Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου και συνεχίζει στο τιμόνι της εκπομπής «Το Πρωινό».
Στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον.
Ο παρουσιαστής, ο οποίος μέσα στη χρονιά είχε αφήσει αρκετές φορές ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη βρίσκεται ξανά στην τηλεόραση, τελικά ήρθε σε συμφωνία με το κανάλι του Αμαρουσίου, ανανεώνοντας τη συνεργασία του για τα επόμενα δύο χρόνια.
Παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα για τα επόμενα δύο χρόνια. Με πολυετή παρουσία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο δυναμικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ξεχωρίζει για την εμπειρία, την αμεσότητα και την ικανότητά του να αφουγκράζεται την επικαιρότητα. Ο Γιώργος Λιάγκας θα βρίσκεται στο τιμόνι της καθημερινής εκπομπής «Το Πρωινό» και θα συνεχίσει να συνδυάζει τη σύγχρονη ψυχαγωγία με την έγκυρη ενημέρωση και τον ουσιαστικό σχολιασμό»

