Τα ζώδια την εβδομάδα 23 με 29 Ιουλίου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 23 με 29 Ιουλίου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 23 με 29 Ιουλίου 2018, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα με πολλές και δύσκολες όψεις. Την Τρίτη αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εξαπατηθείτε, ενώ την Τετάρτη κάποιος αγαπημένος σας θα ξεπεράσει τα όρια δημιουργώντας σας εκνευρισμό. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους διότι η πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης θα μεγεθύνει συναισθηματικές παρεξηγήσεις και ο ανάδρομος Ερμής θα δημιουργεί ασυνεννοησίες και μπερδέματα. Το σαββατοκύριακο φαίνεται αρκετά καλό για όλους.

Ταύρος
Βρισκόμαστε σε μια εβδομάδα με αρκετή ένταση και εκνευρισμό. Την Τρίτη προσοχή σε συναισθηματικές κυρίως εξαπατήσεις, ενώ η Τετάρτη κρύβει οικογενειακές εντάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει απρόσμενα έξοδα και κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις σε λεφτά που περιμένετε, ενώ η πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης που γίνεται την Παρασκευή στον Υδροχόο έχει τη δύναμη να ρίξει λάδι στη φωτιά που σιγοκαίει από την Τετάρτη στους οικογενειακούς χώρους. Οι γεννημένοι 5 έως 11 Μαΐου θα έχετε αιτίες συναισθηματικής χαράς.

Δίδυμος
Από τη μεριά σας ξεκινάτε την εβδομάδα με συντροφική διάθεση και πρόθυμοι να συνεργαστείτε, όμως, η Τρίτη κρύβει συναισθηματικά μπερδέματα. Θα νιώσετε απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου που αγαπάτε και νιώθετε σαν οικογένεια. Την Τετάρτη προσέξτε την επιθετικότητα του λόγου αλλά και την σπασμωδικότητα των κινήσεών σας. Ο ανάδρομος Ερμής από την Πέμπτη θα καθυστερήσει την εξέλιξη προσωπικών σας υποθέσεων και θα αλλάξει προγραμματισμένα σχέδια, ενώ η πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης θα κάνει δύσκολη και νευρική κάθε είδους επικοινωνία.

Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή έχει αρκετή ένταση. Από την Τρίτη θα υπάρχουν μπερδέματα σε συζητήσεις και μετακινήσεις -άλλα θα λέτε κι άλλα θα καταλαβαίνουν- ενώ καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι σε ό,τι ακούτε. Παράλληλα, οι αναβολές σε προγραμματισμένα είναι δεδομένες. Η Τετάρτη μπορεί να φέρει απρόσμενα έξοδα, ενώ η πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο σάς δείχνει πώς πρέπει να κάνετε προσεχτικούς οικονομικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε μετέωροι μόλις τελειώσουν τα στηρίγματα που έχετε.

Λέων
Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα που θα πρέπει να προσέχετε τις οικονομικές δοσοληψίες, όπως και τις υπερβολικές αντιδράσεις όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Με τον ανάδρομο Ερμή θα ψάξετε να ενεργοποιήσετε μεθόδους του χθες, αφού βλέπετε πως οι μέθοδοι του σήμερα δεν αποδίδουν όσο θέλετε ή χρειάζεστε. Η πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης την Παρασκευή θα επηρεάσει πολύ έντονα την ψυχολογία τον γεννημένων τις τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου, οι οποίοι βρίσκονται μπροστά σε πολλές και σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.

Παρθένος
Στο ξεκίνημά της η εβδομάδα απαιτεί να είσαστε προσεχτικοί με οικονομικές συναλλαγές, γιατί υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να χάσετε κάτι. Η στάση του κυβερνήτη σας Ερμή θα σας κάνει να αναλύετε περισσότερο από ό,τι χρειάζεται λεπτομέρειες καταστάσεων, ενώ γενικά θα επιζητάτε την ηρεμία αποφεύγοντας κοινωνικές υποχρεώσεις. Η πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης θα καταφέρει να σας αγχώσει, κυρίως για ζητήματα τρίτων, ενώ οι γεννημένοι 7 έως 13 Σεπτεμβρίου θα έχετε λόγους να είσαστε πολύ χαρούμενοι, ανεβασμένοι και σε κάτι πολύ κερδισμένοι.

Ζυγός
Αυτή την εβδομάδα θα είστε επιρρεπείς σε επαγγελματικά και συναισθηματικά λάθη. Γενικά, επικρατεί ένα πάρα πολύ θαμπό σκηνικό και τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει. Μην ενεργείτε σπασμωδικά βασιζόμενοι σε ό,τι ακούτε από τρίτους αν δεν είναι διασταυρωμένο. Οι γεννημένοι 27 και 28 Σεπτεμβρίου είστε πολύ πιεσμένοι από οικογενειακά προβλήματα. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει φίλους και γενικότερα ανθρώπους από το παρελθόν, με τους οποίους είχατε χαθεί. Η πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης φέρνουν παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού σας χώρου.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι από τα πιο ευνοημένα ζώδια της χρονιάς και το πιο ευνοημένο από τα άλλα δύο (καρκίνος, Ιχθείς) του νερού. Οι γεννημένοι 5 και 6 Νοεμβρίου πετυχαίνετε οτιδήποτε στοχεύσετε. Γενικά, η εβδομάδα σας θέλει προσεκτικούς σε συναισθηματικά μπερδέματα, ενώ την Τετάρτη αποφύγετε κόντρες με άτομα του επαγγελματικού χώρου, ειδικά οι γεννημένοι 25 Οκτωβρίου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή φαίνεται να καθυστερεί επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ η πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης την φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που απαιτούν λύση.

Τοξότης
Η εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σας σε επαγγελματικά μπερδέματα και εντάσεις που θα υπάρχουν την Τρίτη και την Τετάρτη. Μην τεντώνετε σχοινιά αυτές τις μέρες γιατί θα σπάσουν. Ο ανάδρομος Ερμής για εσάς λειτουργεί πολύ καλά και βοηθητικά, αφού βάζει φρένο στην ορμή που έχει ο λόγος σας ο οποίος, πολλές φορές, σας κάνει να χάνετε το δίκιο σας. Τόσο λόγω όψεων όσο και λόγω της έκλειψης, αποφύγετε να κοντραριστείτε με άτομα που χρειάζεστε και που πιθανόν να έχουν κάποια θέση ευθύνης ή μεγαλύτερη δύναμη από εσάς.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας από την Τρίτη, καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι σε ό,τι ακούτε. Την Τετάρτη πολύ εύκολα θα μπορούσατε να αρπαχτείτε με αγαπημένους σας για οικονομικά ζητήματα, ενώ οι όψεις σε συνδυασμό και με την πανσέληνο και την ολική έκλειψη Σελήνης της Παρασκευής θα σας κάνουν εκρηκτικά κτητικούς. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα σας κάνει να αναλύετε εκ νέου θέματα του παρελθόντος και να γκρινιάζετε γι’ αυτά. Οι γεννημένοι 4 έως 11 Ιανουαρίου θα έχετε ειδικές αιτίες να είσαστε πολύ χαρούμενοι.

Υδροχόος
Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της σας θέλει αρκετά σπάταλους, κάτι που μπορεί να σας φέρει σε κόντρα με άτομα της οικογενείας, αφού δεν είναι σε θέση να καλύψουν αδικαιολόγητες σπατάλες. Ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να σας φέρει ξανά κοντά με άτομα του παρελθόντος, ενώ η πανσέληνος και η ολική έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους 21, 22 και 23 Ιανουαρίου, που περνούν έτσι κι αλλιώς ένα ανατρεπτικό διάστημα, όπου ένας σημαντικός τομέας της ζωής τους θα αλλάξει ολοκληρωτικά.

Ιχθείς
Η εβδομάδα ξεκινά με συζητήσεις που δεν διαθέτουν πειθώ, αφού περιέχουν αρκετά θαμπά σημεία, ενώ την Τετάρτη προσέξτε τις έντονες αντιδράσεις σε επαγγελματικούς χώρους. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα άγχη σας, γιατί οι δύσκολές όψεις σε συνδυασμό με την ολική έκλειψη Σελήνης θα μπορούσαν να σας φέρουν από απλή αδιαθεσία μέχρι και σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι γεννημένοι 4 Μαρτίου είστε οι πιο τυχεροί όλων και μπορείτε να καταφέρετε ακόμα και το ακατόρθωτο αυτό το διάστημα.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *