Μια τοποθέτηση για τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2025 με την Antigoni έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης χθες, Δευτέρα 18 Μαΐου, μέσα από την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα» στον ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός ξεκίνησε την εκπομπή με μουσική υπόκρουση το «Jalla» και τόνισε πως ήταν άδικο το γεγονός ότι η Κύπρος κατέλαβε τη 19η θέση.
- Διαβάστε επίσης: Antigoni – Eurovision 2026: Οι χώρες που ψήφισαν την κυπριακή συμμετοχή – Αναλυτικά η βαθμολογία
«Αδικία, αδικία! Με αυτή τη λέξη θα ξεκινήσω. Αδικία για την Κύπρο μας που πήρε αυτή τη θέση. Όπως και για τον Ακύλα… Έπρεπε να πάνε όλα πιο πάνω, αλλά ανατράπηκαν τα πάντα. Εμείς, όμως, τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να συνεχίσουμε τη ζωή μας…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

