Η Μελίνα Ασλανίδου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Action24, «EQ» με παρουσιάστρια την Έλενα Παπαβασιλείου. Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια του αδελφού της, Ανέστη.
«Η πρώτη εμπειρία θανάτου που είχα ήταν από τον θείο μου. Ο θείος μου έφυγε πρώτος που ήταν 24 χρονών. Μετά από 6 χρόνια ήρθε ο χαμός του Ανέστη, του αδελφού μου. Έχασα δύο πολύ νέα πλάσματα και όταν είσαι σε μία μικρή και τρυφερή ηλικία αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή δεν είναι αυτό που νομίζεις. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να έχεις έναν άνθρωπο απέναντί σου και σε ένα λεπτό να μην τον έχεις», δήλωσε αρχικά η Μελίνα Ασλανίδου.
«Άρα εκεί πέρα, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να καταλάβεις τι συμβαίνει γιατί ο θάνατος είναι μέσα στη ζωή. Ο κύκλος της ζωής εμπεριέχει και τον θάνατο. Όλοι ήρθαμε και όλοι θα φύγουμε», πρόσθεσε.
- Διαβάστε επίσης: Οι αιχμές της Josephine στον Νίνο: «Πήγα εγώ σε ψυχολόγο, ενώ τελικά αυτός έπρεπε να πάει»
Έπειτα, η Μελίνα Ασλανίδου τόνισε πως το πένθος μπορεί να καταστρέψει οικογένειες: «Γίνεται πολύ δουλειά για να ξεπεράσεις το πένθος. Είναι πάρα πολύ δυνατό. Υπάρχουν οικογένειες που έχουν καταστραφεί από αυτό, είναι μια φωτιά που μπαίνει στο σπίτι σου και αυτή η φωτιά καίει ό,τι υπάρχει».
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

