

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σημαντικότερη στιγμή της κοινής τους πορείας έχει πλέον ξεκινήσει. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα βρίσκονται στην Πάρο, όπου πραγματοποιούνται οι λαμπεροί εορτασμοί του γάμου τους, έχοντας δίπλα τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό για να μοιραστούν μαζί τους αυτή την ξεχωριστή περίσταση.
Η αρχή έγινε με ένα εντυπωσιακό pre-wedding party στο παραθαλάσσιο beach bar CRIOS, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στο κύμα. Από τις πρώτες κιόλας ώρες, συγγενείς και φίλοι κατέφθαναν στον χώρο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα, καλοκαιρινή ανεμελιά και έντονη συγκίνηση.
Το «παρών» έδωσαν αρκετά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, επιβεβαιώνοντας τις στενές φιλίες που διατηρεί το ζευγάρι. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν η Χριστίνα Κοντοβά, η Ευγενία Σαμαρά, η Νικόλ Παναγιώτου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, η Φαίη Σκορδά με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη, η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους, ο Μαρίνος Κόνσολος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, ο Άρης Καβαντζίκης αλλά και μέλη της οικογένειας και στενοί φίλοι του Μπρούνο Τσερέλα που ταξίδεψαν από την Αργεντινή ειδικά για τον γάμο.
Ξεχωριστό ενδιαφέρον συγκέντρωσε η δημόσια εμφάνιση της Φαίης Σκορδά με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη, καθώς το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης χέρι-χέρι, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα των παρευρισκομένων.
Το πάρτι, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις ευχές και τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Οι καλεσμένοι συμμετείχαν σε παιχνίδια στην παραλία, απόλαυσαν δροσιστικά κοκτέιλ, χόρεψαν μέχρι αργά και διασκέδασαν με μουσική που κράτησε αμείωτο το κέφι καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Στο επίκεντρο φυσικά βρέθηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα, οι οποίοι έδειχναν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ. Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να χορεύουν αγκαλιασμένοι, ανταλλάσσοντας τρυφερά βλέμματα και χαμόγελα, ενώ μια ιδιαίτερα ρομαντική στιγμή, όταν φιλήθηκαν μπροστά στους φίλους τους, καταγράφηκε από κινητά τηλέφωνα και μέσα σε λίγη ώρα έκανε τον γύρο των social media.
Το pre-wedding party αποτέλεσε την ιδανική έναρξη ενός τριημέρου γεμάτου αγάπη, συγκίνηση και γιορτινή διάθεση, με το ζευγάρι να απολαμβάνει κάθε λεπτό έχοντας στο πλευρό του τους ανθρώπους που αγαπά περισσότερο.
Η κορύφωση των εκδηλώσεων αναμένεται σήμερα, Σάββατο 28 Ιουνίου, καθώς έχει προγραμματιστεί η μεγάλη γαμήλια γιορτή στο συγκρότημα Mar Azul, όπου φίλοι και συγγενείς θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν την ένωσή τους σε μια βραδιά που, σύμφωνα με την πρόσκληση του ζευγαριού, θα είναι «γεμάτη αγάπη, συγκίνηση και όμορφες αναμνήσεις».
Οι πληροφορίες θέλουν, μάλιστα, το βράδυ να περιλαμβάνει όχι μόνο το γαμήλιο πάρτι, αλλά και μια ιδιαίτερα συγκινητική συμβολική ανταλλαγή όρκων μπροστά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με dress code cocktail attire και ένα σκηνικό που προμηνύεται άκρως καλοκαιρινό και ρομαντικό, όλα δείχνουν πως η Πάρος φιλοξενεί ένα από τα πιο λαμπερά κοσμικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού.
Ακολουθούν οι δημοσιεύσεις των επωνύμων φίλων του ζευγαριού που δεν σταμάτησαν να απαθανατίζουν το εντυπωσιακό pre- wedding party του ζευγαριού.


