HomeTALK OF THE TOWNJUICYAkylas: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση και η αποκάλυψη για το γούρι του

Akylas: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση και η αποκάλυψη για το γούρι του

Ο Ακύλας έζησε το βράδυ της Τρίτης, 12 Μαΐου, μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της μέχρι τώρα πορείας του, ανεβαίνοντας στη σκηνή της Eurovision 2026 στη Βιέννη για τον Α’ Ημιτελικό.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα της εμφάνισής του, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας έδειξε πως είχε ανέβει στη σκηνή αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και μια σκηνική παρουσία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, κατάφερε να οδηγήσει την ελληνική συμμετοχή στον τελικό.

Η αγωνία κορυφώθηκε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, με την Ελλάδα να ακούγεται πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, 16 Μαΐου. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόκριση, ο ίδιος αφιέρωσε την επιτυχία στους φίλους του, στη μητέρα του, σε όσους τον πίστεψαν, στη Minos, την ΕΡΤ, αλλά και στον εαυτό του που, όπως είπε, δεν τα παράτησε ποτέ.

«Σίγουρα αφιερώνω τη σημερινή επιτυχία στους φίλους μου, στη μαμά μου, σε όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν, στη Minos, την ΕΡΤ και στον εαυτό μου που δε τα παράτησε ποτέ. Τα καλύτερα σίγουρα έρχονται. Πάμε να τους δείξουμε πώς γίνεται….Δε καταλαβαίνετε τι δουλειά έχουμε ρίξει αυτούς τους τρεις μήνες γι’ αυτό που είδατε. Είμαστε πάρα πάρα πολύ χαρούμενοι. Ανυπομονώ για το Σάββατο. Δε ξέρω πώς θα περάσουν αυτές οι μέρες. Το γούρι μου είναι η ομάδα μου» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ακύλας.

 

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends