Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο, από τον Πέρρη Κρητικό

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο, από τον Πέρρη Κρητικό

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο, από τον Πέρρη Κρητικό

Γενικά
Ο Οκτώβρης στο ξεκίνημά του δείχνει ένταση, όμως δεν πρέπει να βιαστούμε να τον κακοχαρακτηρίσουμε, αφού, από ένα σημείο και μετά, οι αρκετά θετικές και βοηθητικές όψεις που παρουσιάζει μπορεί να αλλάξουν την πρώτη αρνητική εντύπωση που μας δίνει. Την Τρίτη, 9 του μήνα, έχουμε τη νέα Σελήνη, μια νέα Σελήνη που επιζητά την αρμονία και τη συντροφικότητα. Ωστόσο, η αρνητική παρεμβολή στις μοίρες της νέας Σελήνης από τον Πλούτωνα κάνει τον στόχο πολλές φορές δύσκολο, παρά τις υποχωρητικές μας διαθέσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που στη διάρκεια του μήνα θα υπάρχουν έντονα στοιχεία δυσαρέσκειας και διάσπασης, κυρίως σε κουρασμένες και χωρίς βάσεις σχέσεις και συνεργασίες.

Κριός
Τις πρώτες 12 δύσκολες ημέρες του μήνα προσπαθήστε αφενός να μην μπερδέψετε οικογενειακές με συντροφικές σχέσεις, δηλαδή, να μην επιτρέψετε παρεμβολές τρίτων, ακόμα και δικών σας, σε προσωπικά θέματα και αφετέρου να κρατήσετε ουδέτερη στάση όταν νιώθετε ότι δημιουργούνται εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Οι γεννημένοι στις 24 και 25 Μάρτιου προσπαθήστε να είστε εντάξει απέναντι στις συμβατικές σας υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι στις 8 Απριλίου να θυμάστε ότι διανύετε ένα διάστημα που δεν σας επιτρέπει λάθη κι ότι μια κακιά στιγμή μπορεί να γκρεμίσει κάτι που κτίζετε καιρό. Ο μήνας αυτός σε γενικές γραμμές δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος για τους Κριούς. Συχνά θα νιώθετε ότι οι φίλοι μπορούν να σας καταλάβουν περισσότερο από ό,τι οι δικοί σας, ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα σας κάνει κλειστούς και καχύποπτους συναισθηματικά. Στο μεγάλο του μέρος ο μήνας σας βρίσκει να ασχολείστε πολύ με παρασκηνιακά θέματα, να κάνετε μυστικά σχέδια, αλλά και να κρατάτε κρυφά από τους γύρω σας τα συναισθήματά σας. Αν κάτι καλό μπορεί να αποδώσει αυτός ο Οκτώβρης για τους Κριούς, είναι ότι μπορείτε να πετύχετε μέσα από διεκδικήσεις οικονομικών ζητημάτων, ενώ κάποιοι από εσάς θα είσαστε γενικά περισσότερο κτητικοί και σε θέματα που αφορούν κληρονομικές διεκδικήσεις.

Ταύρος
Είναι πιθανόν να υπάρχουν αλλαγές στην ζωή σας, οι οποίες, χωρίς να είναι απαραίτητα αρνητικές, δεν θα είναι αυτό που εσείς ακριβώς θα θέλατε. Οι συνθήκες που επικρατούσαν το καλοκαίρι σε αντίστοιχους τομείς της ζωής σας συχνά διαφοροποιούνται, με αποτέλεσμα να αγχώνεστε. Γενικά, τα σταθερά ζώδια δεν τα πάτε καλά με τις αλλαγές και δεν προσαρμόζεστε εύκολα σε αυτές, ωστόσο, μετά τις πρώτες δώδεκα ημέρες του μήνα, τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα για σας. Αυτή την περίοδο το κομμάτι που λέγεται συνεργασία θα μπορούσε να αποδώσει, ενώ, από το ξεκίνημα του μήνα, η παρουσία της Αφροδίτης στον χώρο του Σκορπιού θα σας κάνει έντονα συντροφικούς. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης θα κάνει πολλούς να δουν εκ νέου παλιές προτάσεις και να επιχειρήσουν ένα πισωγύρισμα σε κάτι που αφορά μια σχέση ή συνεργασία του παρελθόντος. Από τις 13 Οκτωβρίου και μετά, ξεκινά το θετικό διάστημα αυτού του μήνα, όπου μια σειρά από θετικές όψεις θα μπορούσαν να καθησυχάσουν τις ανασφάλειες των περισσοτέρων, γι’ αυτό είναι καλύτερα να μη βιαστείτε να… κακοχαρακτηρίσετε αυτό τον μήνα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε για τίποτα και να μην αφήνετε το άγχος να κυριαρχεί στη ζωή σας, γιατί, τουλάχιστον μέχρι τις 12 του μήνα, το άγχος θα μπορούσε να επηρεάσει και να βλάψει τον ψυχισμό σας, δημιουργώντας ίσως και προβλήματα υγείας σε κάποιους από εσάς.

Δίδυμοι
Οι περισσότεροι δείχνετε αρκετά ορεξάτοι και σε καλό δρόμο, τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Οι όποιες δυσκολίες ή διαφωνίες μπορούν να φέρουν οι δύσκολες όψεις των πρώτων δώδεκα ημερών, κυρίως στις σχέσεις σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε, εύκολα θα μπορούσαν να ξεπεραστούν, αν χρησιμοποιήσετε την ευελιξία που γενικά σας χαρακτηρίζει. Ο επαγγελματικός χώρος θα είναι εξαιρετικά θετικός αυτό τον μήνα και λίγο πολύ όλοι θα μπορέσετε να πετύχετε τώρα πολύ περισσότερα από ό,τι χθες. Όμως και οικονομικά ο μήνας δεν δείχνει αρνητικός για τους Διδύμους. Στον συναισθηματικό τομέα συνεχίζεται το θετικό κλίμα του προηγούμενου μήνα συνεχίζεται, δίνοντάς σας την ευκαιρία, είτε να βελτιώσετε τις συνθήκες στις υφιστάμενες σχέσεις, είτε να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες. Αυτό τον μήνα δεν θα σας λείπει ούτε το θάρρος ούτε η αυτοπεποίθηση. Θα τολμάτε και θα τα καταφέρνετε καλά στα δύσκολα, γι’ αυτό και ο μήνας προβλέπεται ιδιαίτερα ευνοϊκός για το ζώδιο σας.

Καρκίνος
Οι δύσκολες όψεις των πρώτων δώδεκα ημερών επαναφέρουν στην επιφάνεια και κάποιες φορές επιδεινώνουν οικογενειακής φύσεως προβλήματα, που εδώ και καιρό ωστόσο γνωρίζατε πως υπάρχουν. Κατά τη διάρκεια του μήνα περισσότερο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι στις 11 Ιουλίου, που είναι ουσιαστικά οι περισσότερο βαλλόμενοι Καρκίνοι του Οκτωβρίου, όπως και όσοι έχουν πλανήτες στη 19η και 20ή μοίρα του ζωδίου. Οι γεννημένοι στις 25 και 26 Ιουνίου θα έχετε αρκετές ευθύνες, που απορρέουν μέσα από σημαντικές αλλά απαιτητικές συνεργασίες ή σχέσεις, ενώ κάποιοι από εσάς ίσως κληθείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις ή να βρεθείτε απέναντι σε δύσκολα διλήμματα. Αντίθετα, ο μήνας αυτός ενδέχεται να δώσει μια σημαντική ευκαιρία στους γεννημένους από τις 14 ως 21 Ιουλίου, την οποία δεν πρέπει να αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Θα μπορούσε να είναι μία πρόταση, μια γνωριμία, ένα άγγιγμα της τύχης, ένα απρόσμενο κέρδος, που θα μπορούσε να αναβαθμίσει ένα σημαντικό τομέα της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής. Όμως και συναισθηματικά ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται εξαιρετικά έντονος για εσάς, φίλοι Καρκίνοι.

Λέων
Αν κάποιοι Λέοντες έχουν λόγο να προσέξουν αυτό τον μήνα, είναι μόνο οι γεννημένοι την πρώτη ήμερα του ζωδίου. Θέματα που δημιουργήσαν αναστάτωση και ένταση στη ζωή σας τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο, θα τα ξαναβρείτε τώρα μπροστά σας και μάλιστα εντονότερα από την πρώτη φορά. Παρόλο που μέχρι τις 12 του μήνα, θα υπάρχει μια τάση για κόντρες, αντιπαραθέσεις και ασυνεννοησία τόσο με συντρόφους, όσο και με τους συνεργάτες σας, εσείς θα πρέπει να είσαστε ευέλικτοι και καθόλου απόλυτοι, αφού οι συγκρούσεις αυτή την περίοδο μόνο σε καλό δεν θα σας βγουν. Ο μήνας παρουσιάζει γενικά δύσκολες όψεις, γι’ αυτό είναι καλό να αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις, αλλά και να προσέχετε γενικά τις μετακινήσεις σας, αφού η ένταση μπορεί να δημιουργήσει ρήξεις, αλλά και ατυχήματα. Ο οικογενειακός χώρος θα σας απασχολήσει αρκετά αυτό το διάστημα. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να έχουν την πρόθεση να σας στηρίζουν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνούν πάντα με τις αποφάσεις και τις συμπεριφορές σας. Μετά, λοιπόν, από ένα αρκετά αποδοτικό Σεπτέμβριο, ο Οκτώβρης είναι μήνας που σας προτρέπει να είστε περισσότερο ευέλικτοι για να διατηρήσετε αυτά που καταφέρατε τον περασμένο μήνα. Αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερη για ανοίγματα, όμως σε λίγο, από τα μέσα του Νοέμβρη, το πέρασμα του Δία στον Τοξότη θα σας ανοίξει ξανά τους δρόμους και θα ξαναφέρει καλές μέρες για όλους. Προς το παρόν, λοιπόν, κάντε λίγο ακόμα υπομονή.

Παρθένος
Η παρουσία του ΄Ηλιου και του Ερμή στον Ζυγό, δείχνει ότι στον οικονομικό τουλάχιστον τομέα θα υπάρχει μια καλή ροή εσόδων αυτό τον μήνα. Οι δύσκολες, όμως, όψεις των πρώτων δώδεκα ημερών είναι δεδομένο ότι θα σας φέρουν έξοδα που δεν μπορείτε να προβλέψετε. Ίσως να νιώσετε ανασφάλεια και γι’ αυτό μες στο μήνα θα είστε κτητικοί και απέναντι στο χρήμα αλλά και απέναντι στους ανθρώπους. Εύκολα θα σας ενοχλούν πράγματα και θα κοσκινίζετε πολύ τη λεπτομέρεια σε λόγια και κίνηση. Ο Οκτώβρης είναι ένας έντονα επικοινωνιακός μήνας και πολλοί θα κάνετε περισσότερες από ό,τι μπορείτε συναντήσεις, επικοινωνίες, αλλά και μετακινήσεις στη διάρκειά του. Στον επαγγελματικό τομέα ή θα σας ζητηθεί ή θα χρειαστεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν τελικά να αναδείξουν τις οποίες ιδιότητες, ταλέντα και ηγετικές ικανότητες έχετε. Στο καλό κομμάτι του μήνα, από τις 13 και μετά, κάποιοι μπορείτε να πετύχετε μια εξαιρετικά συμφέρουσα για σας συμφωνία ή και να υπογράψετε ένα επικερδές συμβόλαιο. Αυτό τον καιρό, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, μπορείτε να βασίζεστε αρκετά στη θετική διαμεσολάβηση ενός κοντινού σας ανθρώπου, που δείχνει να έχει τη δύναμη να στηρίξει ή να προωθήσει ένα δικό σας σχέδιο.

Ζυγός
Ο οικογενειακός χώρος, κυρίως τις πρώτες δώδεκα ημέρες του μήνα, θα μπορούσε να σας προβληματίσει αρκετά. Αν όχι όλοι, οι γεννημένοι στις 26 και 27 Σεπτέμβρη και 12 Οκτωβρίου είστε και οι Ζυγοί που θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο σε όλους τους τομείς αυτό τον μήνα. Για τους περισσότερους Ζυγούς τόσο το επαγγελματικό όσο και το οικονομικό κομμάτι δείχνει αισθητά βελτιωμένο. Όλα δείχνουν πως, αν εκμεταλλευτείτε σωστά το μήνα, θα μπορέσετε και την επαγγελματική σας θέση να εδραιώσετε και τα οικονομικά σας να σταθεροποιήσετε ή και να τα αυξήσετε. Ωστόσο, θα έχετε γενικά την τάση να ξοδεύετε ακόμα και για πράγματα που δεν χρειάζονται. Όμως και συναισθηματικά ο μήνας δείχνει να είναι καλός, ιδιαίτερα για τους Ζυγούς της δεύτερης και της τρίτης εβδομάδας του ζωδίου, οι οποίοι είτε θα κατακτήσετε είτε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το επίμονο φλερτ ενός ορμητικού ατόμου που θέλει να εισβάλει στη ζωή σας. Ωστόσο, οι μεγαλύτεροι αυτό το διάστημα θα έχετε αρκετή αναστάτωση, κυρίως με θέματα που αφορούν τα παιδιά σας, που θα δείχνουν αυτό τον καιρό τάσεις ανεξαρτητοποίησης που πιθανόν να σας αγχώνουν. Συναισθηματικά, όλοι θα είστε έντονα κτητικοί και απαιτητικοί από τους άλλους, την ίδια ώρα όμως θα επιτρέπετε στον εαυτό σας τα πάντα. Ο μήνας σε γενικές γραμμές δείχνει να είναι ιδιαίτερα καλός για τους περισσότερους Ζυγούς.

Σκορπιός
Όσο ο Ήλιος κινείται στον χώρο του Ζυγού, είναι λογικό να βρίσκεστε σε μια περίοδο απολογισμών και ενδοσκόπησης. Τις δύσκολες πρώτες 12 ημέρες του μήνα, συχνά πυκνά θα υπάρχουν αιτίες, γεγονότα, ειδήσεις, ή εξελίξεις που θα έχουν τη δύναμη να αναστατώσουν τον ευαίσθητο αυτό το διάστημα ψυχισμό σας. Ιδιαίτερα τις μέρες αυτές θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια και τις μετακινήσεις σας. Αυτός ο μήνας φέρνει ευκαιρίες και δώρα σε πολλούς Σκορπιούς, δημιουργεί όμως και εστίες οικογενειακών εντάσεων, κυρίως για τους γεννημένους τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα του ζωδίου. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να αυξάνει τη γοητεία σας και να ομορφαίνει τη ζωή των γεννημένων το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, με κατακτήσεις, πειρασμούς και επανασυνδέσεις, εάν κάτι τέτοιο επιδιώκετε. Μεγάλοι κερδισμένοι, όμως, του μήνα είναι όσοι από εσάς γεννήθηκαν από τις 14 ως 20 Νοεμβρίου, αφού οι ημέρες του Οκτώβρη φέρνουν τύχη, προτάσεις, ανοίγματα ή κέρδη, που δεν πρέπει να αγνοήσετε, αφού μπορεί να σας φέρουν κοντά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου ή στην αναβάθμιση ενός σημαντικού τομέα της ζωής σας.

Τοξότης
Στο πρώτο μισό του μήνα όλα δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με θέματα και προβλήματα τρίτων, γνωστών και δικών σας και λιγότερο με τα δικά σας ζητήματα. Αυτό τον καιρο θα είστε περισσότερο από ό,τι συνήθως ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Η μεγάλη κινητικότητα που παρουσιάζει ο χώρος του Σκορπιού και ο 12ος φυσικός σας οίκος, θα μπορούσε να σας δώσει περισσότερες από ό,τι συνήθως διαισθητικές ικανότητες και έντονα συναισθήματα, τα οποία, ωστόσο, δεν θα θέλετε να φανερώνετε στους γύρω σας. Υπάρχει για τους περισσοτέρους μια αιτία για να έχουν κρυφές χαρές, όνειρα, συναισθήματα και ένα χώρο για να μπορούν να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και να ονειρεύονται. Οικονομικά, αυτός ο μήνας θεωρείται δύσκολος για τους Τοξότες, γι’ αυτό και οι οικονομικές σας κινήσεις θα πρέπει να είναι προσεχτικές. Σε λίγο καιρό πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στη ζωή σας, καθώς ο Δίας φτάνει στο ζώδιό σας και υπόσχεται καλύτερες ημέρες για όλους. Είναι σίγουρο ότι τον Νοέμβριο θα έχουμε να πούμε πολύ καλύτερα πράγματα για εσάς τους Τοξότες αλλά και για όλα τα ζώδια της φωτιάς.

Αιγόκερως
Οι πολλές σας υποχρεώσεις σας και η προσπάθεια να τις καλύψετε, θα σας κουράσει αρκετά. Ο οικογενειακός χώρος δεν θα βοηθά ιδιαίτερα και οι σχέσεις σας, τόσο με τους συγγενείς, όσο και με τον σύντροφο, θα είναι μάλλον τεταμένες. Τόσο ο γονικός-οικογενειακός, όσο και ο συντροφικός χώρος, θα σας δημιουργούν άγχος και ένταση, ενώ οι σχέσεις του συντρόφου σας με τους συγγενείς σας ίσως να μην είναι οι καλύτερες αυτό το διάστημα. Επίσης, αυτός ο μήνας θα φέρει πολλά έξοδα που θα σας αναγκάσουν να γίνετε σφιχτοί και μετρημένοι στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ωστόσο, το μήνα αυτό ενισχύεται η κοινωνικότητά σας με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά με άτομα του φιλικού σας χώρου, που θα σας βοηθήσουν να ξεφεύγετε και να χαλαρώσετε από την πιεσμένη σας καθημερινότητα. Οι γεννημένοι στις 25, 26 και 27 Δεκεμβρίου, όπως και οι γεννημένοι στις 9 Ιανουάριου, προβλέπεται να είστε οι περισσότερο πιεσμένοι Αιγόκεροι του Οκτώβρη.

Υδροχόος
Το περισσότερο σημαντικό της εποχής, είναι ότι οι πιο πολλοί είστε σε μια φάση που ξέρετε τι ακριβώς θέλετε, τι σας ενοχλεί, τι σας κουράζει και από τι θέλετε να απαλλαχτείτε. Το αρνητικό είναι ότι, τουλάχιστον μέχρι τα μισά του μήνα, δεν έχετε την απαραίτητη ευελιξία και διπλωματικότητα στο λόγο για να πετύχετε χωρίς μεγάλες ρήξεις τους σκοπούς σας. Οι γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου θα έχετε ένα πολύ ανήσυχο μήνα, ο οποίος μπορεί να αλλάξει σημαντικά δεδομένα της ζωής σας, ανατρέποντας και γκρεμίζοντας πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσατε δεδομένα· οι υπόλοιποι το μόνο που πρέπει να διαχειριστείτε, είναι τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις. Σε ό,τι αφορά όμως τους σημαντικούς τομείς των κτήσεων, οικονομικών και συναισθηματικών, ο μήνας δείχνει αρκετά θετικός για εσάς. Λίγο πολύ, εύκολα ή δύσκολα, θα αποκτάτε μικρά ή μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που θέλετε και κάποιοι θα ξοδέψετε προκειμένου να βελτιώσετε την εικόνα σας έτσι ώστε να ξεχωρίσετε περισσότερο.

Ιχθείς
Ο Οκτώβρης μέχρι τις 12 του μήνα θα μπορούσε να δώσει αιτίες για να λυπηθείτε και να προβληματιστείτε, ακόμα και αν αυτές δεν αφορούν εσάς, αλλά άτομα με τα οποία είστε συναισθηματικά συνδεδεμένοι, είτε με φιλικούς, είτε με συγγενικούς δεσμούς. Η μεγάλη κινητικότητα που παρουσιάζει το ζώδιο του Σκορπιού αυτό το μήνα, θα σας δώσει αιτίες να φιλοσοφήσετε πάνω σε πολλά ζητήματα. Το μυαλό σας θα είναι εφευρετικό και θα βλέπετε πιο καθαρά και με περισσότερη λογική, πράγματα που πάντα συνέβαιναν στη ζωή σας και ο συναισθηματισμός σας δεν σας επέτρεπε να τα δείτε. Το διάστημα από τις 13 του μήνα προβλέπεται ευνοϊκό, κάνοντάς σας εξαιρετικά δημιουργικούς επαγγελματικά, ενώ δεν θα σας λείψουν οι ιδέες και οι ευκαιρίες. Οι μεγάλοι κερδισμένοι του μήνα είναι οι γεννημένοι από τις 13 μέχρι τις 19 Μαρτίου, οι οποίοι θα έχετε κάποια στιγμή μέσα στον μήνα μια πρόταση, εύνοια της τύχης, ή μια ευκαιρία, που αν την εκμεταλλευτείτε θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε ένα σημαντικό τομέα της ζωής σας. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι στους οποίους έχετε δώσει πολλά θα σας απογοητεύσουν, αυτός ο Οκτώβριος δείχνει εξαιρετικά θετικός και αποδοτικός σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο ΄Αρης από τον Υδροχόο θα σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε πράγματα και κάποιοι θα καταφέρετε να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες αυτό τον τόσο θετικό για εσάς μήνα.

Aπό τον Πέρρη Κρητικό και το astrology4u.gr τηλ επικοινωνίας 210 9349036 Αθήνα.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *