Η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουνίου συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στα MAD VMA και πραγματοποίησε μια εκρηκτική εμφάνιση.
Η κορυφαία performer χάρισε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή στους παρευρισκόμενους, καθώς, όταν βραβεύτηκε, ευχαρίστησε φανερά συγκινημένη τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, και τη μητέρα της.
- Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: «Στην πρώτη μου συναυλία μετά την εγκυμοσύνη έκλαιγα και φώναζα στο καμαρίνι»
«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι πάντα εκεί, όσες πρόβες κι αν κάνω. Τη μανούλα μου, που φέρνει φαγητό κάθε μέρα στο σπίτι, γιατί δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω. Να ευχαριστήσω τον άντρα μου, τον Αλμπέρτο, που τώρα είναι στο σπίτι με το παιδί μου, που είναι πάντα εκεί. Σας ευχαριστώ που δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη, που ήρθε από μια ξένη χώρα στην Ελλάδα, να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

