HomeTALK OF THE TOWNJUICYΓιώργος Τσαλίκης: Διέκοψε συναυλία του γιατί νόμιζε ότι τον σημαδεύουν με όπλο - «Λέω έτσι θα πεθάνω»

Γιώργος Τσαλίκης: Διέκοψε συναυλία του γιατί νόμιζε ότι τον σημαδεύουν με όπλο – «Λέω έτσι θα πεθάνω»

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία του στην Κόρινθο γιατί νόμιζε ότι τον σημαδεύουν με όπλο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είδε μια φωτογράφο ντυμένη στα χακί και για λίγο μπέρδεψε τον φωτογραφικό της φακό με… όπλο.

«Παιδιά ακούστε τι έπαθα τώρα. Είναι μια κυρία πίσω στα δεξιά, φωτογράφος, η οποία φοράει στρατιωτικά λες και είναι στο Τεπελένι. Είναι με τον φακό και βλέπω κάτι να γυαλίζει και λέω μαλ…α έτσι θα πεθάνω. Σας το ορκίζομαι. Προσπαθούσα να καταλάβω, αν με σημαδεύει με όπλο. Μου κόψες την ψυχή. Λέω έτσι θα πάω, στο Δοξαπατρί, θα φύγω με φόντο το δέντρο», είπε δια μικροφώνου ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη in.gr (@in.gr_official)

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends