Ο Άγγελος Λάτσιος την περασμένη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου γιόρτασε τα 22α γενέθλιά του στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου πέρασε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με μια από τις κοπέλες που ήταν στην παρέα του.
Πρόκειται για την Άντρεα Χριστοδούλου, η οποία έχει καταγωγή από την Κύπρο και ασχολείται με τα social media.
- Διαβάστε επίσης: Τζιόβας για Παπουτσάκη: «Γύρισε σπίτι κλαμένη, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να τους πετάξω αβγά»
Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς τους λογαριασμούς της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διαπιστώσει ότι έχει άριστες σχέσεις σχέσεις με την πρώην σύντροφό του Άγγελου Λάτσιο, Γκάια Μερκούρη.
Οι δυο τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους και φαίνεται να αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα:








Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή φωτογραφιών: tlife

