HomeTALK OF THE TOWNJUICYΆννα Βίσση: Κλειστό σήμερα, Σάββατο 28/2, το «Hotel Ermou» - Η ανακοίνωση της τραγουδίστριας

Άννα Βίσση: Κλειστό σήμερα, Σάββατο 28/2, το «Hotel Ermou» – Η ανακοίνωση της τραγουδίστριας

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, το νυχτερινό κέντρο «Hotel Ermou», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση στην Αθήνα, ως ένδειξη πένθους για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Η κορυφαία Κύπρια τραγουδίστρια έκανε γνωστή την απόφαση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναδημοσίευσε τη σχετική ανακοίνωση του «Hotel Ermou».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Το Hotel Ερμού θα παραμείνει κλειστό το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Η Άννα Βίσση και οι συνεργάτες της εκφράζουν τον βαθύ τους σεβασμό και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες και σε όλους όσοι επλήγησαν».

Στιγμιότυπο οθόνης 2026 02 28, 12.24.26 μμ

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends