Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει φθινόπωρο, όμως η Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται πως δεν είναι ακόμη έτοιμη να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.
Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και έκανε μια μικρή απόδραση στη θάλασσα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις καθημερινές υποχρεώσεις και απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η Αλεξάνδρα Νίκα μοιράστηκε ένα βίντεο από τη βόλτα της με φουσκωτό σκάφος στα ανοιχτά. Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, απαθανάτισε μερικές από τις όμορφες στιγμές της εξόρμησής της, δείχνοντας πως το καλοκαιρινό mood μπορεί να παραταθεί λίγο ακόμη.
«Λίγο καλοκαίρι ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της, συνοδεύοντας το στιγμιότυπο.
Η Αλεξάνδρα Νίκα, που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τη δική τους οικογένεια, φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις στιγμές χαλάρωσης και τις μικρές αποδράσεις, όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.
Και όπως δείχνει η νέα της ανάρτηση, για εκείνη το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε ημερολογιακά, αλλά στη θάλασσα… έχει ακόμη λίγη παράταση.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

