Τρία χρόνια συμπληρώνονται τον Νοέμβριο από τον θάνατο της Γιούλης Γιαγκοπούλου, πρώτης συζύγου του Φώτη Γεωργίδη και μητέρας των τριών παιδιών τους, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2023, σε ηλικία 48 ετών, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την απώλειά της, ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός και σεναριογράφος προχώρησε σε μια συγκινητική πρωτοβουλία, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη της.
Μέσα από ανάρτησή του στα social media, γνωστοποίησε ότι η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, από τις 17:30 μέχρι τις 19:30, στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στα Λατσιά, καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτή την πράξη προσφοράς.
Στην αφίσα που δημοσίευσε αναγράφεται το μήνυμα: «Η αγάπη και η προσφορά είναι ο πιο όμορφος τρόπος να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη ενός ανθρώπου».
Με αυτόν τον τρόπο, ο Φώτης Γεωργίδης επιλέγει να τιμήσει τη Γιούλη Γιαγκοπούλου μέσα από μια πρωτοβουλία που μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε συνανθρώπους μας.
Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη διαχείριση της απώλειας, τονίζοντας πως «ο πόνος και η απώλεια δεν φεύγουν. Μαθαίνεις να ζεις μαζί τους».
Το 2025 ο Φώτης Γεωργίδης παντρεύτηκε την ηθοποιό Μαρίνα Μακρή, με την οποία απέκτησε το τέταρτο παιδί του.

