Η σειρά εμφάνισης των χωρών στους ημιτελικούς της Eurovision 2025 ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, με την Κύπρο και την Ελλάδα να διαγωνίζονται σε διαφορετικές βραδιές.
Η Κύπρος θα ανέβει στη σκηνή στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου. Ο Theo Evan, εκπροσωπώντας τη χώρα, θα εμφανιστεί τελευταίος, στη 15η θέση, κλείνοντας το line-up της βραδιάς.
Η Ελλάδα, από την άλλη, διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό στις 15 Μαΐου, με την Klavdia και το τραγούδι «Αστερομάτα» να εμφανίζονται στη σκηνή στην 7η θέση. Μάλιστα, κυκλοφόρησε ήδη και η ακουστική εκδοχή του τραγουδιού, δίνοντας στο κοινό μια πρώτη γεύση της ελληνικής συμμετοχής.
Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως κάθε χρόνο, οι πέντε μεγάλες χώρες που προκρίνονται απευθείας στον τελικό—Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο—θα κάνουν guest εμφανίσεις και στους ημιτελικούς: η Ισπανία, η Ιταλία και η Ελβετία θα δώσουν το «παρών» στον πρώτο, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία στον δεύτερο.

