Τα ζώδια την εβδομάδα 1 ως 7 Οκτωβρίου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 1 ως 7 Οκτωβρίου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 1 ως 7 Οκτωβρίου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, δείχνει αρκετά αγχώδης για εσάς. Αν εξαιρέσουμε τη Δευτέρα που βοηθά τις επικοινωνιακές σας ανάγκες, από την Τρίτη θα είστε αρκετά πιεσμένοι. Δύο καλές μέρες είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή που μπορούν να σας ανεβάσουν τη διάθεση. Όμως, οι γεννημένοι 24 Μαρτίου θα είστε αρκετά ζορισμένοι από υποχρεώσεις και θα νιώσετε καταπίεση από τους γύρω σας. Το ίδιο και οι γεννημένοι 8 Απριλίου που είναι καλό να προσέχετε, σε μια περίοδο που δείχνει να μη συγχωρεί λάθη.

Ταύρος
Τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και σε κάποιες περιπτώσεις θέματα που αφορούν φυσική κατάσταση και υγεία θα απασχολήσουν αρκετά τη σκέψη σας στο ξεκίνημα του μήνα. Για τους γεννημένους 21 Απριλίου η εβδομάδα δίνει μεγάλη νευρικότητα και αιτίες ανατροπών. Η στάση και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα αναγκάσει πολλούς να αλλάξουν τα προγράμματά τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν μία κατάσταση. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι μέρες που εύκολα ζεσταίνουν οικογενειακές σχέσεις ή βοηθούν σε συγκεντρώσεις φίλων στο σπίτι. Το σαββατοκύριακο δείχνει έντονα συναισθηματικά φορτισμένο για όλους.

Δίδυμοι
Παρόλο που η πρώτη εβδομάδα του μήνα δεν δείχνει εύκολη, οι περισσότεροι θα τα πάτε πολύ καλά. Γενικά, ο μήνας ξεκινά με καλή διάθεση αφού όλοι έχετε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ανεβάζουν τη διάθεση, ακόμα κι αν σας κουράζουν. Καλή θα είναι και η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε και κάποιοι θα πάρετε χαρές από αυτούς. Μόνη παραφωνία το βράδυ της Τρίτης και το πρωινό της Τετάρτης όπου η σκληρή όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να χαλάσει το κλίμα.

Καρκίνος
Μουδιασμένοι και με την τάση να κάνετε αναπολήσεις θα είστε τη Δευτέρα, ενώ από το πρωί της Τρίτης θα έχετε φορτωμένο πρόγραμμα αλλά και τη διάθεση να κάνετε πολλά. Αν, μάλιστα, ξεφύγετε από το δύσκολο βράδυ της Τρίτης αποφεύγοντας δύσκολες συζητήσεις και κινούμενοι προσεκτικά, θα τα πάτε πολύ καλά αυτές τις μέρες αυτές. Οι γεννημένοι στις 2, 14 και 15 Ιουλίου, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, όμως, οι γεννημένοι 25 Ιουνίου και 11 Ιουλίου θα έχετε μια πολύ πιεστική βδομάδα.

Λέων
Οι συζητήσεις δεν θα οδηγούν εκεί που θέλετε μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι και οι γύρω σας δεν δείχνουν πρόθεση να εναρμονιστούν με τα δικά σας σχέδια. Όλα αυτά ως το πρωινό της Πέμπτης, γιατί από εκεί και μετά όλα θα είναι πιο καλά για εσάς, όπως και η διάθεσή σας. Τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να κάνετε πολλές συζητήσεις και να γίνετε πολύ ευέλικτοι για να καταφέρετε να έχετε κέρδος μέσα από αυτές. Οι γεννημένοι 24 Ιουλίου έχετε λόγους να είστε προσεχτικοί σε ό,τι κάνετε.

Παρθένος
Οι φίλοι θα είναι πολύ κοντά σας αυτές τις μέρες, για να μοιραστείτε μαζί τους σκέψεις, σχέδια και ανησυχίες. Οικονομικά, μπορείτε να περιμένετε έσοδα, αλλά και έξοδα που προκύπτουν κυρίως την Τετάρτη. Πέμπτη και Παρασκευή θα σας κλείσουν λίγο στον εαυτό σας, όμως, το σαββατοκύριακο θα είναι όλα όπως πρέπει για να νιώσετε καλά. Οι γεννημένοι 3, 15 και 16 Σεπτεμβρίου μπορείτε να βασιστείτε στη θετική διαμεσολάβηση ενός κοντινού σας ατόμου σε μια σας υπόθεση, ενώ είστε πολύ κοντά στο να κλείσετε μια καλή συμφωνία.

Ζυγός
Τα δύσκολα της εβδομάδας δείχνουν να αφορούν κυρίως τους γεννημένους 12 Οκτωβρίου, που θα πρέπει να αποφεύγουν λάθη και να είναι προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν. Σε πιεστικά διλλήματα πιθανόν να βρεθούν οι γεννημένοι 26 Σεπτεμβρίου, ενώ για τους περισσότερους η εβδομάδα δεν δείχνει να κυλά άσχημα. Κάποιοι, μάλιστα, γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο μπορείτε να δείτε να ανοίγει τώρα μια καλύτερη επαγγελματική προοπτική. Πέμπτη και Παρασκευή δείτε φίλους, αλλά το σαββατοκύριακο καλό είναι να ξεκουραστείτε και να αποφύγετε την πολυκοσμία και την ένταση.

Σκορπιός
Αυτές τις μέρες και λογικά με την παρουσία ήλιου και Ερμή στον Ζυγό, οι περισσότεροι είστε σε μια φάση ενδοσκοπήσεων και απολογισμών. Οι μέρες έχουν ένταση και ανατροπές για τους γεννημένους 24 Οκτωβρίου. Το δύσκολο βράδυ της Τρίτης και το πρωινό της Τετάρτης, μια είδηση μπορεί να σας προβληματίσει. Γενικά, οι μέρες δείχνουν καλές για τους περισσότερους σκορπιούς, ενώ το ξεκίνημα της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης προσφέρει μια 10ήμερη περίοδο ανανέωσης για τους γεννημένους 3 Νοεμβρίου. Το σαββατοκύριακο θα είναι κοινωνικό και ευχάριστο για όλους.

Τοξότης
Αυξημένη κοινωνικότητα και τη δυνατότητα να βρεθείτε σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους θα αποκτήσετε καινούριους φίλους σάς δίνει η πρώτη εβδομάδα του μήνα. Όμως, τα έξοδα τις μέρες αυτές μπορούν να σας προβληματίσουν κι αν δεν κινηθείτε συντηρητικά μπορεί εύκολα να βρεθείτε σε δυσκολία πριν φτάσετε στα μέσα του μήνα. Το βράδυ της Τρίτης μπορεί καχύποπτες σκέψεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι πιο καλές μέρες για όλους.

Αιγόκερως
Αρκετά υποχωρητικά βήματα πρέπει να κάνετε μέχρι την Τετάρτη, για να διατηρήσετε ήρεμο το κλίμα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Αυτός ο ρόλος δείχνει πιο δύσκολος για τους γεννημένους 25 Δεκεμβρίου και 9 Ιανουαρίου. Θετική είναι η παρουσία και η μεσολάβηση φίλων, που μπορούν να έχουν λύσεις για εσάς και να κρατούν ψηλά τη διάθεσή των γεννημένων 1, 12 και 13 Ιανουαρίου. Το δύσκολο το βράδυ της Τρίτης, μην επιμένετε σε τίποτα και αποφύγετε δύσκολα άτομα και συζητήσεις. Το σαββατοκύριακο θα σας βοηθήσει να νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι.

Υδροχόος
Για τους γεννημένους 28 Ιανουαρίου ως και 2 Φεβρουαρίου, οι μέρες αυτές είναι πολύ θετικές καθώς τους βοηθούν να σκέφτονται δημιουργικά, απαλλαγμένοι από καχυποψίες. Μέχρι το πρωί της Τετάρτης ένα νέο ή μια εξέλιξη, ακόμα κι αν δεν σας αφορά άμεσα, μπορεί να σας λυπήσει και να σας ρίξει ψυχολογικά. Εσείς του δεύτερου δεκαπενθημέρου να φρενάρετε την ορμή του λόγου σας, που μπορεί να γίνει αιτία να χάνετε τελικά το δίκιο σας και να δημιουργείτε αντιπάθειες χωρίς λόγο. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο θετικές μέρες της εβδομάδας για όλους.

Ιχθείς
Μέχρι και την Τετάρτη θα μονοπωλούν τις σκέψεις σας θέματα που αφορούν όσους αγαπάτε και τα προβλήματά τους. Ακόμα, θα υπάρχουν αιτίες εξόδων που από τη μία θα σας προβληματίσουν και θα σας αγχώσουν, από την άλλη θα σας ενεργοποιήσουν αμέσως, δίνοντάς σας ένα πολύ δημιουργικό και αποδοτικό διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή. Θετικά ανοίγματα, κέρδη, ίσως και μια καλή πρόταση και τύχη σε όλους τους τομείς, δίνει ο μήνας στο ξεκίνημά του στους γεννημένους 29 Φεβρουαρίου, 1, 13 και 14 Μαρτίου.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *