HomeTALK OF THE TOWNJUICYΔανάη Μπάρκα: Επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία ότι παντρεύεται

Δανάη Μπάρκα: Επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία ότι παντρεύεται

Η Δανάη Μπάρκα επιβεβαίωσε με τον δικό της τρόπο ότι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Φάνης Μπότσης, μέσα από μια ανάρτηση στα social media, αφήνοντας να εννοηθεί πως το επόμενο βήμα στη σχέση τους είναι πλέον γεγονός.

Με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα» στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 29 Απριλίου, η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτές, τη βλέπουμε να φορά ένα λευκό T-shirt με τη φράση «Στη φάση της νύφης, αλλά απόψε έχουμε πρεμιέρα», επιβεβαιώνοντας με χιούμορ τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά την πρεμιέρα της παράστασης, που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, η ίδια ανέφερε:«Είναι επίσημο. Έχουμε πρεμιέρα. Ξεκινάμε με Ζαμπέτα στη Θεσσαλονίκη και η χαρά μας είναι τεράστια. Από σήμερα και στο Ράδιο Σίτυ σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε, να χορέψουμε, να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε στην παλιά Ελλάδα μας. Για 2 εβδομάδες στην πανέμορφη αυτή πόλη».

 

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends