HomeTALK OF THE TOWNJUICYΑντώνης Ρέμος: Πού τσακώσαμε τον τραγουδιστή λίγο πριν από τη μεγάλη του συναυλία στην Κύπρο

Αντώνης Ρέμος: Πού τσακώσαμε τον τραγουδιστή λίγο πριν από τη μεγάλη του συναυλία στην Κύπρο

Μια μεγάλη συναυλία στην Κύπρο πρόκειται να δώσει ο Αντώνης Ρέμος την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, στην Τάφρο Νταβίλα, στη Λευκωσία.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, στο πλαίσιο της επετειακής συναυλίας «ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 30 – 30 χρόνια στην καρδιά σας, 30 χρόνια όλος δικός σας», θα υποδεχτεί στο πλευρό του μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μάστορας, η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Θεοφάνους θα συμμετάσχουν στη μεγάλη βραδιά, δίπλα στον Αντώνη Ρέμο.

Ο ερμηνευτής ετοιμάζεται για το μεγάλο μουσικό γεγονός και σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ταξίδεψε στην Κύπρο, προκειμένου να ξεκινήσει τις προετοιμασίες.

Ο φωτογραφικός φακός του LIKE.com.cy τον απαθανάτισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην Αθήνα, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Λάρνακα.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Remos1 Remos2

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends