HomeTALK OF THE TOWNMEDIAΑγγελική Νικηφόρου: Οι πρώτες δηλώσεις για την αντικατάσταση της Ελπίδας Ιακωβίδου στο ΡΙΚ

Αγγελική Νικηφόρου: Οι πρώτες δηλώσεις για την αντικατάσταση της Ελπίδας Ιακωβίδου στο ΡΙΚ

Η Αγγελική Νικηφόρου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του κρατικού καναλιού. Η αντικαταστάτρια της Ελπίδας Ιακωβίδου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στον δημοσιογράφο Χάρη Παπαθεοχάρους για τις ανάγκες της εκπομπής, «Με αγάπη Χριστιάνα».

«Σου επιβεβαιώνω ότι θα είμαι στο πρωινό του ΡΙΚ και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό και είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά ταυτόχρονα είναι μια ωραία πρόκληση για εμένα», δήλωσε αρχικά η Αγγελική Νικηφόρου.

«Ξεκίνησα με τις προετοιμασίες για την εκπομπή. Θα βάλουμε κάτω όλες τις ιδέες που έχουμε όταν ολοκληρωθεί η ομάδα. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο φρέσκο. Πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα ακόμα, αλλά υπάρχει όρεξη και θέληση και είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ωραίο», είπε σε άλλο σημείο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του ο Χάρης Παπαθεοχάρους σχολίασε πως η παρουσιάστρια αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της: «Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να πείσω τον κομμωτή μου να κάνω μια αλλαγή, και εχθές έγινε αυτή η αλλαγή, μου αρέσουν οι αλλαγές…».

Δείτε το παρακάτω βίντεο: 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends