HomeTALK OF THE TOWNJUICYΈλενη Φουρέιρα: Φωτογράφισε τον γιο της κάτω από το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε

Έλενη Φουρέιρα: Φωτογράφισε τον γιο της κάτω από το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα με τον γιο της Ερμή.

Η Ελένη Φουρέιρα από τον Φεβρουάριο του 2023 που καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο της, Ερμή ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία δίπλα στον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλμπέρτο Μποτία.  

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής απολαμβάνουν με το παραπάνω να φροντίζουν τον γιο τους και να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί του.

Η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία με την οποία μας ενημέρωσε ότι μπήκε ήδη σε εορταστικό κλίμα.

Ειδικότερα, η ίδια στόλισε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι της. Μάλιστα, στην εν λόγω φωτογραφία που μοιράστηκε βλέπουμε τον μικρό Ερμή να παίζει από το από το δέντρο.

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο: 

Foureira

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends