Η Ευρυδίκη παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Νάσια Μανέντη για τις ανάγκες της εκπομπής «Buongiorno» του Mega. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη Κύπρια καλλιτέχνιδα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, αλλά και για τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη.
«Σε ένα ταξίδι είχα βαρότραύμα, έναν τραυματισμό ακοής τέλος πάντων, και έπρεπε να ακυρώσω όλες μου τις εμφανίσεις για δυο – τρεις μήνες περίπου. Ήταν κάτι που μου κόστισε πάρα πολύ γιατί, πέρα από το πρόβλημα που είχα, το οποίο ήταν πολύ σοβαρό και δεν ήξερα αν θα μπορέσω να επανέλθω, το να μην ακούς, το να έχεις πρόβλημα και να ακούς και να έχεις και εμβοές, που είναι κάτι που με ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα. Σε πιάνει και μια φοβία μετά και μια ανασφάλεια. Λες, θα πάω να τραγουδήσω, αν συμβεί κάτι και το πρόβλημά μου χειροτερέψει, θα είναι κάτι που θα το κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Και μετά τρελαίνεσαι» αποκάλυψε η Ευρυδίκη.
- Διαβάστε επίσης: Ευρυδίκη μετά το χτύπημα στο Ακρωτήρι: «Προσεύχομαι για την ασφάλεια του νησιού μας! Μόνο θλίψη…»
Για τον σύζυγό της, ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το να έχεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο που να είναι δίπλα σου σε κάθε σου στιγμή, να σε θαυμάζει, να στο δείχνει συνέχεια, να είναι δίπλα σου στις λύπες σου, στις αγωνίες σου και να προσπαθεί να σε εμψυχώσει. Αυτό κάνει ο Μπομπ για μένα. Για μένα ο Μπομπ ήταν ένα δώρο που μου έφερε η ζωή. Και εγώ για τον Μπομπ ήμουν το εφηβικό του όνειρο, ας πούμε, που έγινε πραγματικότητα. Άρα, δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω, αλλά είναι σαν όλα να λειτούργησαν με ένα μαγικό τρόπο για να γίνει αυτό».
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

