Η Έλενα Τσαγκρινού, με αφορμή το νέο της τραγούδι «Καίγομαι», έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα».
Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2021 στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «El Diablo», ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Sfera 96,8, Λάμπρο Κωνσταντάρα.
«Ο Λάμπρος δεν είναι μόνο αυτά. Το τραγούδι μου νομίζω τα λέει όλα γι’ αυτό που περιγράφεις», δήλωσε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.
- Διαβάστε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα
Στη συνέχεια, η Έλενα Τσαγκρινού ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που δημοσίευσε με την πρώην σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα και νυν ραδιοφωνική του συνεργάτιδα στον Sfera Κύπρου, Έλενα Κώνστα.
«Από τη στιγμή που συνεργάζονται, ούτως ή άλλως, η πλευρά του δικού μου συντρόφου είναι πολύ ξεκάθαρη. Οπότε δεν τίθεται θέμα, είναι επαγγελματική σχέση. Είμαστε στην επιφάνεια, δεν κρύβουμε κάτι», απάντησε η Έλενα Τσαγκρινού.
Θυμίζουμε ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Κώνστα βρίσκονται καθημερινά στον Sfera 96,8, από τις 16:00 έως τις 19:00.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

