Τα ζώδια την εβδομάδα 2 έως 8 Ιουλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 2 έως 8 Ιουλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 2 έως 8 Ιουλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Κριός
Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της, σας βρίσκει κλειστούς από διάθεση και με τάση να αποτραβηχτείτε από τον πολύ κόσμο και τη φασαρία. Από Πέμπτη και μετά αρχίζετε να ανεβαίνετε σιγά-σιγά. Οι καλές όψεις του Ήλιου με τον Δία και στο τέλος της εβδομάδας του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θα σας δώσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές και αιτίες να κάνετε αισιόδοξα σχέδια. Οι γεννημένοι 11 με 18 Απριλίου θα έχετε αιτίες συναισθηματικής χαράς, ίσως και κάποιο κέρδος μέσα στην εβδομάδα.

Ταύρος
Κοινωνικούς και δραστήριους μέσα στον κόσμο, σας βρίσκει η εβδομάδα μέχρι τα μέσα της, ενώ από εκεί και μετά τίποτα δεν θα έχει τη δύναμη να σας βγάλει από το καβούκι σας ή να σας κάνει ιδιαίτερα ομιλητικούς. Κουρασμένοι προφανώς από την έντονη συναναστροφή σας με κόσμο μέχρι την Τετάρτη, θα θέλετε την ησυχία σας και την απομόνωση από τα πολλά-πολλά. Οι γεννημένοι 22 Απριλίου βιώνετε ανατρεπτικές καταστάσεις. Ηρεμήστε και απολαύστε το σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι
Με ευθύνες και υποχρεώσεις ξεκινά η εβδομάδα σας, ενώ από τα μέσα της και μετά, αν φανείτε διπλωμάτες με τον λόγο σας, μια επαγγελματική συμφωνία ή κίνηση που θα κάνετε, δείχνει πολλά υποσχόμενη. Η επαγγελματική και κοινωνική άνοδος είναι δεδομένη γι’ αυτούς που θέλουν και προσπαθούν. Οι γεννημένοι 29 και 30 Μαΐου είσαστε υπερδραστήριοι και έτοιμοι για όλα αυτό το διάστημα. Η Πέμπτη, η Παρασκευή και το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι, είναι οι καλύτερες μέρες για να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα.

Καρκίνος
Πνευματικά ανήσυχους και με πολύ καλές ιδέες σας βρίσκει η εβδομάδα μέχρι τα μέσα της, ενώ οι καλές όψεις του Ήλιου με τον Δία και τον Ποσειδώνα θα σας δώσουν μια οικονομική ανάσα. Οι γεννημένοι 5 Ιουλίου εκμεταλλευτείτε την τόσο μεγάλη τύχη των ημερών και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη μια σημαντική ευκαιρία ή κάτι άλλο καλό που φέρνουν οι μέρες αυτές στη ζωή σας. Τρίτη και Τετάρτη είναι πολύ καλές μέρες για όλους.

Λέων
Καχύποπτοι και με περίεργη διάθεση ξεκινάτε την εβδομάδα, αλλά από την Πέμπτη και μετά η ψυχολογία σας ανεβαίνει πολύ. Το οικογενειακό κλίμα θα είναι πολύ καλό και άτομα της οικογενείας φαίνεται να στηρίζουν αποφάσεις σας και να ανταποκρίνονται θετικά στις απαιτήσεις σας. Οι γεννημένοι 13 έως 21 Αυγούστου θα έχετε ειδικές αιτίες συναισθηματικής χαράς, επιβεβαίωσης και μια θετική εξέλιξη σε κάποια ενέργειά σας. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Παρθένος
Συντροφικοί και ευέλικτοι είσαστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τους γύρω σας να είναι δεκτικοί στα αιτήματά σας, ενώ από τα μέσα της προσέξτε λίγο την επιθετικότητα που μπορεί να σας χαρακτηρίζει, προκειμένου να περάσετε το δικό σας στους γύρω σας. Οι καλές όψεις του Ήλιου με τον Δία και τον Ποσειδώνα, θα σας διασφαλίσουν καλές συμφωνίες, ομαλό διάλογο και πολύ καλές κοινωνικές επαφές που θα μπορέσουν να κατασιγάσουν ανησυχίες σας. Το σαββατοκύριακο είναι πολύ καλό για όλους.

Ζυγός
Με επαγγελματικές ανησυχίες και γενικά σκέψεις για το πώς να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ξεκινά η εβδομάδα σας, ενώ στα μέσα της χαλαρώνετε λίγο και γίνεστε πιο συνεργάσιμοι με τους γύρω σας. Την Πέμπτη φαίνεται πως κάποιο άτομο από τον κοινωνικό σας περίγυρο βοηθά στην πραγμάτωση στόχων και φιλόδοξων σχεδίων. Οι γεννημένοι 28 Σεπτεμβρίου είσαστε πολύ πιεσμένοι από προβλήματα, ενώ οι γεννημένοι 1 Οκτωβρίου είσαστε έτοιμοι για δράση, προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο δυνατό σε ό,τι κυνηγάτε.

Σκορπιός
Πολύ ανεβασμένους και κάνοντας πράγματα που πραγματικά αγαπάτε, σας βρίσκει η εβδομάδα μέχρι τα μέσα της ,ενώ την Πέμπτη η πολύ καλή όψη του Ήλιου με τον Δία σας δίνει την ευστροφία που χρειάζεστε για να πετύχετε έναν πολύ σημαντικό επαγγελματικό στόχο. Την Κυριακή ο Ήλιος κάνει μια ακόμα καλή όψη με τον Ποσειδώνα δίνοντάς σας αιτίες να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε με αγαπημένους είτε κάποιο ταξίδι είτε ένα σημαντικό βήμα. Το σαββατοκύριακο περάστε το συντροφικά με αγαπημένους.

Τοξότης
Οικογενειακά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν στην αρχή της εβδομάδας. Από την Πέμπτη και μετά η διάθεση σας ανεβαίνει στο ζενίθ, αφού πετυχαίνετε να κάνετε οτιδήποτε σας χαροποιεί. Ειδικά οι γεννημένοι 13 έως 20 Δεκεμβρίου θα έχετε πολύ ειδικές αιτίες συναισθηματικής χαράς και επιβεβαίωσης μέσα στην εβδομάδα. Η καλή όψη της Πέμπτης, φέρνει σε πολλούς οικονομική βοήθεια από τρίτους και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και να ξεπεράσετε ανησυχίες και άγχη. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες.

Αιγόκερως
Πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις θα έχετε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ δεν θα λείψουν και ειδήσεις, προσκλήσεις και συναντήσεις, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευχάριστα. Η Πέμπτη μπορεί να σας φέρει ευχάριστες γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα μπορούσε να προκύψει μια ευχάριστη και συμφέρουσα συνεργασία. Η Κυριακή είναι επίσης μια καλή μέρα, που θα φέρει ευχάριστες και χαλαρωτικές στιγμές αλλά και θα αναθερμάνει τις σχέσεις με τους γύρω σας. Το σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους.

Υδροχόος
Ξεκινάτε την εβδομάδα σας προσπαθώντας να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, κάτι που δεν είναι και εύκολο για έναν Υδροχόο. Η Πέμπτη φαίνεται πως σας βοηθά μέσω μιας πολύ καλής σχέσης ή συνεργασίας να πετύχετε υψηλούς στόχους, ενώ την Κυριακή φαίνεται πως θα έχετε αυτά που χρειάζεστε ώστε να κάνετε αυτό που θέλετε και να περάσετε όμορφα φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οι γεννημένοι 28 Ιανουαρίου έχετε ιδιαίτερη δυναμική τις μέρες αυτές, ενώ το σαββατοκύριακο δείχνει πολύ γλυκό για όλους.

Ιχθείς
Οι ανάγκες και τα θέλω σας έχουν προτεραιότητα όλη την εβδομάδας κι εσείς θα παραμερίσετε λίγο τους άλλους για να κάνετε πράγματα μόνο για εσάς. Οι καλές όψεις της εβδομάδας σάς δίνουν όση σπιρτάδα χρειάζεστε για να καταφέρνετε να κερδίζετε τη στήριξη ανωτέρων, ώστε να σας βοηθούν να πετυχαίνετε αυτά που θέλετε. Οι γεννημένοι 3 και 4 Μαρτίου είστε εσείς που οτιδήποτε κι αν βάζετε στόχο τώρα μπορείτε να το πετύχετε καθώς η τύχη μπαίνει στη ζωή σας. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *