Τα ζώδια την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Τα ζώδια την εβδομάδα 26 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου, από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Κριός
Οι καλές μέρες που ακολουθούν έχουν και δίνουν δώρα και ευκαιρίες για ξεκινήματα στους γεννημένους 25 και 26 Μαρτίου. Όμως και οι περισσότεροι Κριοί τις μέρες αυτές μπορείτε να διορθώσετε λάθη και να βελτιώσετε σχέσεις με άτομα από τα οποία έχετε συμφέρον να τα πηγαίνετε καλά. Ως και την Πέμπτη εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες και βελτιώστε το κλίμα γύρω σας. Οι γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου θα έχετε οριακές εντάσεις που εύκολα θα μπορούσαν να οδηγήσουν μία κατάσταση στο τέλος της.

Ταύρος
Οι καλές όψεις των ημερών μπορούν να δώσουν σε πολλούς ένα οικονομικό στήριγμα ή άλλης μορφής ενίσχυση. Ο μήνας κλείνει πολύ πιο αισιόδοξα από όσο ξεκίνησε και σιγά-σιγά όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Δευτέρα και Τρίτη είναι καλές μέρες για επαφές και συζητήσεις, ενώ από το μεσημέρι της Πέμπτης ως και το Σάββατο θα βρεθείτε πιο κοντά σε όσους αγαπάτε. Αυτές τις μέρες μπορείτε να κάνετε κινήσεις που αφορούν διευθετήσεις οικονομικών στοιχείων και να διεκδικήσετε ό,τι θεωρείτε ότι δικαιωματικά σας ανήκει.

Δίδυμοι
Οι καλές όψεις των ημερών εύκολα θα μπορούσαν να σας φέρουν απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη πρόταση αυτές τις μέρες. Επίσης, οι συνθήκες επιτρέπουν να μιλήσετε για όλα και να αλλάξετε προς το καλύτερο το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Τύχη σε ερωτικά ζητήματα φέρνουν οι μέρες στους γεννημένους 18, 19 και 20 Ιουνίου, αλλά και χαρές άλλης μορφής σε όσους δεν ενδιαφέρονται για ερωτικά θέματα. Εξαιρετικό για όλους το βράδυ του Σαββάτου και η Κυριακή.

Καρκίνος
Μια νέα εποχή ξεκινά για τους περισσότερους Καρκίνους αυτή τη βδομάδα. Οι θετικές όψεις Ήλιου, Ερμή και Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας, δίνουν το έναυσμα θεαματικών εξελίξεων που πιθανόν να αφορούν τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι γεννημένοι 29 και 30 Ιουνίου ίσως βρεθείτε απέναντι σε διλλήματα, πιεσμένοι από απαιτήσεις είτε συντρόφων, είτε μιας συνεργασίας. Οικονομικά, οι συνθήκες δείχνουν πιο καλές καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμα και κάποια χρέη. Ρίξτε, λοιπόν, όλο το βάρος των προσπαθειών σας σε ό,τι μπορεί να σας φέρει κέρδος.

Λέων
Ημέρες ανάκαμψης, ευκαιριών και αναγνώρισης είναι οι τελευταίες μέρες του μήνα. Οι γεννημένοι 27 και 28 Ιουλίου, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και πιθανόν μια σημαντική πρόταση. Όμως και εσείς του Ιουλίου θα έχετε καλές στιγμές αυτό το 7ήμερο, ενώ οι Λέοντες του Αυγούστου -χωρίς να είναι άμεσα κερδισμένοι από τη θετική συγκυρία- θα νιώσουν με τη σειρά τους ότι κάτι αρχίζει να φαίνεται πιο αισιόδοξο. Εξαιρετικές οι μέρες ως και την Πέμπτη, καθώς σας δίνουν καλή διάθεση και ενέργεια.

Παρθένος
Οι πολλές θετικές όψεις των ημερών φέρνουν καλά πράγματα στον χώρο του σπιτιού σας και σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας με τους δικούς σας. Μια επιθυμία που αφορά το πώς θα θέλατε να είναι ο χώρος σας μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί, ενώ κάποιοι άλλοι μπορούν να ζητήσουν και να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των δικών τους ανθρώπων. Οι μέρες μπορεί να δίνουν κάποιες μικροεντάσεις και αντιπαραθέσεις με συντρόφους στους γεννημένους τέλος Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά αυτά εύκολα ξεπερνιούνται.

Ζυγός
Σε πολλούς οι θετικές όψεις Ήλιου, Ερμή και Δία, μπορούν να φέρουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή το κλείσιμο μιας συμφωνίας τις μέρες αυτές. Αυτό το 7ήμερο βοηθά όλους τους Ζυγούς να επιδιώξουν και να κάνουν μια καλή συζήτηση με όποιους έχουν διαφορές, καθώς σχετικά εύκολα θα καταφέρετε να τους φέρετε στα νερά σας. Οι περισσότερο τυχεροί των ημερών, γεννημένοι τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, έχετε και επιβεβαίωση και επιλογές, τόσο συναισθηματικές όσο και άλλες μαζί με οικονομική εύνοια.

Σκορπιός
Οι μέρες αυτές δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να έχετε ένα έσοδο που θα σας χαροποιήσει και θα σας κάνει να νιώσετε δυνατοί. Εξαιρετικά αποδοτικό διάστημα για τα επαγγελματικά που σας κάνει να αισιοδοξείτε για το αύριο. Όλες οι μέρες είναι θετικές για εσάς και θα προλαβαίνετε να είστε εντάξει και στα κοινωνικά και στα προσωπικά σας. Οι γεννημένοι 30 και 31 Οκτωβρίου, όπως και οι γεννημένοι 1 και 2 Νοεμβρίου θα έχετε κατακτητική δύναμη και το θάρρος να τολμάτε, ιδιαίτερα σε ό,τι εμπεριέχει ευκαιρία διάκρισης.

Τοξότης
Κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή των Τοξοτών αυτές τις μέρες και περισσότερο στους γεννημένους 26 και 27 Νοεμβρίου, που θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν μια ευκαιρία που ίσως αλλάξει προς το καλύτερο σημαντικούς τομείς της ζωής τους. Οι γεννημένοι 29, 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου αποφύγετε διπλωματικά μια ενδοοικογενειακή ένταση, ακόμα και αν κάποιο άτομο σάς προκαλεί και σας εκνευρίζει με τη στάση του. Αντίθετα, εξαιρετικές θα είναι οι φιλικές επαφές και οι συναντήσεις των γεννημένων τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.

Αιγόκερως
Μπορεί οι γεννημένοι 29 και 30 Δεκεμβρίου να είστε προβληματισμένοι από μια κατάσταση και σε διλλήματα για τη στάση που πρέπει να κρατήσετε αυτές τις μέρες, όμως, οι πολλές καλές όψεις Ήλιου Ερμή και Δία δείχνουν να δημιουργούν ηρεμία στη ζωή σας. Κάποιοι μπορείτε να ανακαλύψετε μια κρυφή διέξοδο χαράς και να τα βρείτε με τον εαυτό σας ή και με πολύ δικά σας άτομα. Σίγουρα, αυτόν τον καιρό θα έχετε αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε, να ανασυνταχθείτε και να βγάλετε τον καλό σας εαυτό.

Υδροχόος
Οι γεννημένοι 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου, θα έχετε ένα καταπληκτικό 7ήμερο που μπορεί να σας αναγεννήσει συναισθηματικά. Όλοι, μα πιο πολύ εσείς του Ιανουαρίου, θα έχετε προσκλήσεις και αιτίες να βρεθείτε με καλό κόσμο και να δημιουργήσετε δέσετε καινούριες φιλίες. Οικονομικά, θα είστε σπάταλοι για τον εαυτό σας και τσιγκούνηδες για τους άλλους, όμως, και στις δύο εκδοχές θα είστε υπερβολικοί. Γενικά, προσέξτε αγορές και την διαχείριση του χρήματος στις 30 του μήνα, που εύκολα μπορεί να κάνετε λάθη.

Ιχθείς
Αυτήν την εβδομάδα βάλτε τις μηχανές να δουλέψουν σε υψηλές στροφές. Ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε να κάνετε πολλά αυτόν τον καιρό, αναβαθμίζοντας τη δουλειά σας και ανεβάζοντας τα έσοδά σας. Θα πρέπει να θυμάστε, όσοι έχετε υψηλές φιλοδοξίες, πως ο δρόμος της επιτυχίας είναι αρκετά μοναχικός, ενώ διανύετε μια δύσκολη περίοδο σε ό,τι αφορά τις φιλικές ή και συγγενικές σας σχέσεις, που περνούν από ένα ξεκαθάρισμα. Κάποιες στιγμές θα στενοχωρηθείτε, καθώς άτομα γύρω σας θα σας απογοητεύουν με τη συμπεριφορά τους.

Από τον Πέρρη Κρητικό και το www.astrology4u.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *