικό σας ζώδιο. Σε πρώτη φάση δίνει στους γεννημένους των πρώτων 5 ημερών, όση τόλμη και αποφασιστικότητα χρειάζονται για να κάνουν τα λόγια πράξεις και για να επιβάλουν με το καλό ή ακόμα και με πολεμικό τρόπο τα θέλω τους. Το πιο σημαντικό, είναι αναμφισβήτητα το πέρασμα του κυβερνήτη σας Ουρανού στον Ταύρο. Όποιος πει ότι αυτό είναι θετικό για τους Υδροχόους, προφανώς χαϊδεύει αφτιά. Ο ανατρεπτικός Ουρανός στα 7 χρόνια που θα διαρκέσει το πέρασμά του από τον Ταύρο, θα φέρει μια μεγάλη ανατροπή σε όσους είναι γεννημένοι την πρώτη μέρα. Οι υπόλοιποι απολαύστε ένα μήνα με πολλές προσκλήσεις, ευχάριστες μετακινήσεις και όμορφες συναντήσεις. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και ντυθείτε στα χρώματα της άνοιξης που δείχνει να σας χαμογελά.

Ιχθύες
Ο μήνας ξεκινά αισιόδοξα και φέρνει κινητικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Παρουσίες αγαπημένων προσώπων στο σπίτι σας και ζεστό, ανοιξιάτικο κλίμα στη ζωή σας. Μια δύσκολη παρένθεση έχει από τις 7 ώς τις 16. Αρνητικές όψεις, αιτίες εξόδων, κόντρες, ασυνεννοησίες και προβλήματα κοντινών σας ανθρώπων που θα σας επηρεάσουν. Όμως πολλοί τυχεροί, γεννημένοι 6, 7, 8 και 9 Μαρτίου θα έχετε έναν υπέροχο μήνα. Νέες και παλιές ευκαιρίες θα σας κάνουν να δείτε με αισιοδοξία το αύριο. Το πολύ καλό για εσάς πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο θα βοηθά στο δεύτερο μισό του μήνα τον λόγο σας που, χωρίς να χάνει τον στόχο του, θα είναι πειστικός και ευέλικτος ώστε να τα καταφέρνετε καλά σε όσες συμφωνίες επιδιώκετε. Εξαιρετικό και το πέρασμα από τις 20 και μετά της Αφροδίτης στον Καρκίνο που θα βοηθήσει τον ερωτικό τομέα της ζωής σας αναθερμαίνοντας σχέσεις, δίνοντας μία ευκαιρία σε μόνους μόνες αλλά και χαρές από παιδιά ή ό,τι άλλο αγαπούν οι μεγαλύτεροι.

www.astrology4u.gr, επικοινωνία: 0030-2109349036 και [email protected]

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *